Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na BoLu itp.?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapominacie o najważniejszym, że GRY SĄ DLA PRZYJEMNOŚĆI  i mogę sobie grać na czym mi się podoba i nie obchodzi mnie czy umiem grać czy nie, bo to jest tylko k***a gra i nie obchodzi mnie też czy ktoś jest lepszy, bo ja gram dla funu, a nie, żeby być "pro" 

Mogę sobie wkładać miecz w d***, bo mi to sprawa przyjemność tak samo grać na bolu, bo mi to sprawia przyjemność. Narzucacie komuś swoje mądrości, że coś jest złe, ale każdy k***a może sobie robić co chce

Opublikowano

To już jego sprawa, ja tylko napisałam co mogłam. ;)

tozachowaj to dla siebie idioto

KM3hNqN.jpg

:ninja: :ninja: :ninja: :mellow: :mellow: :mellow: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Zapominacie o najważniejszym, że GRY SĄ DLA PRZYJEMNOŚĆI  i mogę sobie grać na czym mi się podoba i nie obchodzi mnie czy umiem grać czy nie, bo to jest tylko k***a gra i nie obchodzi mnie też czy ktoś jest lepszy, bo ja gram dla funu, a nie, żeby być "pro" 

To mam pomysł, przed moim wywodem dam komunikat, że TEMAT NIE DLA OSÓB GRAJĄCYCH DLA ZABAWY. Good idea, dzięki.\

Napisałam ten temat tam? Nie. Napisałam go w poradnikach.

Opublikowano

esport w platynie, umieranie ciąg dalszy 

a mnie irytuje jak jakaś cebula (inaczej tego nazwac nie potrafie) wbija do działu bola, wypisuje głupoty w tematach, żali się jaki bol jest zły nie podając żadnych argumentów (sama stwierdziłaś, że kto gra niech lepiej się zastanowi nad sensem jego gry, więc zależy to od osoby)

co tam? żal ci 40 zł na bola? ja gram dla przyjemności a nie dla jakiejś poprawnie wbitej platyny xD

Przyjemności? Jaka jest przyjemność z bycia ch*jowym i wygrywaniem tylko dzięki używaniu BoL'a?

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Każdy robi co chce i c**j wam do tego wy po prostu chcecie namówić innym, aby czegoś nie robili, żeby wam było łatwiej

Najprostsza interpretacja tego tematu. Poza tym kto powiedział, że bol zawsze musi wygrać grę? :)

Opublikowano

Ale ktoś tam kiedyś wspomniał, nawet nie pamiętam jego nicku(heh.) "bol nauczył mnie grać, poprzez obserwację". 

Napisał coś w stylu "Zacząłem grać na bolu, wbiłem diamenta, bacznie oglądając jak program wykonuje za mnie combo i jak gra, dzięki temu nauczyłem się grać takimi postaciami jak lee sin". Czy to nie prawda? Czasami program wspomagające uczą nas jak grać. Taka prawda. Jeżeli ktoś ma problem że ktoś gra na programie wspomagającym niech go ma, ale niech nie piszę takich tematów jak ten. Proszę was. I do czego dojdziesz z tym? Nigdzie, dlaczego? Bo dalej będą grać na BoLu czy tam L# bez względu na takie tematy. Oduczają grać? Ba! Uczą poczęści. :) Tyle. :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Każdy robi co chce i c**j wam do tego wy po prostu chcecie namówić innym, aby czegoś nie robili, żeby wam było łatwiej

1509222_205226873001426_625990663_n.jpg?

XDDD . Grając w lola jesteśmy częścią jego community i to, że ktoś gra na BoL-u to nie jest jego prywatna sprawa, bo to niszczy tą gre.. Tak, dokładnie. Nikt nie chcę grać w grę, która jest pełna cheaterów (oprócz nich samych), więc każdy z was, który używa tego programu przyczynia się w pewnym stopniu do upadku LoLa, a według mnie jest to świetna gra. Twój post jest tak denny merytorycznie, że nie wiem czy komentowanie go ma jakikolwiek sens.

Ale ktoś tam kiedyś wspomniał, nawet nie pamiętam jego nicku(heh.) "bol nauczył mnie grać, poprzez obserwację". 

Napisał coś w stylu "Zacząłem grać na bolu, wbiłem diamenta, bacznie oglądając jak program wykonuje za mnie combo i jak gra, dzięki temu nauczyłem się grać takimi postaciami jak lee sin". Czy to nie prawda? Czasami program wspomagające uczą nas jak grać. Taka prawda. Jeżeli ktoś ma problem że ktoś gra na programie wspomagającym niech go ma, ale niech nie piszę takich tematów jak ten. Proszę was. I do czego dojdziesz z tym? Nigdzie, dlaczego? Bo dalej będą grać na BoLu czy tam L# bez względu na takie tematy. Oduczają grać? Ba! Uczą poczęści.  :) Tyle.  :)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To już chyba mój ostatni post w tym temacie, bo zaraz się zrzygam czytając to.  Stoję za offtankiem i napierdalam w spację ryzem - znam mechanikę LOLa xD. Nie potrafię sam wymierzyć lasthita bo program pokazuje mi kiedy mam lasthitować. Nie potrafie trafić skillshotem bo robi to za mnie program. Nie potrafie unikać skillshotów bo robi to za mnie program. - znam mechanikę LOLa xDDDD

BoL uczy, info potwierdzone.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

e sport na solokju? umarłem

co chciałem osiągnąć tym postem? udowodnić ci jak bardzo jesteś poirytowana patrząc na inncyh którzy grają na bolu a ty w imie jakiś zasad nie możesz

po części jeśli jesteś inteligetna sugeruje ci ze ten temat to istny płacz 

Chciała udowodnić w następnym podaniu o KidModa że umie składać zdania, i ma swoje zdanie o bolowcach którzy ją jadą.

