Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neudia.eu - Coming Soon !

•Brandy•

Zagrasz na starcie Neudia?  

136 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudia?

• Tak.
      100
    • Nie.
      36

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno pytanko jeszcze : 

• Czy ograneliście, padanie Channeli i Dungeonów?, bo na Deili był to Problem Nr.1 :/

Tak channele stoją stabilnie, Game z Deili został wymieniony na nasz stabilny gdyż tamten miał sporo dziur.

Dungeony stoją stabilnie oraz wszystko działa jak powinno.

Start serwera: 17.10.2014 godzina 20:30.

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Nie polecam serwera bo jak wiadomo asfen  ;d Wybil milion uzytkownik z czego 1/10 to asfen ;d

@ Ehh asfen skoncz wkoncu ;x

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie polecam serwera bo jak wiadomo asfen  ;d Wybil milion uzytkownik z czego 1/10 to asfen ;d

@ Ehh asfen skoncz wkoncu ;x

Dobrze nie odzywaj się PRMK już, idź robić tam swój serwer.

Każdy miał swoje pierwsze serwery i wie gdzie popełniał błędy, wkońcu wyjdzie ten jedyny stabilny dobry serwer.

Jestem ciekawy czy zmienisz zdanie jeżeli serwer wystartuję i będzie miał się dobrze. :)

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Dobrze nie odzywaj się PRMK już, idź robić tam swój serwer.

Każdy miał swoje pierwsze serwery i wie gdzie popełniał błędy, wkońcu wyjdzie ten jedyny stabilny dobry serwer.

Jestem ciekawy czy zmienisz zdanie jeżeli serwer wystartuję i będzie miał się dobrze. :)

Kazdy mial pierwsze serwery. Dla ciebie pierwsze serwery to 20 serwerow ? Bo tyle miales jak to postoi dluzej niz miesiac dam ci spokoj ;)

Ja mialem 2 serwery. Z czego na victorii bylem tylko Gm'em bez gm'a w grze.. ! Drugi serwer to mentis stal okolo 3miesiace. Po czym go zamknelismy iz byla znikoma ilosc osob na serwerze. Serwer nie upadl tylko go wylaczylismy. Ps powiedz po co zmieniasz nick ? na kazdy nowy serwer i tak kazdy wie ze to ty. Dostaje tony spamu (Neudia.eu serwer asfena nie dziekuj) 

@ Wiec zaklad jezeli to postoi dluzej niz miesiac odwalam sie od cb. A jezeli padnie to nadal gowno umiesz. 

@ PS nastepnym razem bledow w mysql nie tlumacz wina questow.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kazdy mial pierwsze serwery. Dla ciebie pierwsze serwery to 20 serwerow ? Bo tyle miales jak to postoi dluzej niz miesiac dam ci spokoj ;)

Ja mialem 2 serwery. Z czego na victorii bylem tylko Gm'em bez gm'a w grze.. ! Drugi serwer to mentis stal okolo 3miesiace. Po czym go zamknelismy iz byla znikoma ilosc osob na serwerze. Serwer nie upadl tylko go wylaczylismy. Ps powiedz po co zmieniasz nick ? na kazdy nowy serwer i tak kazdy wie ze to ty. Dostaje tony spamu (Neudia.eu serwer asfena nie dziekuj) 

@ Wiec zaklad jezeli to postoi dluzej niz miesiac odwalam sie od cb. A jezeli padnie to nadal gowno umiesz. 

@ PS nastepnym razem bledow w mysql nie tlumacz wina questow.

Wiesz że ciągle przy każdym moim serwerze piszesz to samo? Powtarzasz się?

Ja ignoruję te twoje bajeczki ale cóż są tacy ludzie jak ty czyli "Bajkopisarze"

Bez dowodów nic nie zdziałasz w dzisiejszych czasach niestety...  :unsure:

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Pozdro asfen z serwerem oczywiscie zagram jak wypali. P.S Asfen pewnie pamietasz mnie :)

Oczywiście że cb Lemon pamiętam. :)

Zapraszamy na TS:

ts.neudia.eu

Forum serwera:

forum.neudia.eu

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Brandy aka asfen nie polecam serwer padnie szybko nie opłaca się grać :)

Ale żeś dał argumenty naprawdę cieszę się z twojego komentarza. :)

Wszedłeś na TeamSpeaka posłuchać mnie. :)?

