Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neudia.eu - Coming Soon !

•Brandy•

Zagrasz na starcie Neudia?  

136 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudia?

• Tak.
      100
    • Nie.
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ciekawy, ale po wypowiedziach graczy nie zagram.

Życzę powodzenia, to że ktoś piszę  że "serwer padnie" to olewam, ale po słowach:

Dla mnie osoba korzystająca na starcie z nie swoich plików jest spalona - nie tworzyła ich i ich nie odbuguje.

Odpuszczę sobie fatygi.

Ps. czy nazwa Neudia tylko mi się to kojarz z  Nieuda.eu?

Nie uda się? 

Heniek.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i nie zabłysnąłem Exalionem z Piotrkiem nam nie poszło, ale serwer był popularny i dobry i na pewno nie padł ze względu na bugi tylko z powodu lenistwa naszego. Nie obchodzi mnie zbytnio co ludzie mówią o Cradosie, wystarczy mi opinia graczy, wczoraj wszedł Mega Update #2 i ludzi przybywa, przede wszystkim jestem dumny z serwera, bo ma on coś nowego w sobie i ludzie go ciepło przyjęli. Jeżeli upadnie to nie ze względu na bugi, lecz jak każdy serwer nie zarabiający na siebie (temat, który był wałkowany wielokrotnie, czyli utrzymanie serwera).

A jak mam uważać, skoro robisz serwer na nie swoich plikach, wrzucasz gotowe rzeczy z MPC / Epvp* i miałem z 20 serwerów + masz co serwer inny nick - boisz się że gdyby był [GA]Asfen to ludzie by nawet w prezke nie wbili czy jak?

Startowało już kilka serwerów na plikach Deili - osoby, które na pewno mają większe umiejętności od Ciebie i nie dali sobie rady, to dlaczego Ty masz temu podołać?

Ja niczym nie błyszczę, bo nie znam się na tyle, aby zrobić serwer i się nim zajmować. 

No to napisz takie rzeczy jak serwer upadnie, a nie nawet serwer nie wystartował a ty już piszesz?

Że wcześniejsze serwery padły zostały zamknięte, to ten akurat musi upaść?

Serwery moje wcześniejsze padły nie przeze mnie, lecz przez brak graczy? 10 osób i serwer ma stać?

Lub gdyby GM dał passy koledze zrobił ZUO/Baryłki te sprawy, też byś serwer a nie wyłączył?

Pomyśl nie wiem po co piszesz od razu że upadnie itd, skoro nawet nie wystartował ale pisz co chcesz, nigdy tak naprawdę ze mną nie gadałeś.

Znasz mnie tylko z serwerów niczego więcej oraz opowieści różnych ludzi.

Większość teraz serwerów Easy/Medium korzysta z gotowych plików jakoś ludzie grają bo lubią takie rzeczy. :)

Tak i tak każdy wie że to mój serwer, ja się do tego czysto przyznaję. :)

Czemu nie mam podołać? To okaże się na starcie myślisz że sam serwer robię? Też mi nie którzy pomogli.

Serwer ciekawy, ale po wypowiedziach graczy nie zagram.

Życzę powodzenia, to że ktoś piszę  że "serwer padnie" to olewam, ale po słowach:

Odpuszczę sobie fatygi.

Pisałem że serwer powstał na pliczkach Deili. :)

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Ja jak zawsze nie polecam.

Asfen jest technikiem + cały serwer z gotowca Deila.eu :_:

Skończy jak każdy jego serwer ( mna starcie 200 osób pograja 10 min zostanie 20 osób )

Szkoda mi tylko kreta że daje Ci maszyne rotfl xD

NIE POLECAM xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ja jak zawsze nie polecam.

Asfen jest technikiem + cały serwer z gotowca Deila.eu :_:

Skończy jak każdy jego serwer ( mna starcie 200 osób pograja 10 min zostanie 20 osób )

Szkoda mi tylko kreta że daje Ci maszyne rotfl xD

NIE POLECAM xD

WeeZy ty to weź z tego tematu wyjdź, Filipie kochany idź robić też swoje serwery które też z*********e wypalały.

Kiedy ty zrobisz autorski serwerek?  xD

Widzisz jakoś mi daję nie musisz się interesować czemu mi daję a czemu nie.

Ty jak to mówią AntyReklamą jesteś gdzie teraz rzadko kto u cb bierze reklamy.

