Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na BoLu itp.?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lul dostala i chce teraz zmieniać polowe tego forum XDDD albo zazdroscisz komuś bola albo cię na niego nie stać 3-4 dychy to nie majątek sam klepie biede ale czasem mozna pozwolic sobie na trochę przyjemnosci kiedyś rito udupi każdego kto używał bola itp póki co cza cieszyć sie tym co jest i na razie nikt tego nie zmieni xD

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja chce kogoś zmieniać? Dobrze się czujesz? To jest tylko moja opinia i tyle w temacie... ja wale

Kobieta wali? No no, ciekawych rzeczy się tutaj dowiadujemy.

@Topic. Śmieszne gdy ludzie mówią, że "bolowcy" płaczą (tak naprawdę mają na to wyjebane ale ok) a linijkę później płaczą jakie to złe jest granie na bolu, blablabla. Czemu miałoby "nas" obchodzić to o czym mówicie? Osobiście sam czasami lubię pograć normala na L# lub rankedy na smurfie w brązie. I nas naprawdę nie obchodzi wasze zdanie. Ten temat to jeden wielki ból dupy nie-bolowców, którzy przegrali kilka gier z "cheaterami". Osobom grającym na BoL'u/L# gra sprawia przyjemność - niektórzy wolą wygrywać i co 5 sekund widzieć na ekranie "PENTAKILL!" niż wkurzać się bo kolejny raz przegrywa się serie przez sorakę full as top. 

Opublikowano

Ale mi przyjemność grać na czitach, nie ma co. Do pana wyżej, " ból dupy nie-bolowców którzy przegrali z chiterami" nosz k***a, to chyba normalne. Grając z innymi liczę na uczciwą grę a nie że wyjdzie nagle jakaś ciota, co grać nie potrafi a pewnie myśleć też nie, bo przecież wszystko program zrobi więc po co się martwić? Idąc dalej, po co w ogóle gracie? Włączyć dobrego bota, niech on gra, po co tu ingerencja człowieka? Przecież bot taki wspaniały. Nie trawię takich ludzi co grają wszędzie na cheatach. Jak chcecie coś takiego robić to k***a na singleplayerach a jak gracie z innymi to wsadźcie sobie te wspomagacze w d***. W pełni popieram autorkę a i przy okazji widzę, że większość ma tu IQ poniżej numeru buta. Autorka przedstawiła swój punkt widzenia a wy od razu że ból dupy, że cebulactwo.. Leczcie się patafiany. 

Opublikowano

Ale po co jest ten temat jak dla mnie bezsensu to że sobie to napisałeś nie zmieni że np. ja przestanę grać na bolu. Lubię wygrywać a z bolem to przegrane zdarzają się w skrajnych przypadkach, więc to już jest twoja sprawa czy chcesz sobie znacznie ułatwić grę czy też nie. POLECAM KAŻDEMU GRAĆ NA BOLU 

Opublikowano

Tak czytam te wszystkie wypowiedzi BoL'owców i dochodzę do wniosku, że gdyby zsunować ich IQ dalej byłoby jednocyfrowe. Nie wiem co wam sprawia przyjemność w graniu na tym gównie, naciskanie jednego przycisku jest takie super? 0 przyjemności z gry jak dla mnie. Tak w sumie to niech Ci BoL'owcy sobie na tym grają, ale jak widzę, że w D1 lane'uje na Cassiopeie z 300 grami, a niżej w najczęściej pickowanych championach ma Syndre i Kate to trochę beka, że tacy ludzie są całkiem wysoko, a mają skill silvera. Szczerze to mam wyjebane na BoL'a, bo przez całą grę w LoL'a spotkałem się z takim gównem tylko raz i przegrał xD

Opublikowano

Nie wiem co to za przyjemnosc z grania na jakims syfie. Ja osobiscie nigdy na bolu nie gralam i nie zagram . mam satysfakcje z wygranej uczciwej gram dla fanu czasem sie wkurzam ze przegralam ale wtedy moge zanalizoaac bledy swoje i innych.

wilowo.jpg

Opublikowano

W S3 na bolu ostro grałem, i jak potem bez bola się logłem katastrofa bez skila byłem.

