Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na BoLu itp.?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz grać gdzie praktycznie nie zobaczysz bolowca, wybierz wszystko inne niż EUNE

EUNE- Serwer głównie dla graczy, używających programów trzecich

Pozostałe- Bardziej komfortowa gra, bez programów trzecich. ( masz chyba o 80% szansy że takiego gracza nie spotkasz).

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chcesz grać gdzie praktycznie nie zobaczysz bolowca, wybierz wszystko inne niż EUNE

Pozostałe- Bardziej komfortowa gra, bez programów trzecich. ( masz chyba o 80% szansy że takiego gracza nie spotkasz).

jak 3/4 community bola jest z na/euw O_x

Opublikowano

Powiedział gold xD

Idź najpierw się czegoś o bolu dowiedz, a potem pisz, a nie pierdolisz głupoty. Na EUW jest więcej raków + lagi, eune > euw

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Tam gdzie gracze, tam programy wspomagające. Normalka. :D

To po jakiego c***a ten temat? Bol to nie jest tylko naciskanie spacji, trzeba mieć coś takiego jak mózg. Śmiało, niech jakiś 20 lvl zagra na bolu to się zesra prędzej, + tak jak pisali wyżej - uczy przede wszystkim mechaniki gry. Jak wardować, jak stealować buffy, jak orbwalkować, jak się pozycjonować oraz jak wykonywać sekwencje skilli. Nauczyłem się tego do tego stopnia, że przestałem grać na bolu, bo tylko mi przeszkadzał.

poprawka.png

Opublikowano

To po jakiego c***a ten temat? Bol to nie jest tylko naciskanie spacji, trzeba mieć coś takiego jak mózg. Śmiało, niech jakiś 20 lvl zagra na bolu to się zesra prędzej, + tak jak pisali wyżej - uczy przede wszystkim mechaniki gry. Jak wardować, jak stealować buffy, jak orbwalkować, jak się pozycjonować oraz jak wykonywać sekwencje skilli. Nauczyłem się tego do tego stopnia, że przestałem grać na bolu, bo tylko mi przeszkadzał.

Tak bo na pewno rzeczy takie jak autosmite uczą mechaniki.

Opublikowano

Nie opluj się. Ten temat jest (jak sam mogłeś zauważyć) do dyskusji. Może ktoś wyciąganie jakieś wnioski, że warto albo nie warto grać na bolu... od tego są dyskusje...

Opublikowano

Nie opluj się. Ten temat jest (jak sam mogłeś zauważyć) do dyskusji. Może ktoś wyciąganie jakieś wnioski, że warto albo nie warto grać na bolu... od tego są dyskusje...

NO, TO RACZEJ NIE JEST DYSKUSJA xD

Z mostu dojebałeś (tak, eś), że bol to gówno nie grając nawet jednej gry na nim. To trochę smutne, kiedy próbujesz się teraz bronić, a sam spowodowałeś ten shitstorm. To nie jest dyskusja, to kolejny temat typu "buldupy bo grają na bolu"

poprawka.png

Opublikowano

Ja piuerdole. Nawet mając boloa trzeba mieć mózg, bo nie wbijesz sie w 5 przeciwniiów katarinką z myślą "mam bola można nakurwiać" 

top/ Bol jest mega, bo można carowac przegrane gry :) 

Opublikowano

NO, TO RACZEJ NIE JEST DYSKUSJA xD

Z mostu dojebałeś (tak, eś), że bol to gówno nie grając nawet jednej gry na nim. To trochę smutne, kiedy próbujesz się teraz bronić, a sam spowodowałeś ten shitstorm. To nie jest dyskusja, to kolejny temat typu "buldupy bo grają na bolu"

Nie sądziłam (TAK ŁAM), że zniżysz się do tak zerowego i zarazem idiotycznego ataku w moją osobę, bo jak to stwierdził sam lider tego działu JEST TO DYSKUSJA. Możesz wyjść. Nie lubię chłamu w dyskusji.

Opublikowano

Nie sądziłam (TAK ŁAM), że zniżysz się do tak zerowego i zarazem idiotycznego ataku w moją osobę, bo jak to stwierdził sam lider tego działu JEST TO DYSKUSJA. Możesz wyjść. Nie lubię chłamu w dyskusji.