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Popykałem trochę na becie i dużo lepiej to wygląda względem starej De*li ,ale jak jest taka fala komentarzy że w team jest Asfen to mam mieszane uczucia czy tutaj zagrać :/

No nic ,mam nadzieję że Asfen(jak to prawda) się ogarnie i jak dorosły podejdzie do servera nie olewając go (reszty team też to się tyczy^^) :D

Wejdę na ten start i zobaczymy jaki będzie ciąg wydarzeń przez najbliższy tydzień lub dwa :D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No to napisz takie rzeczy jak serwer upadnie, a nie nawet serwer nie wystartował a ty już piszesz?

Że wcześniejsze serwery padły zostały zamknięte, to ten akurat musi upaść?

Serwery moje wcześniejsze padły nie przeze mnie, lecz przez brak graczy? 10 osób i serwer ma stać?

Lub gdyby GM dał passy koledze zrobił ZUO/Baryłki te sprawy, też byś serwer a nie wyłączył?

Pomyśl nie wiem po co piszesz od razu że upadnie itd, skoro nawet nie wystartował ale pisz co chcesz, nigdy tak naprawdę ze mną nie gadałeś.

Znasz mnie tylko z serwerów niczego więcej oraz opowieści różnych ludzi.

Większość teraz serwerów Easy/Medium korzysta z gotowych plików jakoś ludzie grają bo lubią takie rzeczy. :)

Tak i tak każdy wie że to mój serwer, ja się do tego czysto przyznaję. :)

Czemu nie mam podołać? To okaże się na starcie myślisz że sam serwer robię? Też mi nie którzy pomogli.

Pisałem że serwer powstał na pliczkach Deili. :)

Ale czy ten brak graczy był spowodowany hmm... no nie wiem może tym, że serwer ludziom się nie spodobał, czy tym, że był postawiony na gotowcu, zbugowanym i robionym w 10 minut?

Po pierwsze co do GM'ów to nie bierze się ludzi z MPC lub osób, które mają 12 lat. Zostawić im konto ze full uprawnieniami też gratuluje takiej osobie logicznego myślenia.

Nie wiem jak Ty, ale na Cradosie są robione 2x dziennie Backupy, gdyby coś się stało.

Słuchaj, nie muszę Cię znać w realu, pójść z Tobą na piwo - wystarczą mi Twoje umiejętności jako technika i umiejętność prowadzenia serwera, bo z tego będziesz rozliczany.

Nie muszę słuchać opowieści ludzi, lecz wejrzeć w dział Publikacje Serwerów i zamknięte tematy i ile tam było Twoich serwerów, które padły.

Nie wiem z kim robisz serwer, ale raczej Thail czy Ramzesek od strony technicznej Ci nie pomogą.

Popykałem trochę na becie i dużo lepiej to wygląda względem starej De*li ,ale jak jest taka fala komentarzy że w team jest Asfen to mam mieszane uczucia czy tutaj zagrać :/

No nic ,mam nadzieję że Asfen(jak to prawda) się ogarnie i jak dorosły podejdzie do servera nie olewając go (reszty team też to się tyczy^^)  :D

Wejdę na ten start i zobaczymy jaki będzie ciąg wydarzeń przez najbliższy tydzień lub dwa  :D

Wierząc w to przyznajesz się że wierzysz w św. Mikołaja, tu nawet nie chodzi o zachowanie lecz o brak elementarnej wiedzy i umiejętności prowadzenia serwera.

Opublikowano

Asfen, może po prostu się boisz, po co zmieniasz te nicki jak tchórz?

Miałeś 20 serwerów i każdy padł, może jakbyś nie zmieniał nicków i sie postarał, może by z tego coś wyszło :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Da się grać na serverze bez chodzenia na dungeony gdyż nie lubię za bardzo servów gdzie one występują. Chodzi mi o to czy nie które uleprzacze lecą tylko w dungeonach czy da się bez nich grać.

Z tego co wiem, to na deili trzeba było chodzić (jeśli się nie mylę). ;)

Opublikowano
Da się grać na serverze bez chodzenia na dungeony gdyż nie lubię za bardzo servów gdzie one występują. Chodzi mi o to czy nie które uleprzacze lecą tylko w dungeonach czy da się bez nich grać.

Troche bez sens?

Zresztą nie znam żadnych poprzednich wersji pana Asfena.

Ale jak ma być 10000 reaktywacji jak Tavia to podziękuje :D

Heniek.