Co do tematu, to wydaje mi się że BoL jednak to jest cuda, pomaga bardzo i przy tym zostanę.

Dlatego panowie Warto grać na Bol'u ;)

Opublikowano

Chciała udowodnić w następnym podaniu o KidModa że umie składać zdania, i ma swoje zdanie o bolowcach którzy ją jadą.

Co do tematu, to wydaje mi się że BoL jednak to jest cuda, pomaga bardzo i przy tym zostanę.

Dlatego panowie Warto grać na Bol'u ;)

Mam nadzieję, że każdy z Was, BoLowców, dostanie bana i tyle będzie z tej ''nauki grania w LoL'a dzięki BoL'owi''.

yorick.png

Opublikowano

E k***a jaka jest satysfakcja z grania na bolu i wygranej gry na tym gównie - k***a żadna ja p******e po c**j mam tracić czas skoro z tym mam duże szansę na wygraną ? 

pewnie wam mama nie pozwala grać na tym i macie ból dupska

Opublikowano

E k***a jaka jest satysfakcja z grania na bolu i wygranej gry na tym gównie - k***a żadna ja p******e po c**j mam tracić czas skoro z tym mam duże szansę na wygraną ? 

A mama pozwala ci się tak wyrażać, chłopaczku?

yorick.png

Opublikowano

To nie ja mam rocznik 98 w profilu więc japa, bo cię osram nie mas żadnych argumentów to piszesz jakieś głupoty typowy typ z internetu

A Ty jaki rocznik? 01' czy 02'? I jakich ku*wa argumentów?

yorick.png

Opublikowano

k***a żadna ja p******e po c**j mam tracić czas skoro z tym mam duże szansę na wygraną ? 

No popatrz, jednak trochę główka pracuje. Sam wyciągnąłeś wnioski.. "po c**j mam tracić czas skoro z tym mam duże szansę na wygraną?" 

Na BoLu nie gra się dla przyjemności i satysfakcji, tylko dla dywizji i ramki :D Dla ciebie liczy się tylko win i obrazek na profilu.

"k***a żadna ja p******e po c**j mam tracić czas"

To nie ja mam rocznik 98 w profilu więc japa, bo cię osram nie mas żadnych argumentów to piszesz jakieś głupoty typowy typ z internetu

" macie ból dupska"

Pozostawie to bez komentarza :D

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ekhm, ekhm! Ładnie proszę przenieść swoją dyskusje na PW, nie spamujcie w tym temacie @Sogoane i @Matcze2012

Co do samego tematu, warto czy nie warto. Warto pod pewnymi względami, np. łatwiejsze combo = wygrana linia, może i cała rozgrywka. Z drugiej strony tracimy naszego własnego skilla (jak to się mawia). Nigdy nie grałam na tym, nie gram i nie zamierzam, bo nie mam przyjemności z rozgrywki (jedynie w Simsach używałam cheatu, aby mieć $$$) :P

Opublikowano

ja gralem na bolu, przyznaje sie. na drugim koncie z ciekawosci odpalilem... i nie wiedzialem co ze soba zrobic, ten program odmozdza.

postanowilem, ze 5 gier zagram na bolu, polegajac tylko na nim. przegralem wszystkie 5. ten program oglupia ludzi, gdyz nie wiesz jak sie zachowac grajac bez niego. a jesli umiesz, to z nim.

Opublikowano

Jestem w 100% z autorem tematu:) ,mam takie samo zdanie na ten temat, dla mnie ludzie ktorzy graja na BoLu chca sie dowartosciowywac poniewaz chociaz w 1 rzeczy sa lepsi od innych a nic innego w zyciu nie potrafia:) Sam jak gram to bez problemu wiem kto używa BoLa, to tyle cześć.

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano
" Czy warto grać na BoLu itp.?"

Meh -.-... Ten temat to powinien być zbiór za i przeciw, a nie, że wyrażasz po prostu swój płacz.

Hmm, po pierwsze! Nie używałeś BOL'a/L# więc nie jesteś w stanie stwierdzić swoich za i przeciw (w  tym momencie twoje zdanie jest gówno warte, temat też).

Po drugie jeśli od razu zakładasz, że bol to gówno (i wypłakujesz się) to powinieneś zmienić nazwę tematu na ''Czemu nie warto grać na BOLu?".

Hm. jeśli chcesz prowadzić dyskusje ze mną (przynajmniej, chociaż z góry zakładam, że nie jesteśmy w stanie tego zrobić) to proszę Cię, ale na poziomie -.-.

"o jest po prostu moje prywatne przemyślenie na ten temat" --I cały temat nie ma sensu przez to zdanie, gdyż zamieszczasz to na publicznym forum -.-.

Opublikowano

Nie wyrażam swojego płaczu do jasnej ciasnej... To jest po prostu mój punk widzenia w tym wszystkim, chcecie napiszcie swój. Nie będę go podważać, bo to wasza sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...