Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry jesteś :) Ale niestety nie masz racji , tak naprawdę 500 lvl+ powbijali w miesiąc a nie 3 dni , w 3 dni to wbijesz minimum 150lvl. Nie wiem czy to napisać ale nie potrafisz czytać tematy:

"[Dedyk][Hard] Attessia.pl"            

Widzisz gdzieś tu EASY/MEDIUM ? Tu Piszę ze to jest [Hard]. 

Siemka, powodzonka :)

@Edit EASY I MEDIUM NIEMA CHYBA ZE TE SŁABE KTÓRE POWSTAŁY PRZED WCZORAJ :)

Nie w miesiąc, a w 3 miesiące.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na servie jest ciagle zmniejszany exp. . gralem w grudniu na poczatku to w 4 dni wbilem 160lv a teraz po tygodniu 80lv w dobrej gildii. dlatego nie da rady dogonic top 15. pewnie specjalnie aby nikt topki nidogonil 500

Opublikowano

na servie jest ciagle zmniejszany exp. . gralem w grudniu na poczatku to w 4 dni wbilem 160lv a teraz po tygodniu 80lv w dobrej gildii. dlatego nie da rady dogonic top 15. pewnie specjalnie aby nikt topki nidogonil 500

Brak słów. 

Nie jest zmniejszany exp, przez cały grudzień był event doświadczenia + twoje teorie są bezpodstawne.

Opublikowano

Po prostu graj cały dzień to zrozumiesz. @kubusiekoo

Dla nich to możesz zrobić 1000 expa na 500lvlu. :) @GILUxDILU

@kubusiekoo

Gdybyś grał od początku to może miałbyś z 300-400lvl ale tak nie jest, pogódź się z tym. Zrób kilka pasek dziennie i ciesz się swoim bohaterem.

Koniec mojego posta :) Muszę odpoczywać by jutro o 9.00 pójść się na EXPOWISKO!  [MFO3] UPEK DEVOS! :(>) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

serwer wygląda naprawdę super ;) 

Ciekawa prezentacja 

Na pewno wbiję ;)

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Uczeń
Opublikowano

Hurrican, lepiej nie czekaj bo szkoda czasu na Ciebie dziecko drogie. Znowu bd all wyzywał i dostawał warny co 10 min xD

Oferuję reklamę i dobry start serwera METIN2, TIBIA (ots),kanał na yt, witryne, sieć serwerów cs oraz inne. 
W zamian oczekuję: PLN, YANGI, WALUTA W GRZE.
Więcej info w temacie: 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Opublikowano

@Go? Lepiej idź grać ze swoimi kumplami [9 latkami] w piłkę, jeżeli jesteś taki mądry to lepiej nie udzielaj się.

Hurrican, lepiej nie czekaj bo szkoda czasu na Ciebie dziecko drogie.

Dziecko drogie? Po cholery piszesz takie teksty jak nawet nie wiesz ile lat mam. :P  Pomyśl 3 razy jak coś napiszesz. :P 

Znowu bd all wyzywał i dostawał warny co 10 min xD

No jak jesteś taki to taki zostaniesz :) , Będzie najlepiej jak sobie pójdziesz. 

Warto:)

Niedługo na serwer wkroczy Klaser Dokładności ;)

Wiadomo że każdy lubi klaser Dokładności :)  Po to robią, widzę ze są nowe budynki w obozie :) 

Opublikowano

@Go? Lepiej idź grać ze swoimi kumplami [9 latkami] w piłkę, jeżeli jesteś taki mądry to lepiej nie udzielaj się.

Dziecko drogie? Po cholery piszesz takie teksty jak nawet nie wiesz ile lat mam. :P  Pomyśl 3 razy jak coś napiszesz. :P

No jak jesteś taki to taki zostaniesz :) , Będzie najlepiej jak sobie pójdziesz. 

Wiadomo że każdy lubi klaser Dokładności :)  Po to robią, widzę ze są nowe budynki w obozie :)

Ty je***y 14 latku nie obchodzi nas to co piszesz matole je***y. Jedynie kto lubi klaser to Ty jak o niego płaczesz jesteś taki żalosny, że mi Cie szkoda(pewnie Afryka). hurrican2000 faktycznie nick to masz, jakbyś krowy doił ze swoimi rodzicami na wsi, życze raka.

@kiedy s2?

Opublikowano

Ty je***y 14 latku nie obchodzi nas to co piszesz matole je***y. Jedynie kto lubi klaser to Ty jak o niego płaczesz jesteś taki żalosny, że mi Cie szkoda(pewnie Afryka). hurrican2000 faktycznie nick to masz, jakbyś krowy doił ze swoimi rodzicami na wsi, życze raka.

@kiedy s2?

S2 będzie jak udoskonalimy S1

Opublikowano

@kiedy s2?

@Azet666 Idź do lekarza powinni cię zbadać w psychiatryku, na pewno tam cię przyjmą :)

Jeszcze coś jeszcze raz mnie od czegoś wyzwiesz masz w twarz.

Znajdź sobie nowe forum na którym wulgaryzmy są dozwolone. 

Z takim tekstem dostałbyś bana na zawsze w każdej grze online, leć na legends online tam cię szukają. 

@Edit

Foruma niema :) wszystko od nowa.

Opublikowano

@Azet666 Idź do lekarza powinni cię zbadać w psychiatryku, na pewno tam cię przyjmą :)

Jeszcze coś jeszcze raz mnie od czegoś wyzwiesz masz w twarz.

Znajdź sobie nowe forum na którym wulgaryzmy są dozwolone. 

Z takim tekstem dostałbyś bana na zawsze w każdej grze online, leć na legends online tam cię szukają. 

@Edit

Foruma niema :) wszystko od nowa.

Forum jest, tylko zostało na starej maszynie. Trzeba przenieść.

Opublikowano

Kubusiekoo nie obrażaj nowej maszyny, jak jesteś takim mądralom to sam zrób maszynę. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...