Opublikowano

Tak da radę dodaliśmy je również z bossów/metinów/handel.

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Troche bez sens?

Zresztą nie znam żadnych poprzednich wersji pana Asfena.

Ale jak ma być 10000 reaktywacji jak Tavia to podziękuje :D

Jaka tavia? Przecież to pliki Deili.

Opublikowano
Ale jak ma być 10000 reaktywacji jak Tavia to podziękuje  :D

Chester, to jest porównanie.

Ciekawi mnie czy serwer będzie ok, czy będzie reaktywoany 100 razy jak Tavia Mateuszka.

Ponieważ doczytałem, że Asfen miał sporo innych serwerów które padły.

Heniek.

Opublikowano

WeeZy ty to weź z tego tematu wyjdź, Filipie kochany idź robić też swoje serwery które też z*********e wypalały.

Kiedy ty zrobisz autorski serwerek?  xD

Widzisz jakoś mi daję nie musisz się interesować czemu mi daję a czemu nie.

Ty jak to mówią AntyReklamą jesteś gdzie teraz rzadko kto u cb bierze reklamy.

Te , zaraz bana za multi Ci zalatwie to tak btw.

Poza tym powiem Ci że masz rozdwojenie jaźni ( 40 nicków , 40 numerów gg wmawianie ludziom że to nie ty jak to ty )

Jakbym był twoja matką to bym się pochlastał

-------------

Serwer na gotowcu , administracja buractwo nie polecam nadal

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Chester, to jest porównanie.

Ciekawi mnie czy serwer będzie ok, czy będzie reaktywoany 100 razy jak Tavia Mateuszka.

Ponieważ doczytałem, że Asfen miał sporo innych serwerów które padły.

Nie żadnych reaktywacji nie będzie, start w piątek będzie jedynym oficjalnym startem. :)

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano
Serwer na gotowcu , administracja buractwo nie polecam nadal

Wypowiedz się raz a porządnie i starczy, nie pisz 100 razy tego samego.

Zobaczymy co będzie po starcie, bo jak można coś mówić skoro tego się nie wie?

Jeżeli padnie to padnie i co z tego? To tylko metin, nie realne życie.

Zresztą gotowce są wszędzie, nie ma już oryginalnych serwerów.

Heniek.

Opublikowano

Polecam jeszcze raz :) pliczki bardzo fajne, i co najważniejsze reklama obszerna więc nie ma mowy o "100 online". :P

Również zapraszam na forum: xx

Opublikowano

Polecam jeszcze raz :) pliczki bardzo fajne, i co najważniejsze reklama obszerna więc nie ma mowy o "100 online". :P

Również zapraszam na forum:x

Nukey, serio to polecasz?

Opublikowano

Wypowiedz się raz a porządnie i starczy, nie pisz 100 razy tego samego.

Zobaczymy co będzie po starcie, bo jak można coś mówić skoro tego się nie wie?

Jeżeli padnie to padnie i co z tego? To tylko metin, nie realne życie.

Zresztą gotowce są wszędzie, nie ma już oryginalnych serwerów.

Dokładnie niestety ludzie to "Niewiasty"

Wszyscy to jak " Wróżbita Maciej"

Wyprzedzają fakty, ale cóż tacy są już ludzie.

87185572616840801584.png

Coming Soon !

Opublikowano

Nie polecam bo Asfen + 2 kretynów w administacjii tak Thail mowie między innymi o tobie.

Ps. Jak to asfen nic samemu tylko na gotowcach

Kretynem, to jesteś ty Pokazałeś co potrafisz
0 Pojęcia o plikach w tym oszustwo
Opublikowano

Dokładnie niestety ludzie to "Niewiasty"

Wszyscy to jak " Wróżbita Maciej"

Wyprzedzają fakty, ale cóż tacy są już ludzie.

Tacy są ludzie, znają ciebie, twoje 20 serwerów, które padły, może się postarasz i coś ci wyjdzie, ale ludzie ci nie ufają. Proste? proste.

Opublikowano

Niestety...

Serwer na plikach Deili.

W teamie jest asfen aka nefret aka azor aka nexor aka tng aka exoria i inne gówna :)

Serwera nie polecam....

Padnie po 20min jak wszystkie serwery asfena.

Każdy wie,że jestes idiotą i każdy wie jak padło twoje 20 serwerów w ciągu ostatnim 4 miechów.

Strzała :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...