Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Neudia.eu - Coming Soon !

•Brandy•

Zagrasz na starcie Neudia?  

136 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Neudia?

• Tak.
      100
    • Nie.
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że nie którym żal pizde ściska. Nie podoba Ci sie to ns choy tutaj jeszcze wchodzisz i piszesz?! Jak masz ból dupy o to, ze ktoś sobie stawia 2029372 serwer to niech sobie stawia. Tobie c**j do tego.. staw swój lepszy a potem wypowiadaj. Serwer rozlicza osoby, które na nim zagrają a nie pionki, które mają ból dupy.

Gracze traca zaufanie do prywatnych serwerow przez tego typu projekty.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby wypaliło bo czekam i czekam na jakiegoś fajnego nowego privka a z tego co pamiętam deila to fajny serw był !

Opublikowano

Oby wypaliło bo czekam i czekam na jakiegoś fajnego nowego privka a z tego co pamiętam deila to fajny serw był !

Był dopóki nie wchodziły aktualizacje które niszczyły grę ;) 

Opublikowano

Widzę, że nie którym żal pizde ściska. Nie podoba Ci sie to ns choy tutaj jeszcze wchodzisz i piszesz?! Jak masz ból dupy o to, ze ktoś sobie stawia 2029372 serwer to niech sobie stawia. Tobie c**j do tego.. staw swój lepszy a potem wypowiadaj. Serwer rozlicza osoby, które na nim zagrają a nie pionki, które mają ból dupy.

Kolego sympatyczny... Zrozum jeden fakt. Z rąk tego pana wyszło z 20 serwerów, które padała jak muchy niestety. Przez takie osoby gracze tracą zaufanie do prywatnych serwerów. Dlatego na większości serwerów jest taka skromna liczba online. 

Opublikowano

Kolego sympatyczny... Zrozum jeden fakt. Z rąk tego pana wyszło z 20 serwerów, które padała jak muchy niestety. Przez takie osoby gracze tracą zaufanie do prywatnych serwerów. Dlatego na większości serwerów jest taka skromna liczba online. 

To jak tracisz zaufanie do prywatnych serwerów to polecam przejść na PL :) Tam nie masz co się obawiać. Widzę, że wydaje Ci się, że postawienie serwera bez jakiekolwiek błędu to takie hop siup.

Opublikowano

To jak tracisz zaufanie do prywatnych serwerów to polecam przejść na PL :) Tam nie masz co się obawiać. Widzę, że wydaje Ci się, że postawienie serwera bez jakiekolwiek błędu to takie hop siup.

ale ty jesteś ułomny skoro nie jest takie hop siup to niech się za to nie bierze skoro mu nie wychodzi, bo aby marnuje CENNY czas wielu ludzi którzy nie maja zamiaru zmieniać serwerów jak skarpetki.

Opublikowano

ale ty jesteś ułomny skoro nie jest takie hop siup to niech się za to nie bierze skoro mu nie wychodzi, bo aby marnuje CENNY czas wielu ludzi którzy nie maja zamiaru zmieniać serwerów jak skarpetki.

Mistrzu tak to tam do kolegów. JEŻELI MARNUJESZ SWÓJ CENNY CZAS TO NIE GRAJ NA PRIVACH A NAJLEPIEJ TO ODEJDŹ OD KOMPUTERA. Czym mniej takich pionków jak Ty, to lepiej.  Już powiedziałem, jak jesteś taki mądry to postaw swój serwer. Co Ty myślisz, że priv będzie stał 10 lat? Albo jesteś jakimś dzieciakiem co wydaje kupe chajsu rodziców na IS'a i płacze bo serwerek pada, albo nie mam pojęcia. Bez odbioru.

Opublikowano

Mistrzu tak to tam do kolegów. JEŻELI MARNUJESZ SWÓJ CENNY CZAS TO NIE GRAJ NA PRIVACH A NAJLEPIEJ TO ODEJDŹ OD KOMPUTERA. Czym mniej takich pionków jak Ty, to lepiej.  Już powiedziałem, jak jesteś taki mądry to postaw swój serwer. Co Ty myślisz, że priv będzie stał 10 lat? Albo jesteś jakimś dzieciakiem co wydaje kupe chajsu rodziców na IS'a i płacze bo serwerek pada, albo nie mam pojęcia. Bez odbioru.

omg... ty nic nie rozumiesz nie pisz po głupiemu 10LAT bo to pada po chwili, ja NIE STAWIAM BO NIE UMIEM, więc niektórzy też powinni iść po mojej myśli.... skoro ślina ci leci na sam widok metina i 75 lv  eq na dropa to dla cb wszystko co mozesz osiagnac na serwerze to graj na takich padakach, bo twoje zycie jest tak nudne ze zmiana serwera to tylko kwestia sciagniecia clienta (bo jak napisałem wcześciej 75lv eq na dropa to wszystko co potrafisz)

Opublikowano

omg... ty nic nie rozumiesz nie pisz po głupiemu 10LAT bo to pada po chwili, ja NIE STAWIAM BO NIE UMIEM, więc niektórzy też powinni iść po mojej myśli.... skoro ślina ci leci na sam widok metina i 75 lv  eq na dropa to dla cb wszystko co mozesz osiagnac na serwerze to graj na takich padakach, bo twoje zycie jest tak nudne ze zmiana serwera to tylko kwestia sciagniecia clienta (bo jak napisałem wcześciej 75lv eq na dropa to wszystko co potrafisz)

Ziomek żałosny jesteś. Będę grał na takich padakach i c**j bo co bo gram rekreacyjnie i stracę trochę czasu, przynajmniej nie wydaję chajsu na gówniane gry ^^. Nie podoba Ci się to wypad z tego tematu i się nie udzielaj. Taki urok priv serwerów.  Tak jak wcześniej BEZ ODBIORU!