Tak jakbym na nowo musiał się uczyć mechaniki gry.

Bol psuję skila.

Ale przynajmniej nauczyłem się rozpoznawać osoby grające na nim.

Ostatnio sprawdzałem LS, ten bot totalnie masakruje bola, skrypty na nim perfekcyjnie działają.

Bol przy nim wygląda tak jak by był zrobiony na odpier...l.

Opublikowano

W S3 na bolu ostro grałem, i jak potem bez bola się logłem katastrofa bez skila byłem.

Tak jakbym na nowo musiał się uczyć mechaniki gry.

Bol psuję skila.

Ale przynajmniej nauczyłem się rozpoznawać osoby grające na nim.

Ostatnio sprawdzałem LS, ten bot totalnie masakruje bola, skrypty na nim perfekcyjnie działają.

Bol przy nim wygląda tak jak by był zrobiony na odpier...l.

BoL psuję skilla? Grając na l# lub bolu właśnie zyskałem skilla - zrozumiałem jak się zachowywać podczas krytycznej sytuacji. Co więcej - dzięki niemu zacząłem się interesować orb walkingiem i last hitami. Wcześniej mnie to nie interesowało. 

Opublikowano

bol/L# nie jest taki zły, to one nauczyły mnie mechanicznie jak grać postaciami, teraz normalnie orbwalking jade perfekcyjnie na adc, i te programy też pomogły mi w tym, że w team fightach zachowuje spokój

Opublikowano

Temat sam w sobie nie ma sensu z kilku powodow:

1. Jest/bylo to forum o cheatach wiec znajdzie sie tu sporo osob ktore beda sie tym bronic bo zabraknie im slusznych argumentow.
  2. W dzisiejszych czasach gdy masz inne zdanie niz osoba zagubiona, stajesz sie automatycznie wrogiem.
  3. Wiekszosc twierdzi, ze gra na bolu dla zabawy bo wstyd im przyznac ze bez niego sa slabi.
  4. Osoba grajaca na wspomagaczach za kazdy sukces chwali siebie, nie widzi tego ze zrobil to program.

Najwazniejszym powodem jest to, ze cheater nigdy (lub w 99% przypadkach) nie dostrzega tego, ze robi cos zlego. Choc sam bedzie uzywal wspomagaczy, po przegranej grze ktora wygral Ryze na bolu z przeciwnej druzyny, zwyzywa go na czacie lub w myslach, a bedzie wygladalo to mniej wiecej tak "co za parszywy oszust z tego Ryza, jak on smie w tak widoczny sposob uzywac nielegalnych programow" - report. Zapomni o tym ze on sam niszczy gre reszcie spolecznosci.

Nie przejmuj sie osobami ktore broniac sie, probuja sie z ciebie nabijac, to my mozemy smiac sie z nich, regulamin gry wyraznie zakazuje uzywania programow osob trzecich:

VI. KODEKS POSTĘPOWANIA

Korzystając z którejkolwiek Własności, Użytkownik zgadza się przestrzegać wszystkie prawa, zasady i regulaminy, które mają zastosowanie. Ponadto Użytkownik zgadza się przestrzegać określonych reguł dotyczących użytkowania Własności („Kodeks Postępowania"). Kodeks Postępowania nie ma charakteru zamkniętego i może być w dowolnej chwili modyfikowany przez Riot Games. Riot Games zastrzega sobie również prawo do podejmowania wszelkich środków dyscyplinujących, w tym zakończenia i usuwania Konta, w celu ochrony integralności i ducha Własności, bez względu na to, czy konkretne zachowanie zostało uznane w Kodeksie Postępowania jako zabronione. Dodatkowe wskazówki dotyczące przykładowego zachowania w trakcie Gry znajdują się w Kodeksie Przywoływacza. Poniżej znajdują się przykłady zachowań, za które grożą środki dyscyplinujące:
  • Używanie nieautoryzowanych programów osób trzecich wchodzących w dowolną interakcję z Oprogramowaniem, w tym, lecz nie wyłącznie, modyfikowania, hakowania, oszustwa, „skryptów", „botów", „trainerów", programów automatycznych, lub innych programów osób trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games lub zbierają informacje o Grze, odczytując fragmenty pamięci używanej przez Oprogramowanie do przechowywania informacji.
http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Czego w takim razie bolowcy nie zrozumieli zakladajac konta? League of Legends nie dzieli sie przeciez na ludzi potrafiacych czytac ze zrozumieniem i na takich ktorzy swoja ulomnosc tlumacza tym ze "graja dla zabawy".

