Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Jest Najlepszy Windows ?

bartolina16

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest Najlepszy Windows ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo

waszym zdaniem jaki jest najlepszy windows. Mam dylemat ponieważ zastanawiam się czy by nie zmienić z Windows Xp na Windows 7 :) a może Vista ?

proszę o wypowiedzenie się w tym temacie ! :)

proszę o pomoc :D

1331059428-U215643.gif

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

XP - stary, ale jary :) Miałem do czynienia z Vistą, i ze 100% pewnością mówię, że XP jest najlepszy.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Osobiscie polecam Ci XP, poniewaz jest bez lagów itp ( no chyba ze masz nasrane na komputerze ;d)

Na laptopie mam 7, tez dobrze chodzi, szybszy niz vista, ale wyglad taki sam, oprocz paska startowego

Vista najgorszy syf jaki moze byc, laguje jak nic, nie polecam ci visty ;]

XP RLZ!

Opublikowano

Widzę że każdy za xP więc ja też :).Nie wiem jak komuś można się wbić na kompa komuś kto ma xP Professional :>.Ja sam sobie próbowałem się wkraść...Nie udało się :)

xP-My Master :)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

XP

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

uuu VISTA ładnie prowadzi :lol:

Przesłanie VISTY

"Jeśli coś źle działa, niech przynajmniej dobrze wygląda" - Bill Gates :rolleyes:

XP najlepszy w każdym calu :rolleyes:

Siódemka też niczego sobie chodzi jeszcze parę lat i dorówna XP :lol:

Opublikowano

Linuxa zainstaluj ;d

Tak jak userzy wyżej uważam, że XP jest najlepszym systemem operacyjnym więc odpuść sobie zmianę, chyba że naprawdę chcesz, to wybierz 7.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Linuxa zainstaluj ;d

Tak jak userzy wyżej uważam, że XP jest najlepszym systemem operacyjnym więc odpuść sobie zmianę, chyba że naprawdę chcesz, to wybierz 7.

xp nie zainstaluje już wycofali

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Weź pomyśl człowieku, co z tego, że wycofali? Myślisz, że już niemożna zainstalować XP'ka ?

@Topic

Wg. mnie i mojego komputerka XP :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

mam Windows Xp ale się zastanawiałem nad zmianą systemu. Ale po waszych opiniach chyba zostanę przy Xp :)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Jak sie ma lepszy pc to win7. Xp to juz przezytek, co raz to nowsze rzeczy wychodza i niedlugo xp przejdzie w niepamiec tak jak kiedys 98

Opublikowano

Zanim ktoś zapomni o XP to miną lata ;] A po za tym mam już XP od 7 Lat i nie zawiodłem się na nim jeszcze nie to co na Viście lub też Win 7.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Gość Mounthains
Opublikowano

Visty nie bierz ---> syf

polecam ofc 7 i 95 ;/

Opublikowano

wiadomo że XP :D

mam win 7 i XP, jednak nie korzystam z win 7 bo nic nie mogę znaleźć xD naapek se mnie :< :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...