Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym w ogóle s2 nie robił tylko zajął się płynną działalnością s1.

S1 działa jak należy:)

Opublikowano

S1 działa jak należy:)

Bo się uduszę ze śmiechu.

Na obozie nie działają 2 wprowadzone budynki. Standardowo wieża i portale ale to jak wszędzie wiec czekamy. Gilu wspominał że robi wiedźmę i klaser ale tu tez nie widać postępów. Jeśli tak ma działać s1 to s2 niech nie powstaje. Serwer jest dobry ale nie na tyle żeby stawiać s2.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Bo się uduszę ze śmiechu.

Na obozie nie działają 2 wprowadzone budynki. Standardowo wieża i portale ale to jak wszędzie wiec czekamy. Gilu wspominał że robi wiedźmę i klaser ale tu tez nie widać postępów. Jeśli tak ma działać s1 to s2 niech nie powstaje. Serwer jest dobry ale nie na tyle żeby stawiać s2.

Ale to tylko ankieta.

S2 mogę otworzyć jutro albo za 12 miesięcy(Ta druga wersja bardziej prawdopodobna).

Opublikowano

Ale to tylko ankieta.

S2 mogę otworzyć jutro albo za 12 miesięcy(Ta druga wersja bardziej prawdopodobna).

Jak dla mnie serwer działa z*********e i można wypuszczać s2. Najlepiej jeszcze w tym roku aby powstał :)       Jak coś piszę się na bete :)

Opublikowano

Ale to tylko ankieta.

Jestem za tobą pełna gęba a to się nie zdarza często. jakoś nie pałam miłością do administracji bo zazwyczaj dużo piszą a nic nie robią. Ty widzę masz pomysł ale nie do końca wiesz co jeszcze chcesz. Jeśli skończysz  s1 na tyle by było dobrze to dla mnie możesz stawiać i s2 si3 i s99. Chce tylko jednego skończonego projektu.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Nie działa po zarejestrowaniu i zaakceptowaniu regulaminu naciskam OK i nic się nie dzieje pomocy :( !!!

Nie przejmuj się to problem większości osób którzy nie czytają ze zrozumieniem.

Wyraźnie jest napisane żeby e-mal pisać z końcówką - gmail.com np. [email protected] :-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Apeluje po raz ostatni o przywrócenie normalnego expa! Nie wiem komu mam to pisać już żeby to dotarło. Po raz kolejny został zmieniony exp na serwerze "bo topka expi za szybko"  expi za szybko ma się rozumieć osobę z 550lv, czyli mnie. Mamy event expa do końca roku. Za 9 minutowego questa dostaje 420k doświadczenia (na evencie) w tym mam 60% bonusu na postaci (VIP pety i budynek do expa w obozie). Żeby wbić teraz lv potrzebuje 33 milionów expa.  Od 1 stycznia "będziemy expic" bez eventu. Ile wtedy dostane za prawie 10 minutowe zadanie? 300k z lekkim plusem? Dla porównania ja na 550 (top1) wbiłem w 2 dni niecałe 3/4 levela a osoba top2 (500lv) wbiła w tym czasie lv 9. nie che mi się opisywać wszelkich dziwnych akcji na serwerze bo one są wszędzie na każdej grze. Chce tylko normalnego expa na swój lv i na swoje bonusy jakie posiadam na postaci. Nie pomagają ssy z gry pisanie na chacie czy forum serwera. Opanujcie się bo ludzie zaczynają myśleć o zakończeniu gry.

2sbu2dv.png

Opublikowano

JAki zal wpisałem log email hasło wciskam ok i niechce mi wejsc do gry :/ Pomocy !

K***a, czy wy nie umiecie czytać? W kółko jest to przerabiane. Poszukaj sb u góry we wcześniejszych postach...

Opublikowano

JAki zal wpisałem log email hasło wciskam ok i niechce mi wejsc do gry :/ Pomocy !

No dokładnie ... żal że dobrze czytać i szukać nie potrafisz  :)

Wyżej jest napisane, że trzeba e mal napisać z końcówką -gmail.com np. [email protected].

Dotarło ?:-)) 

Opublikowano

Regulamin serwera! Regulami obowiązuje cały czas i należy go przestrzegać. Złamanie zasad skutkuje karze w postaci czasowej, bądź stałej blokady konta.

Jeśli na jednym komputerze zostanie stworzonych zbyt wiele kont,

automatycznie wszystkie konta zostają zablokowane.

Maksymalna ilość kont na jednym komputerze: 3

Na serwerze nie tolerujemy obrażania i poniżania innych graczy oraz administracji.

Zachowujemy kulturę osobistą, a wszystkie groźby i obraźliwe treści zgłaszamy w zakładce Pomoc.

Wszystkie błędy, które napotkasz w trakcie gry muszą natychmiast zostać zgłoszone administracji.

Wykorzystywanie błędów karane jest stałą blokadą konta.

Błędy zgłaszamy w zakładce Pomoc.

Handel kontami bez zgody administracji jest surowo zakazany.

1. Multikonta
  2. Kultura
  3. Błędy
  4. Handel kontami

bezsensu czy w regulaminie pisze ze za złamanie regulaminu czatu od razu się dostaje bana na servie? to fajnie , przecież to jest paranoja od kiedy regulamin korzystania z czatu grozi banem na serwerze. Serwer ma swój regulamin a nie ze ma kilka różnych  regulaminów naraz to już idiotyczne nie wiem jak wy możecie grać na takim czymś , dobrze ze nic nie kupywałem bo to było by najgorszym błędem w tym roku. Praktycznie wasz regulamin jest co chwile zmieniany co nawet nie jest napisane w waszym reg. Spoko i tak za jakiś czas padnie i tyle zawsze jest ten pierwszy raz. 

To wszystko jeżeli się nie zgadzasz to " NIE! " . 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...