Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regulamin serwera! Regulami obowiązuje cały czas i należy go przestrzegać. Złamanie zasad skutkuje karze w postaci czasowej, bądź stałej blokady konta.

Jeśli na jednym komputerze zostanie stworzonych zbyt wiele kont,

automatycznie wszystkie konta zostają zablokowane.

Maksymalna ilość kont na jednym komputerze: 3

Na serwerze nie tolerujemy obrażania i poniżania innych graczy oraz administracji.

Zachowujemy kulturę osobistą, a wszystkie groźby i obraźliwe treści zgłaszamy w zakładce Pomoc.

Wszystkie błędy, które napotkasz w trakcie gry muszą natychmiast zostać zgłoszone administracji.

Wykorzystywanie błędów karane jest stałą blokadą konta.

Błędy zgłaszamy w zakładce Pomoc.

Handel kontami bez zgody administracji jest surowo zakazany.

1. Multikonta
  2. Kultura
  3. Błędy
  4. Handel kontami

bezsensu czy w regulaminie pisze ze za złamanie regulaminu czatu od razu się dostaje bana na servie? to fajnie , przecież to jest paranoja od kiedy regulamin korzystania z czatu grozi banem na serwerze. Serwer ma swój regulamin a nie ze ma kilka różnych  regulaminów naraz to już idiotyczne nie wiem jak wy możecie grać na takim czymś , dobrze ze nic nie kupywałem bo to było by najgorszym błędem w tym roku. Praktycznie wasz regulamin jest co chwile zmieniany co nawet nie jest napisane w waszym reg. Spoko i tak za jakiś czas padnie i tyle zawsze jest ten pierwszy raz. 

To wszystko jeżeli się nie zgadzasz to " NIE! " . 

To co Ty piszesz to po prostu jest śmieszne, najpierw go reklamujesz, a teraz mu z takim czymś wyjeżdżasz?97780057197357419087.jpg

Ty chyba chcesz mocno zabłysnąć w internecie, w którym i tak NIC NIE ZNACZYSZ.

Regulamin, jak regulamin powinieneś się do niego dostosować, jak każdy nie masz gdzie się wypłakać to idź sobie do mamusi chłopcze. Regulamin serwera mogą zmieniać na bieżąco. No tak ban na serwie za chat mają racje Ty powienieneś mieć wszędzie poblokowane IP na każdym serwie dziwię się kto takie coś na cokolwiek wpuszcza elo

~~~~Azet666

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co Ty piszesz to po prostu jest śmieszne, najpierw go reklamujesz, a teraz mu z takim czymś wyjeżdżasz?97780057197357419087.jpg

Ty chyba chcesz mocno zabłysnąć w internecie, w którym i tak NIC NIE ZNACZYSZ.

Regulamin, jak regulamin powinieneś się do niego dostosować, jak każdy nie masz gdzie się wypłakać to idź sobie do mamusi chłopcze. Regulamin serwera mogą zmieniać na bieżąco. No tak ban na serwie za chat mają racje Ty powienieneś mieć wszędzie poblokowane IP na każdym serwie dziwię się kto takie coś na cokolwiek wpuszcza elo

~~~~Azet666

Swoje słowa trzymaj dla siebie. 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Swoje słowa trzymaj dla siebie. 

Regulamin serwera! Regulami obowiązuje cały czas i należy go przestrzegać. Złamanie zasad skutkuje karze w postaci czasowej, bądź stałej blokady konta.

Na serwerze nie tolerujemy obrażania i poniżania innych graczy oraz administracji.

Zachowujemy kulturę osobistą, a wszystkie groźby i obraźliwe treści zgłaszamy w zakładce Pomoc.

Wszystkie błędy, które napotkasz w trakcie gry muszą natychmiast zostać zgłoszone administracji.

1. Multikonta
  2. Kultura
  3. Błędy
  4. Handel kontami

bezsensu czy w regulaminie pisze ze za złamanie regulaminu czatu od razu się dostaje bana na servie? to fajnie , przecież to jest paranoja od kiedy regulamin korzystania z czatu grozi banem na serwerze. Serwer ma swój regulamin a nie ze ma kilka różnych  regulaminów naraz to już idiotyczne nie wiem jak wy możecie grać na takim czymś , dobrze ze nic nie kupywałem bo to było by najgorszym błędem w tym roku. Praktycznie wasz regulamin jest co chwile zmieniany co nawet nie jest napisane w waszym reg. Spoko i tak za jakiś czas padnie i tyle zawsze jest ten pierwszy raz. 