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Asfen Asfenem, ale czy Thail oraz Ramzesek mózgu nie używają robiąc serwer z nim, szczególnie, że pod filmami bronili się, że to nie on, a jednak plotki stały się prawdą.

Czekam jak to mówiliście na odbugowane pliki Deili. Dla mnie osoba korzystająca na starcie z nie swoich plików jest spalona - nie tworzyła ich i ich nie odbuguje.

Serwer padnie szybciutko i raczej każdy kto ma mózg nie zagra tutaj.

Szkoda mi jedynie bardzo Thaila i ekipy, bo ziomki będziecie mieli parno jak serwer padnie.

Opublikowano

Asfen Asfenem, ale czy Thail oraz Ramzesek mózgu nie używają robiąc serwer z nim, szczególnie, że pod filmami bronili się, że to nie on, a jednak plotki stały się prawdą.

Czekam jak to mówiliście na odbugowane pliki Deili. Dla mnie osoba korzystająca na starcie z nie swoich plików jest spalona - nie tworzyła ich i ich nie odbuguje.

Serwer padnie szybciutko i raczej każdy kto ma mózg nie zagra tutaj.

Szkoda mi jedynie bardzo Thaila i ekipy, bo ziomki będziecie mieli parno jak serwer padnie.

Sh4ke nie wiem czemu się wypowiadasz, to samo można powiedzieć o Cradosie który również upada jak to ludzie mówią, również robiłeś 3 serwerów już z tego 2 spalone.

Jeżeli tak uważasz, to zobaczymy jak serwer wystartuję zobaczymy pożyjemy czy nie są odbugowane i czy nie stoi stabilnie.

Twój post tak samo gówno mnie obchodzi bo niczym tutaj nie zabłysłeś, o tobie też można pisać i pisać pozdrawiam.

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

@ Shake dobrze prawi.

@ Asfen asfenem ale yt'berzy. Asfen musze miec dowody ? Ciebie znaja praktycznie wszyscy wiedza co wyczyniasz ale daja ci szanse ENTA szanse.  Gdybys nie zmienial nickow przyznawal sie ze jestes asfenem a to twoj kolejny serwer to spoko ale jak sie ukrywasz to kazdy musi wiedziec ze to twoj serwer. Nigdy nie miales zadnego serwera na czystych plikach. Skoncz ta dziecinade i przemysl swoj sens zycia. Pis yol koncze sie wypowiadac tutaj kto chce ten zobaczy jaki z niego Pro elo technik ktory bledy w mysql tlumaczy wina questa.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

A ja się pytam jakim prawem użyliście mojej tekstury, bez mojego pozwolenia w swoim logo?

Sorry ale te Logo jest z FreePSD od Jemilo, także kieruj to już do niego. :)

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Sh4ke nie wiem czemu się wypowiadasz, to samo można powiedzieć o Cradosie który również upada jak to ludzie mówią, również robiłeś 3 serwerów już z tego 2 spalone.

Jeżeli tak uważasz, to zobaczymy jak serwer wystartuję zobaczymy pożyjemy czy nie są odbugowane i czy nie stoi stabilnie.

Twój post tak samo gówno mnie obchodzi bo niczym tutaj nie zabłysłeś, o tobie też można pisać i pisać pozdrawiam.

Może i nie zabłysnąłem Exalionem z Piotrkiem nam nie poszło, ale serwer był popularny i dobry i na pewno nie padł ze względu na bugi tylko z powodu lenistwa naszego. Nie obchodzi mnie zbytnio co ludzie mówią o Cradosie, wystarczy mi opinia graczy, wczoraj wszedł Mega Update #2 i ludzi przybywa, przede wszystkim jestem dumny z serwera, bo ma on coś nowego w sobie i ludzie go ciepło przyjęli. Jeżeli upadnie to nie ze względu na bugi, lecz jak każdy serwer nie zarabiający na siebie (temat, który był wałkowany wielokrotnie, czyli utrzymanie serwera).

A jak mam uważać, skoro robisz serwer na nie swoich plikach, wrzucasz gotowe rzeczy z MPC / Epvp* i miałeś z 20 serwerów + masz co serwer inny nick - boisz się że gdyby był [GA]Asfen to ludzie by nawet w prezke nie wbili czy jak?

Startowało już kilka serwerów na plikach Deili - osoby, które na pewno mają większe umiejętności od Ciebie i nie dali sobie rady, to dlaczego Ty masz temu podołać?

Ja niczym nie błyszczę, bo nie znam się na tyle, aby zrobić serwer i się nim zajmować od strony technicznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...