Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Jest Najlepszy Windows ?

bartolina16

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest Najlepszy Windows ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo że XP, a jeśli chciałbyś win 7 to możesz sobie do XP wdupić skórke 7 i będzie git^^

lkjt.png

+ czy - dla mnie i tak jest to bez różnicy

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie Windows 7 rządzi, nie ma problemów ze sterownikami jak xp, nie ma już problemów cale ze zgodnością. W XP po jakimś czasie robi się burdel i trzeba przeinstalować system, tutaj jest wszystko w porządku, a porównując do Visty to windows 7 pozwala więcej wycisnąć z komputera - ja na starym kompie miałem zaledwie 1gb ramu, vista tyle bierze, ale win 7 chodził bez zarzutów(oczywiście nie ultimate x64 tylko home premium x32 ) Czyli zdecydowanie WINDOWS SEVEN!

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Główną ideą tworzenia nowego oprogramowania jest przede wszystkim poprawa poprzedniej wersji. Co do vista na pewno nie jest najlepszym systemem operacyjnym. Windows 7 według mnie.

Opublikowano

Jeśli lubisz grać, do tego chcesz system, to zostań przy XP(na niego zagłosowałem), visty nie bierz, długo się włącza i ogólnie taka nie zbyt jest, windows7 zmień na niego, jeśli komputera używasz do spraw organizacyjnych, dużo dokumentów itp. Ja na twoim miejscu zostałbym przy XP, którego jestem również użytkownikiem :)

Opublikowano

Ja używam XP winodws bo lepszego nie potrzebuje :P

Ale wiem ze windows 7 jest poprostu lepszy ma tyle tam nasrane bajerów itp ;d

30364378.png

Opublikowano
XP najlepszy ponieważ: najlepsza obsługa, wspaniała wydajność, klasyczny. A czemu nie ma 95, 98 itp?

Nie ośmieszaj mnie, XP spaniała wydajność?? Chyba jak masz 1 rdzeniowego procka i 256MB ram

oczywiście że 7 lepsze, choćby dlatego że wykorzystuje w 100% min. pamięć ram. w XP 2 RAM to już dla niego większy wysiłek i więcej nie uciągnie. Dlatego 7 jest najlepsza

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Jak dla mnie to XP najlepszy, najprostszy w obsłudze all na niego wchodzi i nie ma żadnych problemów z uruchamianiem aplikacji tak jak w viscie i 7 xD.

I kolejny powód to taki, że vista jest h0jowa(Bardzo mulasta),

7 Stare programy ani gry na nią nie wchodzą ...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Widziałem Vistę - PORAŻKA Miałem Vistę, ogólnie,źle mi się pracowało,grało itd.

Widziałem 7 - Troszkę lepszy od Visty, ale nie jakiś MEGA

Widziałem XP - (Głos oddany :)) - Siedzę już na nim kilka lat, nie zawiódł mnie!

@offtopic

Widziałem Win 98, hmm... najlepiej grało się w FIFĘ 98!! :P

s0b0t4.png

1303519330-U179158.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...