Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pracuje nad tym cały czas.

Aktualnie wszystko ładnie działa oprócz chatu który zostanie naprawiony.

Opublikowano

Pracuje nad tym cały czas.

Aktualnie wszystko ładnie działa oprócz chatu który zostanie naprawiony.

To jak się bawisz chatem to zróbcie w końcu posadę moderatorką chatu...

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwer wczoraj padł po raz kolejny dziś cały czas nie działa. Która to już akcja w tym stylu od czasu zmiany maszyny nie zliczę. Powoli mam tego dość jako gracz. Biorą się za stawianie s2 a s1 nie mogą to stanu grywalności doprowadzić.

2sbu2dv.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam pytanie bo jest tam obóz i teraz tak, co daje:

Tartak- do czego to drewno wgl

Kopalnia kamienia-kamienie?

Warsztat-materiały?

Magazyn-surowce?

​mógłby mi ktoś to wytłumaczyć bo jestem nowy i coś nie mogę zkminic ...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A ja mam pytanie bo jest tam obóz i teraz tak, co daje:

Tartak- do czego to drewno wgl

Kopalnia kamienia-kamienie?

Warsztat-materiały?

Magazyn-surowce?

​mógłby mi ktoś to wytłumaczyć bo jestem nowy i coś nie mogę zkminic ...

Mówisz o S1, czy S2?

Opublikowano

nie polecam serwer jak dla mnie 3,5/10

rozumiem ,że z czegoś trzeba utrzymać serwer ale to ... żenada

a sama rozrywka nie przypomina sfa chociaż te nowości mogły by być na globalu bo złe nie są ale jak dla mnie za dużo.

życzę powodzenia może innym się spodoba.

Like it +

Opublikowano

nie polecam serwer jak dla mnie 3,5/10

rozumiem ,że z czegoś trzeba utrzymać serwer ale to ... żenada

a sama rozrywka nie przypomina sfa chociaż te nowości mogły by być na globalu bo złe nie są ale jak dla mnie za dużo.

życzę powodzenia może innym się spodoba.

Jak rozgrywka? Nie rozumiem.

@DetronixCraft

Zgadzam się. Chat z epvp pobrany.

Jak dla mnie 3/10.

Do ciebie spamerze z mpc nie mam sił.

Opublikowano

@DetronixCraft

Zgadzam się. Chat z epvp pobrany.

Jak dla mnie 3/10.

W pewnym temacie było napisane, że krytykujesz każdy serwer a sam postawiłeś największe gówno, chciałeś dowodu który serwer krytykujesz, oto on. A moim zdaniem nie ma porównania Attessi do twojego serwera.

Opublikowano

W pewnym temacie było napisane, że krytykujesz każdy serwer a sam postawiłeś największe gówno, chciałeś dowodu który serwer krytykujesz, oto on. A moim zdaniem nie ma porównania Attessi do twojego serwera.

Nie rozmawiaj z nim. Chyba nie chcesz skończyć tak jak on? Być idiotą, spamerem i mieć najgorszą opinię w dziale.

norbertson się mści, bo wie jaka jest sytuacja i jego serwer to dno.

Na S1 zostały dodane nowe zakładki: Kowal, czarny rynek oraz Losowanie. Wszystkie dostępne u grzybiarza.

Opublikowano

Po raz drugi przywołuje administracje do porządku bo widzę że się chłopaki zagalopowali w "usprawnianiu" s1.  Z tego co pamiętam waszym założeniem było unikanie p2w jednak widzę że coraz bardziej w to brniecie i liczy się tylko $$$ wyciągnięty od gracza. Nie dojść że robicie z tego drugiego metina i dodaliście metale którymi można ulepszać broń to zaburzacie tym i tak słaby balans dmg tej gry.  Owe ulepszenie daje niesamowite ułatwienie w statystykach i dmg. Ofc kamyczki tylko jako bonus do SMSów czyli jest to jak najbardziej p2w. Wywalcie system ulepszania broni bo jest to bardzo zły pomysł który wywala wszytko do góry nogami. Jest jeszcze na to czas. Nawet jeśli takowe będą kiedyś do kupienia w IS (gdzie operuje się grzybami tak tylko przypomnę) nie jest to rozwiązanie na te grę. Chcieliście żeby s2 utrzymywało s1 jednak s2 to lekki niewypał który ciągnie za sobą pierwszy serwer. Do tego dochodzi ta tabelka grzybów kto ile kupił i nagroda dla osoby która najwięcej wysyła złociszy na serwer. Przypomnę tylko że Attesia największe notowania w graczach odnotowywała w czasach gdzie nie było tak wielu wyciskaczy złotówek typu sponsor, kamienie czy bank na kupione grzyby który planujecie niebawem wprowadzić.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Po raz drugi przywołuje administracje do porządku bo widzę że się chłopaki zagalopowali w "usprawnianiu" s1.  Z tego co pamiętam waszym założeniem było unikanie p2w jednak widzę że coraz bardziej w to brniecie i liczy się tylko $$$ wyciągnięty od gracza. Nie dojść że robicie z tego drugiego metina i dodaliście metale którymi można ulepszać broń to zaburzacie tym i tak słaby balans dmg tej gry.  Owe ulepszenie daje niesamowite ułatwienie w statystykach i dmg. Ofc kamyczki tylko jako bonus do SMSów czyli jest to jak najbardziej p2w. Wywalcie system ulepszania broni bo jest to bardzo zły pomysł który wywala wszytko do góry nogami. Jest jeszcze na to czas. Nawet jeśli takowe będą kiedyś do kupienia w IS (gdzie operuje się grzybami tak tylko przypomnę) nie jest to rozwiązanie na te grę. Chcieliście żeby s2 utrzymywało s1 jednak s2 to lekki niewypał który ciągnie za sobą pierwszy serwer. Do tego dochodzi ta tabelka grzybów kto ile kupił i nagroda dla osoby która najwięcej wysyła złociszy na serwer. Przypomnę tylko że Attesia największe notowania w graczach odnotowywała w czasach gdzie nie było tak wielu wyciskaczy złotówek typu sponsor, kamienie czy bank na kupione grzyby który planujecie niebawem wprowadzić.

Wszystko zostało zoptymalizowane.

- Dodano paczki za codzienne logowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...