Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neudia.eu - Coming Soon !

•Brandy•

Zagrasz na starcie Neudia?  

136 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudia?

• Tak.
      100
    • Nie.
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny serwer na plikach Deili. Nie polecam. W teamie pomysłodawca jest widze a serwer na gotowych plikach. Lubię to :)

Nie lubie hejtowac ludzi w internecie, ale prosze ty sie nie udzialaj:) pamiętasz? Revile twoją?
na poczatku 300+ osób skonczylo sie nagrywanie zostalo 20 :)
Mówilem:)
Twoje serwery są strasznie pobugowane radze abys ogarnął swojego yang buga :)

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ile wbije max lvl, porównaniu do deilii? Powiem jedno jeśli w ciągu 2 tygodni okarze się, że balans jest do d*py. To nawet tutaj nie grajcie szkoda czasu ponieweż nie potrafią tego ogarnąć (tak sądze). Co się zmieniło w administacji? Co dodaliście nowego? Podaj trzy rzeczy.

2 tygodnie ale dużo nowości

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja serwerowa.

Oczywiście polecam serwer.

Podoba mi się wykonanie, no i set zbroi i broni.

Powodzenia ze startem, bo początki są najważniejsze! :)

Będzie coś ciekawego, na nudne dni.  ^_^

837341413742376668518.png

Opublikowano

Z tym będzie inaczej 40% nowości polecam

Poczekaj tydzień po starcie.

Wbiję wtedy na serwerek zobaczyć sprawe i ocenić sytuację :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Asfen przy tym serverze naprawde sie starał, i sam mi napisał, że ten już będzie naprawde stabilny, bo znudziło mu się stawianie serverów na chwilę i podobno już zna swoje błedy i będzie je poprawial, także polecam. ;)

Opublikowano

Asfen przy tym serverze naprawde sie starał, i sam mi napisał, że ten już będzie naprawde stabilny, bo znudziło mu się stawianie serverów na chwilę i podobno już zna swoje błedy i będzie je poprawial, także polecam. ;)

Proszę Cię.

Wiesz Nukey że nic do ciebie nie mam bo jesteś spoko morda  ale ..

K***a ...

On tak mówi każdemu idiocie , strasznie żałuje że w teamie jest Ramzesek i Avenged i w sumie ty nukey jako admin forum bo to spoko chłopaki a zostaną wyruchani na tym serwerze.

Ciekawe ile % z isu im zaoferował , pewnie znowu poleci w c***a jak na tym jego serwerze co za 3k zarobil a stal 2 dni i się każdemu na gg chwalił xD.

Będzie stabilny , może i tak ale ludzi na starcie bedzie jak na Destivi ( 100 ) a potem off na drugi dzien ; D

Co tu jest nowego ? pare rzeczy z epvp + gotowiec deili 

@mks4Fun XDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ile Ci zapłacił? Pisiont Groszy za exorie :D?

Tak zna swoje błędy? Teraz takie pytanie... czemu szukał fixów do 2k89 game na mpc forum?

Dodatkowo to czyste pliki Deili :)

Wrzucić je tutaj? No problem. Bedziecie znać nawet wszystkie nagrody z questów na serwerze i ogólnie cały serwer na tacy będziecie mieć.

@ Weezy

Tutaj akurat się zgodzę :)

Najbardziej mi szkoda Ramzeska. Spoko chłopak,mało widzów,po c**j się pcha w jakieś zjebane serwery? Rozumiem 3-4 widzów to ok... ale 600 widzów i serwer?

Wiem też nie chodzi mu o pieniadze,czy coś. Chciał mieć tylko swój serwer...

Jednak co do stabilności to się nie zgadzam.

Przecież serwery asfena padały zawsze po paru h. 

Tylko raz jak sam zabezpieczyłem jego serwer to stał 2tyg. (Exoria).

Wcześniejsze serwery to zwykłe ścierwa padające po 2h... dlaczego? Bo Asfen bierze np. moje pliki,wgrywa na dedyka u kreta i startuje.

Dobra bo się rozpisałem.

Jest to ostatni serwer asfena,więc możemy być spokojni.

KRETovskyyy(sponsor serwera) powiedział,że to jego ostatnia szansa.

I tutaj asfen ma problem... kto go zasponsoruje jak nie kret na gotowych z mpc i zmienioną texturką m1? Hooltras,True,Adi? No bez jaj chłopaki.

Tyle ode mnie.

PS// A te bajki wyssane z palca,że mi gumiś pliki robi i ja serwery tylko odpalam to sobie możesz asfenku w dupke wsadzić ;)

Btw. to gdzie ty masz brwi "techniku metina"? (POCISK BY TEODOR)

5wa72b.jpg

Pierdol się na ten swój pusty łeb bo za głupi jesteś na robienie serwerów i dobrze o tym wiesz. Po co te cyrki ze zmianą nicku itd.? I tak każdy wie,że startujesz na chujowej prezentacji i plikach gotowych z mpc forum.