1. Zawsze możesz odwołać się na forum, ale z tego co mi wiadomo masz perm bana na IP.

2. Regulamin nie był zmieniany od początku serwera więc nie wiem o co ci chodzi.

3. Administrator ma zawsze rację.

Opublikowano

1. złamałem regulamin czatu nie regulamin servera. Powinieniesz mi zablokować czat. 

2. Twoje bany są nie szkodliwe bo i tak ci zbanowani mogą w jakiś sposób który znam wejść bez problemu.

3. Nawet gilu nie wiesz co robią w nocy pod twoją nieobecność.

Nie obchodzi mnie to już za kilka dni mam updka i będę do 2016 wbijał i nie będę miał czasu do shakesa a szczególnie do mpcforum. 

Możesz sobie każdego banować najpierw zacznij z topu 15. "p

Opublikowano

1. Multikonta
  2. Kultura
  3. Błędy
  4. Handel kontami

Znowu płaczesz?  xD

Opublikowano

1. złamałem regulamin czatu nie regulamin servera. Powinieniesz mi zablokować czat. 

2. Twoje bany są nie szkodliwe bo i tak ci zbanowani mogą w jakiś sposób który znam wejść bez problemu.

3. Nawet gilu nie wiesz co robią w nocy pod twoją nieobecność.

Nie obchodzi mnie to już za kilka dni mam updka i będę do 2016 wbijał i nie będę miał czasu do shakesa a szczególnie do mpcforum. 

Możesz sobie każdego banować najpierw zacznij z topu 15. "p

1 Za złamanie regulaminu czatu są takie same kary.

2 Mhm

3 Myślisz że w panelu admina nie mamy historii?

Nikogo nie obchodzi co będziesz robił. Nie spamuj więcej w tym temacie.

Zapraszamy na http://attessia.pl/

Opublikowano

Wydaje mi się że chodziło mu o odsłonę attessi s2 na której chciałby aby było 50x exp i 10k grzybków na start :D

Bez sensu.

Opublikowano

Server bardzo przyjemny :)

A co do s2 to kiedy ma startowac? ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxStorM niedługo pewnie w luty-czerwiec. Kawał czasu :>)

Nikt tego nie wie nawet Administrator a więc nie pisz takich głupot. :-)

Opublikowano

Wiem, że moje zdanie się nie liczy, ale wiem jedno, wiele osób chciałoby serwer HARD exp, natomiast od 5 do 10 tys grzybków. żeby można się pobawić A exp MOCNY HARD ! :)

Opublikowano

Wiem, że moje zdanie się nie liczy, ale wiem jedno, wiele osób chciałoby serwer HARD exp, natomiast od 5 do 10 tys grzybków. żeby można się pobawić A exp MOCNY HARD ! :)

Przeciw. Według mnie najlepszym rozwiązaniem na S2 byłby medium.

Opublikowano

Jestem za czymś takim.

Mdli mnie już od patrzenia na topkę prywatnych serwerów 500 lvl+ w 3 dni od startu serwera.

Osobiście wolałbym ciężki exp medium/hard ale z dobrym dropem grzybków i rozdawaniem statystyk np po 5-10 punktów za kliknięcie.

Czekam GILU na start, wiem że długo w tym siedzisz więc i pewnie nikt się nie zawiedzie. :-) 

Opublikowano

Mdli mnie już od patrzenia na topkę prywatnych serwerów 500 lvl+ w 3 dni od startu serwera.

Dobry jesteś :) Ale niestety nie masz racji , tak naprawdę 500 lvl+ powbijali w miesiąc a nie 3 dni , w 3 dni to wbijesz minimum 150lvl. Nie wiem czy to napisać ale nie potrafisz czytać tematy:

"[Dedyk][Hard] Attessia.pl"            

Widzisz gdzieś tu EASY/MEDIUM ? Tu Piszę ze to jest [Hard]. 

Siemka, powodzonka :) 

@Edit EASY I MEDIUM NIEMA CHYBA ZE TE SŁABE KTÓRE POWSTAŁY PRZED WCZORAJ :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...