Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na BoLu itp.?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@DieKasia. ma rację. Uważam to samo, dzieci grający na bolu to ludzie z guzem/rakiem mózgu, którzy nie mają skilla i każdy z nich ssie pałe bez tego syfu. Kolejna sprawa, każdy który "atakuje" DieKasie ma prawdopodobnie nasrane w głowie, i jest spierdoliną. Autorka wyraziła swoje zdanie, a fala dzieci z autyzmem rozpoczęła swoją "działalność", oraz pokazują, jaki mają szacunek do zdania, opinii wyrażonej przez kobietę. Założę się, że ci wszyscy internetowi monarchii to w rzeczywistości ścierki i zwykłe pomioty które zaliczają się do tzw. marginesu społecznego.

2whgg21.png

by @Ziółko.

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@DieKasia. ma rację. Uważam to samo, dzieci grający na bolu to ludzie z guzem/rakiem mózgu, którzy nie mają skilla i każdy z nich ssie pałe bez tego syfu. Kolejna sprawa, każdy który "atakuje" DieKasie ma prawdopodobnie nasrane w głowie, i jest spierdoliną. Autorka wyraziła swoje zdanie, a fala dzieci z autyzmem rozpoczęła swoją "działalność", oraz pokazują, jaki mają szacunek do zdania, opinii wyrażonej przez kobietę. Założę się, że ci wszyscy internetowi monarchii to w rzeczywistości ścierki i zwykłe pomioty które zaliczają się do tzw. marginesu społecznego.

Toż to okropne! Pobrałem BoLa - czy to oznacza, ze mam teraz raka i jestem ścierką?

Tak jak anty-BoLowcy mają własne zdanie, tak BoLowcy też mają własne i na tym polega dyskusja, a nie, ze jedni bedą wyzywali tych drugich.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ale trochę beka z tych co mówią że "program za nas wygrywa linie/grę" a to serio nie jest prawda xDD Bo z tego że potrafi last hittować na bolu lub combo ma odpowiednie jak ten ktoś jest gównem i nie wie kiedy w tfie wejść i pada jako pierwszy a potem lose game i silver tier 5 wita.

Ja jak gram przeciwko komuś z "bolem" to się nawet cieszę bo sprawdzę przy tym mojego skilla.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Typ nazywa ludzi "ludzmi z rakiem mózgu" mając silver tier O K***A tego jeszcze nie było :D

Zamknijcie ten temat jak pisałem to chyba 2 dni temu bo ten kolo co zakładał temat ma kompleksy bo go jadymy jak szmatę w soloq smurfami (smurfami bo pewnie jest w silverze/goldzie :v)

Opublikowano

Typ nazywa ludzi "ludzmi z rakiem mózgu" mając silver tier O K***A tego jeszcze nie było :D

Zamknijcie ten temat jak pisałem to chyba 2 dni temu bo ten kolo co zakładał temat ma kompleksy bo go jadymy jak szmatę w soloq smurfami (smurfami bo pewnie jest w silverze/goldzie :v)

wbilem platyne bez bola  więc jestem lepszy niż 90% ludzi z lola hejtujacych bola wiec blagam was brązy silverki goldy zamknijcie w morde bo w waszej lidze maksymalnie co 30 gier macie bola, bolowce są w diamencie / p3 +

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

wbilem platyne bez bola  więc jestem lepszy niż 90% ludzi z lola hejtujacych bola wiec blagam was brązy silverki goldy zamknijcie w morde bo w waszej lidze maksymalnie co 30 gier macie bola, bolowce są w diamencie / p3 +

do d1 grałem tylko na jednego bolowca, mam 523 rankedy, w tym z 400 rozegrałem w d5-d1.

Opublikowano

Powiedział gold xD

Idź najpierw się czegoś o bolu dowiedz, a potem pisz, a nie pierdolisz głupoty. Na EUW jest więcej raków + lagi, eune > euw

Może ty przystopuj trochę co!, czytając resztę twoich wypowiedzi, widzę że wprowadzasz chaos w tym temacie.

Tak jakby twoje słowo było najważniejsze.

A takich ludzi się nie przegada, nie pokona na słowa choćby nie wiem co.

Więc nie będę prowadził z tobą dalszej rozmowy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A więc droga Kasiu. Nie uwierze Ci że napisałaś ten temat nie podejrzewając że posypie się tu masa hejtu poirytowanych ludzi i parapetów. Osobiście uważam że skoro wyraziłaś tylko swoje zdanie na ten temat to powinien się on nazywać "Co sądzę o Bolu itp." i ewentualnie napisać "Nie grajcie na tym ponieważ to i to i tamto" ponieważ nazywa się "Czy warto grać na bolu itp." powinien się on skupić na przedstawianiu argumentów, natomiast na początku znajduje się obraza użytkowników którzy korzystają z wspomagaczy, a dalej jest definicja exploitów i takie sobie argumenty, przeanalizujmy je.