Strzała.

Pozdrawiam Shagguś.

@ Topic

Skąd dropią bronie na 75Lv.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Pliki Deili - może odbugowane, ale ile takich serwerów można stawiać...

"TECHNIK" - Asfen - jeśli będzie jak 6-7 jego poprzednich serwerów (pliki gotowce/ciągłe pytanie innych jak co zrobić/ ciągłe pytania o pomoc) to po 1 pierwszym lepszym strzale serwer off4ever. 

sygna.tan.png

Opublikowano
Fajnir, prezentacja nie przyciąga aż nad to uwagi, jednak zagram i zibaczę na ile serwer mnie wciągnie.
Opublikowano

Bardzo ciekawie to wygląda, pytanie moje jest następujące: czy poziom będzie z czasem podniesiony i zostaną dodane nowe ciekawe bronie, questy itp wraz ze wzrostem lvl'a?.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Mamy kolejnego idiote czyli [DEV]Brandy aka Asfen. Możesz stanąc koło Developera Cyca i Developera Arisa poziomiem jestescie podobni.

Serwera nie polecam :> Długo nie postoi mam dla nich niespodzianke na start : }

Ile Ci zapłacił? Pisiont Groszy za exorie :D?

Tak zna swoje błędy? Teraz takie pytanie... czemu szukał fixów do 2k89 game na mpc forum?

Dodatkowo to czyste pliki Deili :)

Wrzucić je tutaj? No problem. Bedziecie znać nawet wszystkie nagrody z questów na serwerze i ogólnie cały serwer na tacy będziecie mieć.

@ Weezy

Tutaj akurat się zgodzę :)

Najbardziej mi szkoda Ramzeska. Spoko chłopak,mało widzów,po c**j się pcha w jakieś zjebane serwery? Rozumiem 3-4 widzów to ok... ale 600 widzów i serwer?

Wiem też nie chodzi mu o pieniadze,czy coś. Chciał mieć tylko swój serwer...

Jednak co do stabilności to się nie zgadzam.

Przecież serwery asfena padały zawsze po paru h. 

Tylko raz jak sam zabezpieczyłem jego serwer to stał 2tyg. (Exoria).

Wcześniejsze serwery to zwykłe ścierwa padające po 2h... dlaczego? Bo Asfen bierze np. moje pliki,wgrywa na dedyka u kreta i startuje.

Dobra bo się rozpisałem.

Jest to ostatni serwer asfena,więc możemy być spokojni.

KRETovskyyy(sponsor serwera) powiedział,że to jego ostatnia szansa.

I tutaj asfen ma problem... kto go zasponsoruje jak nie kret na gotowych z mpc i zmienioną texturką m1? Hooltras,True,Adi? No bez jaj chłopaki.

Tyle ode mnie.

PS// A te bajki wyssane z palca,że mi gumiś pliki robi i ja serwery tylko odpalam to sobie możesz asfenku w dupke wsadzić ;)

Btw. to gdzie ty masz brwi "techniku metina"? (POCISK BY TEODOR)

5wa72b.jpg

Pierdol się na ten swój pusty łeb bo za głupi jesteś na robienie serwerów i dobrze o tym wiesz. Po co te cyrki ze zmianą nicku itd.? I tak każdy wie,że startujesz na chujowej prezentacji i plikach gotowych z mpc forum.

Strzała.

Pozdrawiam Shagguś.

@ Topic

Skąd dropią bronie na 75Lv.

Kolejny idiota do kompletu. Ty pisałeś do kreta żeby ci znalazł kogos kto ci serwer pofixuje bo sie sypały kanały co 30 minut więc nie pograzaj się , jestes tyle samo wart co ten Asfen.

Opublikowano

Widzę, że nie którym żal pizde ściska. Nie podoba Ci sie to ns choy tutaj jeszcze wchodzisz i piszesz?! Jak masz ból dupy o to, ze ktoś sobie stawia 2029372 serwer to niech sobie stawia. Tobie chuj do tego.. staw swój lepszy a potem wypowiadaj. Serwer rozlicza osoby, które na nim zagrają a nie pionki, które mają ból dupy.

Opublikowano

rejestracja już on ? klient już jest do ściągnięcia ?

Reje jutro co do clienta to jutro wieczorem

Asfen - Nie polecam.

Lecz zagram zobacze co to jest, dam szanse

Parę pytań : 

1. Zmianki drogie ?

2. Dzwon na hellera wachlarz smok? xD

3. Kostiumy na stałe? 

Zmianki tanie

Kostiumy będą na stale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...