Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMt2 [Dedyk] [Easy]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Same bugi, bardziej to wygląda jak beta niż jak oficjalny start. EQ na start zjebane ostro "czapka wpierdolka" i sety bizu z adidasa... Jakbym miał z 14lat może bym się cieszył i by mi się to podobało. Tak to masakra

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Błędy

Bossom za dużo hp regeneracji mają

Dodanie bodzi do handraly lub zwiększenie procent do 100%

Dodanie wspomagaczy do handraly lub dać częściej dropnięcie skrzynki

Naprawienie usunięcie postaci

Dodanie skili konnych

Zmniejszyć czas respu mobów

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jeżeli szukacie serwera z bugami a nie nowościami, to ten jest właśnie dla was!

Bugmt2, jedyny taki serwer w kraju..

Na obecną chwilę, serdecznie nie polecam...kiedy to ogarniecie? tu były beta testa, czy świrowanie pawiana? xD

Opublikowano

Server totalne gówno, nie ma co robić wbija się 35lvl i co dalej ? ani nie ma kamoli, hajs nie leci do 35 sie dropnie mniej wiecej 350/500k z czego zmianki/dodania 200szt kosztuja 200k, kamoli nie ma wiec skillow nie ma jak zrobic, magiczny metal zbugowany, przedmioty do biologa nie lecą, w m2 idzie wbić 58lvl server totalny bezsens pozdrawiam.

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Wszystkie błędy są poprawiane w bardzo szybkim czasie. Beta była jednak nie wszstko na niej wyszło (przy wiekszej ilości graczy zawsze to wychodzi).

Jutro nie powinno być już żadnych bugów (Kamienie duchowe dropia juz w duzych ilosciach to samo magiczne metale skrzynia ze wspomagaczami tez)

bannermaly.png

Opublikowano

A ja tam dam mu szansę, widać, że chłopak się stara i poprawia te bugi. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i będzie jakaś większa reklama, bo 30 online nie powala :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Kasa wgl nie leci, na start otrzymujemy księgę konia, której nie możemy użyć xD

Powodzenia, ale beze mnie ;p

@Edit No widzisz, ja książki nie dostałem ;)

Opublikowano

Kasa wgl nie leci, na start otrzymujemy księgę konia, której nie możemy użyć xD

Powodzenia, ale beze mnie ;p

Kasa leci idealnie, wszystko dopasowane :3 Wolę żeby walutą były yangi a nie bryłki ^^

Nie oceniaj serwera z wczoraj, a z dzisiaj, księga już jest, wszystko działa :)

Nie podoba mi się tylko to, że na Easy/Medium nie ma rosek :x Ale to się da przeżyć :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

post-929212-0-81315000-1415438290_thumb.png

zobaczcie jak rozbujali serwer AZ 78 graczy :D dzis juz topka bedzie z max lvl ;) a przeciez mowili ze w 1 dzien 120 lvl a tydzien max lvl sie bije ;D

ZjedzSkretaCzlowiek

Opublikowano

Panowie którzy tworzyli ten serwer mam do was pytanie : kto go testował ? chyba Steve Wonder pierdo... :D bug na bugu buga pogania ! do 75 lvl miało ponoć spokojnie wydropić 25 kamieni żeby móc wymienić na broń 75lvl - mam 75 lvl a kamyków 8 szt, ale to nic, najlepsze jest z badaniem biologa na 30 lvl . Dropimy zioła tak , ale one chyba dropią dopiero w V2 bo tam mi pierwsza sztuka właśnie wypadła na 72 lvl - cudo :D do 75 lvl uzbierałem 2 kk yang podczas gdy 5 bon kosztuje 5 kk, do tego padające chanele, niedziałające mounty z IS i cała reszta sprawiająca że ten serwer należy traktować w formie żartu albo programu satyrycznego xD

Opublikowano

przejdź się na bossy typu best kapitani te silniejsze, z 1 dropi po 2 ksiezycowe przywolanie jakies tam/kufer/2kk itp

Opublikowano

attachicon.gifonline.PNG

zobaczcie jak rozbujali serwer AZ 78 graczy :D dzis juz topka bedzie z max lvl ;) a przeciez mowili ze w 1 dzien 120 lvl a tydzien max lvl sie bije ;D

Jesli wykupili  pakiet vip, expa, oraz PD na 1h to nie ma co się dziwić ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...