- "Program robi za Ciebie combo" Właśnie dlatego nie warto grać na wspomagaczach?

- "Niektórzy nie umieją bez niego farmić" A niektórzy jednak potrafią. Dlatego że ktoś nie umie farmić mam nie grać na wspomagaczach?

- "Obsracie sie jak stanie Wam się zmierzyć 1v1 bez Bola." A dlaczego miałbym niby grać bez Bola skoro (powiedzmy tyle czasu go używam)

- "Nie uczy się i nie nauczy się grać." Wręcz przeciwnie. Grając w wysokich dywizjach może nie nauczy się mechaniki aczkolwiek pozycjonowania, taktyki i współpracy z drużyną owszem a bez tego się grać zbytnio nie da.

- "Sami się zastanówcie czy warto." Tutaj akurat trafnie bo dla jednych warto a dla innych nie i zdania zawsze będą podzielone.

Sam osobiście uważam że jest to nie w porządku wobec innych graczy aczkolwiek nic w tym świecie nie jest w porządku i to czy ktoś gra z czy bez wspomagaczy to tylko i wyłącznie indywidualna decyzja tego kogoś.  *próbowanie* zmieniać ich zdanie jest nie na miejscu i bez skuteczne bo nikogo to nie obchodzi co sądzisz o takich cheaterach, oprócz ludzi którzy się z Tobą zgadzają. W taki sposób tworzy się mini flamewar w temacie a kończy się zawsze remisem.

Pozdrawiam serdecznie każdego, który używa wspomagaczy a także ich nie używa :)

Opublikowano

A więc droga Kasiu. Nie uwierze Ci że napisałaś ten temat nie podejrzewając że posypie się tu masa hejtu poirytowanych ludzi i parapetów. Osobiście uważam że skoro wyraziłaś tylko swoje zdanie na ten temat to powinien się on nazywać "Co sądzę o Bolu itp." i ewentualnie napisać "Nie grajcie na tym ponieważ to i to i tamto" ponieważ nazywa się "Czy warto grać na bolu itp." powinien się on skupić na przedstawianiu argumentów, natomiast na początku znajduje się obraza użytkowników którzy korzystają z wspomagaczy, a dalej jest definicja exploitów i takie sobie argumenty, przeanalizujmy je.

- "Program robi za Ciebie combo" Właśnie dlatego nie warto grać na wspomagaczach?

- "Niektórzy nie umieją bez niego farmić" A niektórzy jednak potrafią. Dlatego że ktoś nie umie farmić mam nie grać na wspomagaczach?

- "Obsracie sie jak stanie Wam się zmierzyć 1v1 bez Bola." A dlaczego miałbym niby grać bez Bola skoro (powiedzmy tyle czasu go używam)

- "Nie uczy się i nie nauczy się grać." Wręcz przeciwnie. Grając w wysokich dywizjach może nie nauczy się mechaniki aczkolwiek pozycjonowania, taktyki i współpracy z drużyną owszem a bez tego się grać zbytnio nie da.

- "Sami się zastanówcie czy warto." Tutaj akurat trafnie bo dla jednych warto a dla innych nie i zdania zawsze będą podzielone.

Sam osobiście uważam że jest to nie w porządku wobec innych graczy aczkolwiek nic w tym świecie nie jest w porządku i to czy ktoś gra z czy bez wspomagaczy to tylko i wyłącznie indywidualna decyzja tego kogoś.  *próbowanie* zmieniać ich zdanie jest nie na miejscu i bez skuteczne bo nikogo to nie obchodzi co sądzisz o takich cheaterach, oprócz ludzi którzy się z Tobą zgadzają. W taki sposób tworzy się mini flamewar w temacie a kończy się zawsze remisem.

Pozdrawiam serdecznie każdego, który używa wspomagaczy a także ich nie używa :)

WoW, jako jedyny w tym temacie podszedłeś do tego "bezstronnie". Zapewne gdyby temat był napisany w ten sposób to mogłaby być tutaj fajna dyskusja, aniżeli fala hejtów.

Gratulacje, że tak powiem :).

BoL ułatwia, zarazem przeszkadza :). Powiem tak... Program wszystkiego niestety nie odwali, bo i tak jest Brain>script. Ale osobiście myślę, że lepiej aby ludzie siedzieli na BoL'u, ale w diamondzie, aniżeli w brązie. Czemu? Fakt! Taki koleś będzie grał na cheatach, ale po jakimś czasie zacznie się uczyć,i po kilku miesiącach w diamondzie na BOL'u jego skillsy wzrosną tak, że na lajcie będzie dawał w diamondzie (może nie jeden, ale przynajmniej V) radę :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...