To nie jest dyskusja, bo bezpośrednio atakujesz osoby grające na bolu. To ich wybór, tak samo jak ty udajesz kobietę. Sprawia im to radość = nie mieszaj się do tego, o gustach się nie rozmawia.

poprawka.png

Opublikowano

Dupa boli czaro, co? Przykre, tak bardzo tryhardujecie, że nawet nie zauważycie, że w każdej grze są cheaty. No k***a w CSGO, BFie, Codzie, nawet w Minecrafcie jest ich od groma, a wy spinacie dupy tylko w dziale lola, bo nie możecie wbić jebanej dywizji i zwalacie to na ludzi z bolem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Smutne, nie wiem nawet co jeszcze napisać. Idźcie opierdalać cheaterów w metinie, bo z takim nastawieniem tylko tam jest wasze miejsce (ew. Minecraft, ale chyba tak nisko nie upadliście xD)

Kiedyś spinali się o elo hell, teraz spinają się o boty.

Kiedyś też był BOL i też go ludzie używali, a mimo to nie było takiego płaczu :(. Wszyscy jakoś żyli, teraz elo boosterzy udowodnili, że elo hell nie istnieje, więc trzeba sobie wymyślić coś innego. Jakbyście rok temu (równiutko) zauważyli cassio która wali skilami zza pleców to pewnie nawet byście nie zareagowali. Wystarczy popatrzeć na komentarze pod słynną cassio zyniaka- Od początku aż do dramy z DiSS'em, wtedy ludzie pisali "Oo Zyniak, ładne plejsy z golda" itd. itd. Były oczywiście wtedy osoby które pisały, że to BoL (Z 5 tam widziałem- w tym Ja). Oczywiście zaraz potem był BAN + kasowanie komenta.

Teraz ludzie widzą BoL'a nawet tam gdzie go ni ma. Bo sorry, ale odwrócenie się cassio puszczenie szybkiego E, i znów odwrócenie E to nie jest jakaś sztuka (niektórzy kitują myszką, więc praktycznie jest to, to samo). Ja w całym mojej lolowej karierze spotkałem z 30 BOL'ów, tylko (Takich ewidentnych)! A raczej to dużo nie jest, gdzie ponoć w co drugiej grze jest -.-. Oczywiście w tej trzydziestce jestem Ja, bo grałem na BoL'u, po czym przestałem na pół roku, i znów zacząłem :).

Opublikowano

To nie jest dyskusja, bo bezpośrednio atakujesz osoby grające na bolu. To ich wybór, tak samo jak ty udajesz kobietę. Sprawia im to radość = nie mieszaj się do tego, o gustach się nie rozmawia.

Jesteś upośledzony czy tak bardzo nie kumaty? Interpretuj Sobie ten temat jak tam chcesz, ale nie masz prawa mnie obrażać. Gdyby ktoś miał coś przeciwko tematowi to by go usunął, albo zamknął. Więc cześć.

Opublikowano

Jesteś upośledzony czy tak bardzo nie kumaty? Interpretuj Sobie ten temat jak tam chcesz, ale nie masz prawa mnie obrażać. Gdyby ktoś miał coś przeciwko tematowi to by go usunął, albo zamknął. Więc cześć.

Nie obrażam cię, stwierdzam fakty. Naprawdę, robisz najpierw taki temat, a potem dziwisz się, że pojawiają się tego typu posty? PS. To ty mnie tutaj obrażasz mówiąc, że jestem upośledzony/nie kumaty :)

poprawka.png

Opublikowano

Nie obrażam cię, stwierdzam fakty. Naprawdę, robisz najpierw taki temat, a potem dziwisz się, że pojawiają się tego typu posty? PS. To ty mnie tutaj obrażasz mówiąc, że jestem upośledzony/nie kumaty :)

Stwierdzasz jaki fakt? Że jestem chłopakiem? No spoko, mam w to w tylnej części ciała, serio. Nie obraziłam Cie, tylko grzecznie zapytałam, bo patrząc na twoje dojrzałe posty, nie wiele można wywnioskować.

Opublikowano

Po 1 sam teraz obraziłeś użytkownika @Casso.

Po 2 najeżdżasz na graczy grających na bolu a to jest nasza sprawa czy gramy na tym czy nie gramy 

Po 3 nie chcesz grać na bolu nie graj, a nie robisz jakieś bezsensowne tematy bo co bo masz ból dupy ?

Opublikowano

Nie będę się już kłócić, bo jak ktoś miał ładnie w sygnaturze coś o kłótniach z takimi jak Wy. Piszcie co chcecie, interpretujcie jak chcecie, w temacie jasno napisane, że nikogo nie mam zamiaru atakować.