Opublikowano

Daj spokoj,to i tak nie ma sensu.Ludziom pokroju ''MalySpamik'' nie przetlumaczysz,iz serwery Asfena sa stawiane tylko pod szybki zarobek.

Opublikowano

Spinacie tak tą dupe o asfena jak cholera, co Wam do tego? Gracie na serwerze, czy na administracji, jakkolwiek to brzmi?

Asfen fakt faktem, jestes specyficzną osobą, no ale serwer mimo ze na gotowych plikach, to fajnie zrobiony i można pograć z m.in. tego powodu, że teraz nie ma absolutnie nic innego.

Polecam i wbijac na forum, a co.

up

stopka jest dobra,  o co chodzi?

Opublikowano

Serwer mnie zaciekawił tylko z tego powodu że jest ciekawie zrobiony.

Wisi mi jaka tam administracja jest, bo gramy tak jak napisał @.harnaś. na serwerze nie na administracji, ważne żeby serwer wystartował i postał chociaż 2 miesiące :)

Bo jakby nie patrzeć gry nie są po to żebyśmy spinali tylko się rozluźnili i takie serwery właśnie chyba po to są zrobione, jak ktoś chce wydaje hajs a wtedy administracja ma na opłacenie dedyka czy na cukierki :)

Serwer polecam i sam zawitam może nie na starcie, ale ogólnie na serwie na pewno :)

Forum ma mało info w stopce... hmmm...

Jakbyś nie zauważył możesz mieć stopkę jak na MPC czyli z napisem "Właściciel:" a możesz też jej nie mieć, tak samo możesz mieć podaną wersję IPB w stopce a równie dobrze możesz nie mieć.

Opublikowano

Zapraszamy na Forum!

Polecam, zagram i jeszcze raz zapraszam!

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Z jakich to powodów polecasz? 

Jeśli administracja jest do dupy(jak w tym przypadku) to i serwer będzie do dupy. 

Poleca bo jest administratorem. (Raczek)

Wiesz, ja wychodze z założenia, że człowiek uczy się na błędach i z serwera na serwer jakieś tam doświadczenie przybywa, dlatego tak napisałem. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.

Opublikowano

Poleca bo jest administratorem. (Raczek)

Wiesz, ja wychodze z założenia, że człowiek uczy się na błędach i z serwera na serwer jakieś tam doświadczenie przybywa, dlatego tak napisałem. Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.

Człowiek uczy się na błędach?

W jego przypadku(asfen) to chyba nie działa, z 20 razy próbował. 

Nic nie potrafi i nic potrafić nie będzie, bo ile można robić na okrągło to samo i za każdym razem to zepsuć? 

Opublikowano

Człowiek uczy się na błędach?

W jego przypadku(asfen) to chyba nie działa, z 20 razy próbował. 

Nic nie potrafi i nic potrafić nie będzie, bo ile można robić na okrągło to samo i za każdym razem to zepsuć? 

I weź pod uwage fakt, że zawsze znajdą się gracze którzy grać i tak będą, to jest z tego wszystkiego najlepsze i to mu głównie daje pewnie motywacje. Wiesz... na forum są serwery które mają 5 czy 6 reaktywacje (pozdro Tony) a gracze i tak tam graja.

Opublikowano

I weź pod uwage fakt, że zawsze znajdą się gracze którzy grać i tak będą, to jest z tego wszystkiego najlepsze i to mu głównie daje pewnie motywacje. Wiesz... na forum są serwery które mają 5 czy 6 reaktywacje (pozdro Tony) a gracze i tak tam graja.

A ile tych graczy tam gra, z 10, 20? Grają bo zapewne coś osiągnęli, a to jest w tym najlepsze. Gracze grają, tracą swój czas i tak wszystko tracą przez nieogarniętego "technika". 

Jeśli ktoś ma tutaj zamiar grać i szybko wszystko stracić to niech próbuję. :)

Opublikowano

Zamienicie 4 set broni z 6 u ninji i wojownika? Ostatnia bron powinna wygladac najlepiej, a 6 set prezentuje sie okropnie. Zbroje zamiencie u kazdej klasy postaci 5 z 6 pozycja.

Opublikowano

Co do prezentacji jest schludna i czytelna wszystko wygląda na fajny serwer ale jak będzie dowiemy się po starcie więc życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkich postów, więc po prostu zapytam.

Kiedy klient? :)

Jak Asfen x pompka czy;i [HA] Brand dostanie ub na mpc za multikonta i debilizm  <3  <3

czyli NIGDY

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...