Na koniec, na pocieszenie dodam tylko ze, smieje sie z kazdego bolowca ktory nie wbil Challengera/Mastera. Jak mozna byc az tak slabym? Majac program ktory robi za ciebie praktycznie wszystko, dostajecie baty bo nub timy... Jeszcze diamenty zrozumiem, ale jak boostuje znajomych i widzie w silverze Ryza na bolu, to nie wiem czy plakac, czy sie smiac ze taki dobry z niego gracz, buli hajs by miec przewage nad innymi graczami a i tak jest na poziomie suchego makaronu.

Sam osobiscie nie uzywam wspomagaczy i nie bede, bo po co? Sam potrafie wygrywac gry i nie musze placic za to innym by udostepniali mi dodatkowe programy.

Opublikowano

BoL psuję skilla? Grając na l# lub bolu właśnie zyskałem skilla - zrozumiałem jak się zachowywać podczas krytycznej sytuacji. Co więcej - dzięki niemu zacząłem się interesować orb walkingiem i last hitami. Wcześniej mnie to nie interesowało. 

Oglądając filmiki też byś się nauczył, a nie klikając x albo v.

Szybkość comba, uników ataku przez przeciwnika, i używania itemów, też pewnie się nauczyłeś dzieki bolowi

Opublikowano

Kolejny temat o cheatach i walki pt. bolowcy vs "strażnicy sprawiedliwości" :P Który to już raz?

Tak czytam te wszystkie wypowiedzi BoL'owców i dochodzę do wniosku, że gdyby zsunować ich IQ dalej byłoby jednocyfrowe. Nie wiem co wam sprawia przyjemność w graniu na tym gównie, naciskanie jednego przycisku jest takie super? 0 przyjemności z gry jak dla mnie.

Cool story, bro! Jak ci się nie podoba to nie używaj, mówisz jakby cię ktoś zmuszał do grania na bolu xD

Temat sam w sobie nie ma sensu z kilku powodow:

• Jest/bylo to forum o cheatach wiec znajdzie sie tu sporo osob ktore beda sie tym bronic bo zabraknie im slusznych argumentow.
  • W dzisiejszych czasach gdy masz inne zdanie niz osoba zagubiona, stajesz sie automatycznie wrogiem.
  • Wiekszosc twierdzi, ze gra na bolu dla zabawy bo wstyd im przyznac ze bez niego sa slabi.
  • Osoba grajaca na wspomagaczach za kazdy sukces chwali siebie, nie widzi tego ze zrobil to program.
Najwazniejszym powodem jest to, ze cheater nigdy (lub w 99% przypadkach) nie dostrzega tego, ze robi cos zlego. Choc sam bedzie uzywal wspomagaczy, po przegranej grze ktora wygral Ryze na bolu z przeciwnej druzyny, zwyzywa go na czacie lub w myslach, a bedzie wygladalo to mniej wiecej tak "co za parszywy oszust z tego Ryza, jak on smie w tak widoczny sposob uzywac nielegalnych programow" - report. Zapomni o tym ze on sam niszczy gre reszcie spolecznosci.

Nie przejmuj sie osobami ktore broniac sie, probuja sie z ciebie nabijac, to my mozemy smiac sie z nich, regulamin gry wyraznie zakazuje uzywania programow osob trzecich:
http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse
Czego w takim razie bolowcy nie zrozumieli zakladajac konta? League of Legends nie dzieli sie przeciez na ludzi potrafiacych czytac ze zrozumieniem i na takich ktorzy swoja ulomnosc tlumacza tym ze "graja dla zabawy".

Na koniec, na pocieszenie dodam tylko ze, smieje sie z kazdego bolowca ktory nie wbil Challengera/Mastera. Jak mozna byc az tak slabym? Majac program ktory robi za ciebie praktycznie wszystko, dostajecie baty bo nub timy... Jeszcze diamenty zrozumiem, ale jak boostuje znajomych i widzie w silverze Ryza na bolu, to nie wiem czy plakac, czy sie smiac ze taki dobry z niego gracz, buli hajs by miec przewage nad innymi graczami a i tak jest na poziomie suchego makaronu.

