Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Jest Najlepszy Windows ?

bartolina16

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest Najlepszy Windows ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem Tak każdy windows Korzystałem Testowałem

ale by wybrać windowsa musisz odpowiedzieć mi na jedno pytanie

Legalny czy nie??

Jeżeli Nie Legal to Xp czy też ja używam Windows MX7 [mało waży szybko chodzi]

a Jeżeli Legal to WIN 7 - zauważ że musisz mieć powyżej 3 GB aby mieć wszystkie detale w tym systemie

Xp- Prosty używa go 76% użytkowników

Visty nie Polecam[powodów nie wypisze bo bym pisał czły dzień]

Opublikowano

Widzę, że wszyscy Visty nie polecają, ale jak się ma viste pirata i się go nie aktualizuje to o czym wy mówicie. Mam Vistę 64 bity od 11 miechów - oryginał. Ani razu żadnej zwiechy, wszystko na nim śmiga itd. więc...

Opublikowano

ja mam viste w laptopie ale ja uwazam ze anjleprzy jest windows xp wiem ze jest bardzo stary ale bardzo dobry a o 95 i 98 tez jak na 1 windowsy dobrze ale Xp nikt nie rpzebije poązdny jest :) (sory za bledy lubie szybko pisac :P)

Opublikowano

xp rulez a nie vista;p

Ostatecznie 7 ale ja najbardziej lubie xpk wogole nie laguje;p

rapmajster.png

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

DAJ MINUS -

A ja ci dam 5 x + lub - i 5;]

Opublikowano

xp jest stary ale jary - gites

vista - gówno -.-

7 - jest dobra tylko nie działaja niektore gry lub np pad, czytnik lini papilarnych -.-

polecam XP

Opublikowano

Zależy ile masz ramu bo Windows 7 obsłuży 3.25 GB Vista wersja 32 bit (najczęściej instalowana) obsługuje 4 GB - choć w praktycznie mimo zainstalowania tych 4 GB często pokazuje że ma 3 GB a XP 32bit obsługuje max 4 GB ram, 64bit obsługuje max 128 GB ram.

d41d8bec067c33f468c524bb8d16b728.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

samuraj_wow_1.gif

baner.png

JEŚLI POMOGŁEM TO PROSZĘ O PLUSKI

:)

Opublikowano

Miałem doczynienia z Windowsem Xp Proffesional i z Windows 7 home premium i nie widzę zbyt dużej różnicy w wydajności a seven wygląda dużo ładniej i jest bardziej rozbudowany

polecam windows 7

Kocham http://www.mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem daj +

Sheut-.png

Opublikowano

Polecam xp bo sam robilem ozeznanie w szkole i pytalem sie doswiadczonych informatykow

90% wybralo xp wiec nie zmienialem bo kusilo mnie:P

XP jest w latwy w obsudze i jest najlepszy dla poczatkujacyhc z przygadami na kompie

ale jezeli chodzi o hacki to 7wygrywa

ogolnie to rzeczywiscie za wiele sie nie roznia ale xp lepszy:p

Vista totalne dno moj kolega ma dobrego kompa a tnie sie mu i laguje komp przy 2 metkach

Rowniez net cienko chodzi

sstwc.jpg

Opublikowano

Windows7, najnowszy ciągle wspierany. Graficznie piękny i szybki. Większość z was nie miała nigdy seven'a na swoim komputerze... więc nie powinni oceniać.

Osobiście też miałem dylemat, wszystkie w.w wersje miałem i wybrałem 7.

PS: Jeżeli ktoś nie miał wersji finalnej, niech nie komętuje.. Jest ona wiele mniej stabilniejsza i wolniejsza.

Windows Vista - nieudana produkcja Microsoft'u, jeden wielki zwis//

Windows XP - jeżeli masz cienki komputer... będzie dobry lecz już (nie jestem pewnien) nie będzie wspierany.

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Edek mylisz sie SP3 jeszcze jest wspierane :D

Polecam wam 7 Gdy mialem xp to jak mialem prawie caly dysk zawalony to byly takie lagi ze sie net wlaczal z 1min xD

Na 7 nie mam zadnego zwisu a mam te same pliki co tam mialem ;) Jesli zaczynasz przygode z komputerem do XP potem 7 a jak juz jestes bogiem to Linux jakis ;)

Opublikowano

Widzę że każdy za xP więc ja też :).Nie wiem jak komuś można się wbić na kompa komuś kto ma xP Professional :>.Ja sam sobie próbowałem się wkraść...Nie udało się :)

xP-My Master :)

Debilne podejście do sprawy.

Windows XP najlepszy, chociaz wycofany z produkcji.;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja wybrałem 7 szybciej chodzi od visty i xp

Vista miałem zainstalowaną szybko chodziła byłem zadowolony Sp1+SP2

Xp Brak wsparcia nie długo i lipa na nowszych kompach nie nadaje się

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Gość daronian
Opublikowano

Windows 7 Home Premium - najlepszy system operacyjny do gier.

Windows 7 Ultimate - Najgorszy system do gier, lecz wyśmienity dla osób tworzących coś na swoim komputerze, np. grafikę, muzykę, projekty, itp.

Opublikowano

Na wstępie chciałem zaznaczyć, że 005 odkopał temat.

A co do tematu... Windows 7.

Jakiś czas temu przesiadłem się na właśnie 7 Home Premium (x64) i zauważyłem następujące zmiany względem Windows'a XP (Visty nie miałem, z oczywistego powodu - syf):

• Wydajność
    Pod względem wydajności siódemka bije na głowę XP. Nowy system daje dużego "kopa" w grach.
  • Sterowniki
    Na XP miałem spore problemy ze sterownikami do swojego kompa... A to do sieciówki, a to do karty dźwiękowej... W 7 czegoś takiego nie miałem. Od razu po zainstalowaniu wszystko ładnie pykało (jednak, oczywiście dla lepszej wydajności, wgrałem np. stery od grafiki oryginalne od nVidii).

To tyle - 7. ;)

A i jeśli interfejs Aero by spowalniał pracę gier - zawsze można go wyłączyć na czas gry. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...