Sam osobiscie nie uzywam wspomagaczy i nie bede, bo po co? Sam potrafie wygrywac gry i nie musze placic za to innym by udostepniali mi dodatkowe programy.

Ale dowaliłeś teraz. Gdyby każdy miał takimi zasadami się kierować to cheatów by żadnych nigdy nie było do żadnej gry xD

Opublikowano

Kolejny temat o cheatach i walki pt. bolowcy vs "strażnicy sprawiedliwości" :P Który to już raz?

Cool story, bro! Jak ci się nie podoba to nie używaj, mówisz jakby cię ktoś zmuszał do grania na bolu xD

Ale dowaliłeś teraz. Gdyby każdy miał takimi zasadami się kierować to cheatów by żadnych nigdy nie było do żadnej gry xD

Mówisz jakby bolowcy mieli dla siebie oddzielny serwer, na którym nie grają uczciwi gracze. Nie powinno nas interesować to, że ktoś gra na bolu? XDD Szkoda, że jesteśmy na jednym serwerze. Nie wiem o czym myślałeś pisząc ten post, ale na pewno się nad nim nie zastanowiłeś ._.

c**j mnie strzela jak widzę takich bolowców w grze, za to powinni zamykać na 25 lat, pozdro

Myśle, że gorsze może być wyjęcie spacji z klawiatury.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Moim zdaniem są 3 rodzaje ludzi w lolu.

BoLowcy - osoby które grają dla ligi.

FuNowcy - osoby które grają dla zabawy nie obchodzi ich liga.

SkiLLowcy - osoby które wbijają ligi swoimi umiejętnościami.

Opublikowano

No dla bolowca z pewnością wyjęcie spacji przyprawi go o ból zwieracza. Wgl nie którzy (nie będę wskazywać palcem) zapominają po co jest ten temat... Tak samo raz ktoś chwali ten temat, a potem mnie WYZYWA od jakiejś cebuli, bo ma sam ból dupy, że poruszyłam ten temat... no litości... temat do dyskutowania, a nie wyzywania.

Opublikowano

Hej. W tym temacie/poradniku chcę napisać kilka swoich spostrzeżeń, dlaczego właśnie NIE WARTO grać na tym syfie (inaczej tego nazwać nie mogę).

Gracze używający tego typu wspomagań pewnie poczują się urażeni tym tematem i wgl., ale w tym momencie mnie to nie interesuje, ponieważ bardzo nie lubię tego typu osób, które używają takich właśnie wspomagaczy. Oczywiście nie mam również na celu atakowanie kogokolwiek tym tematem, bo nie wiem kto tego używa, a kto nie. Po prostu chce tutaj napisać kilka spostrzeżeń i być może kogoś nauczyć samodzielności. Poza tym gracze (nie wszyscy) używający tego typu programiku szczycą się jego użytecznością i chwalą się tym faktem na prawo i lewo, ponieważ są tak do przodu i wiedzą, że nie ma za to bana, chyba, że bol zawiera exploity.

Co to są te exploity? Dzięki nim, możemy zrobić rzeczy, których normalnie nie da się wykonać np.: darmowe Q ashe, większy zasięg Q ryza, używanie umiejętności zza pleców itd.

Dlaczego uważam, że nie warto wspomagać się tym programem? Odpowiedź jest prosta. On (program) wykonuje za ciebie jakieś tam combo, nie ważne czy łatwiejsze/trudniejsze, fakt się dokonał. Bez tego programu bardzo wiele osób po prostu zginie. Nie raz widziałam, jak ktoś się pytał: "o jakie combo ma xxxx, bo na BOLu nie musiałem widzieć, a teraz mam problem bo go już nie używam". Z bolem nic sprawiedliwego nie zrobicie. Po prostu ten program oducza grać.. Niektórzy nawet nie umieją bez niego farmić.. Co z tego, że wbijecie na nim wysoką dywizję? Jak stanie Wam się z kimś zmierzyć 1vs1 to bez bola, za przeproszeniem się obsracie. Poza tym ktoś kto używa tego e-dopingu nie uczy się, i nie nauczy się grać. Dlaczego? A no dlatego, że nie będzie miał jakichś tam pomocniczych kreseczek, nie będzie mógł wciskać tylko jednego klawisza jakim jest SPACJA. Zadajcie Sobie pytanie, jakie to uczucie, kiedy wygra za ciebie linie jakiś program? Oczywiście, team może Ci pisać, że WP XXXXX, ale co z tego? Sami się zastanówcie czy warto. Też nigdy nie wiadomo, czy czasem nie będzie to karane, w końcu to program zabija za Was, a nie wy sami.

Nigdy tego nie używałam i nie mam zamiaru używać. Myślę, że zdania będą podzielone, jak to na forum. Też już mówię, że nie mam polaczkowego bólu dupy, że inni mogą, a ja nie. To jest po prostu moje prywatne przemyślenie na ten temat. Może ktoś sobie weźmie to do siebie, że rzeczywiście nie umie grać i czas najwyższy popróbować samemu. ;)

Proszę o niewypowiadanie się przez trolle i dzieci pozbawione jakiegokolwiek myślenia i podstaw ortografii.

Jak zrobisz mi zwiekszony zasieg w lolu, a nie liczbach na bolu to pogadamy.

Opublikowano

No dla bolowca z pewnością wyjęcie spacji przyprawi go o ból zwieracza. Wgl nie którzy (nie będę wskazywać palcem) zapominają po co jest ten temat... Tak samo raz ktoś chwali ten temat, a potem mnie WYZYWA od jakiejś cebuli, bo ma sam ból dupy, że poruszyłam ten temat... no litości... temat do dyskutowania, a nie wyzywania.

W takim wypadku zbindują przycisk combo na inny klawisz. No tak, wtedy będzie należało mu zabrać całą klawiaturę, choć AFAIK do przycisków na myszce też da się zbindować hotkeye...

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Irytuje mnie to, że ludzie używający tego czegoś pozostają bez konsekwencji. Jeśli zadowala Cie gra wygrana dzięki bolu to już twoja sprawa. Mój temat to nie żaden płacz, tylko moje przemyślenie. Jeśli masz z tym problem, to napisz swój temat, dlaczego warto używać bola, nie zabraniam. ;)

Nikogo nie obchodzi ta irytacja.

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? Nie napisałam, że trzeba ich szanować, tylko tolerować lel. League of Legends jest e-sportem, tyle.

A co ty chcesz osiągnąć tym komentarzem? Nie muszę grać, aby wyciągnąć tego typu wnioski. LoL to nie jest jakąś tam gra, to e-sport. Nie swoją dominacją, tylko dominacją twojego programu.

W żadnym, absolutnie ŻADNYM dziale nie płaczą o haxy tak jak w lolu. csgo jest nastawiony na esport, tak samo jak dota czy lol. tylko tutaj polaczki spinają swoje dupy, tak jakby w żadnej innej grze nigdy nie cheatowali/używali kodów itp. co te "przemyślenia" jeszcze tutaj robią?

Opublikowano

Ja się odniosę tylko do jednego pytania.

Zadajcie Sobie pytanie, jakie to uczucie, kiedy wygra za ciebie linie jakiś program?

Nie.

Ale to pewnie spowodowane jest tym że gdy używam kalkulatora to też nie mam jakiś większych wyrzutów sumienia że inny muszą to robić w pamięcia albo zapierdalać w słupkach.

Opublikowano

Dupa boli czaro, co? Przykre, tak bardzo tryhardujecie, że nawet nie zauważycie, że w każdej grze są cheaty. No k***a w CSGO, BFie, Codzie, nawet w Minecrafcie jest ich od groma, a wy spinacie dupy tylko w dziale lola, bo nie możecie wbić jebanej dywizji i zwalacie to na ludzi z bolem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Smutne, nie wiem nawet co jeszcze napisać. Idźcie opierdalać cheaterów w metinie, bo z takim nastawieniem tylko tam jest wasze miejsce (ew. Minecraft, ale chyba tak nisko nie upadliście xD)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...