Opublikowano

Nie będę się już kłócić, bo jak ktoś miał ładnie w sygnaturze coś o kłótniach z takimi jak Wy. Piszcie co chcecie, interpretujcie jak chcecie, w temacie jasno napisane, że nikogo nie mam zamiaru atakować.

"Gracze używający tego typu wspomagań pewnie poczują się urażeni tym tematem i wgl., ale w tym momencie mnie to nie interesuje, ponieważ bardzo nie lubię tego typu osób"

Jako taki zamiar atakować miałaś/eś (nvm, nie widziałem Cię nigdy, a w internetach wszystko możliwe- Dlatego zastosuje dwie formy, z grzeczności).

Sam/a zresztą spodziewałeś/aś się tego, że będą hejty, więc po co to, jeśli jest to tylko "twoje prywatne zdanie"? Prywatne zdanie, to takie którym raczej się nie dzielisz na forum publicznym (i nie podajesz go do oceny publicznej).

Opublikowano

"Gracze używający tego typu wspomagań pewnie poczują się urażeni tym tematem i wgl., ale w tym momencie mnie to nie interesuje, ponieważ bardzo nie lubię tego typu osób"

Jako taki zamiar atakować miałaś/eś (nvm, nie widziałem Cię nigdy, a w internetach wszystko możliwe- Dlatego zastosuje dwie formy, z grzeczności).

Sam/a zresztą spodziewałeś/aś się tego, że będą hejty, więc po co to, jeśli jest to tylko "twoje prywatne zdanie"? Prywatne zdanie, to takie którym raczej się nie dzielisz na forum publicznym (i nie podajesz go do oceny publicznej).

Oczywiście, że się spodziewałam, bo pamiętam kiedyś jak coś napisałam złego to mnie prawie zjedli.. Napisałam ten temat, w którym wyraziłam swoje zdanie, ponieważ po prostu byłam ciekawa ile osób popiera moje stanowisko w tej kwestii, albo po prostu sama dla siebie się dowiedzieć jakie mogę mieć korzyści z użytkowania takiego programiku. Chyba nic złego nie zrobiłam prawda?

Opublikowano

Jakbyś napisała ten temat obiektywnie to nie zaczełabyś od "... jak można grać na tym syfie"

Pierwszy post odrazu pokazuje ze cały ten temat jest subiektywny i stawai odrazu bolowców/bola na przegranej pozycji.

Opublikowano

Jakbyś napisała ten temat obiektywnie to nie zaczełabyś od "... jak można grać na tym syfie"

Pierwszy post odrazu pokazuje ze cały ten temat jest subiektywny i stawai odrazu bolowców/bola na przegranej pozycji.

No bo program który ułatwia grę i nie został wydany przez firmę która stworzyła daną grę, można po prostu nazwać syfem.. Nie postawiłam nikogo na przegranej pozycji, co widać po postach wyżej, też wyraźnie napisałam, że nikogo tym tematem nie mam zamiaru atakować... A, że ktoś to odebrał inaczej i poczuł się wielce urażony tym no to trudno..

Opublikowano

Oczywiście, że się spodziewałam, bo pamiętam kiedyś jak coś napisałam złego to mnie prawie zjedli.. Napisałam ten temat, w którym wyraziłam swoje zdanie, ponieważ po prostu byłam ciekawa ile osób popiera moje stanowisko w tej kwestii, albo po prostu sama dla siebie się dowiedzieć jakie mogę mieć korzyści z użytkowania takiego programiku. Chyba nic złego nie zrobiłam prawda?

W takim razie nie lepiej napisać dłuuuuuuugi post w którymś z 32897427 tematów które już powstały? Bo było tematów na temat bolowców mnóstwo. Chyba, że chciałeś/aś taki temat zrobić tylko dla prowokacji, bo na post w x temacie zareaguje mniej ludzi, aniżeli na cały temat.

Opublikowano

W takim razie nie lepiej napisać dłuuuuuuugi post w którymś z 32897427 tematów które już powstały? Bo było tematów na temat bolowców mnóstwo. Chyba, że chciałeś/aś taki temat zrobić tylko dla prowokacji, bo na post w x temacie zareaguje mniej ludzi, aniżeli na cały temat.

Po 1, to nie miałam czasu i ochoty, żeby szukać czegoś takiego i się w tym wypowiadać. 2. chciałam zebrać te opinie w jednym i tyle.

Opublikowano

No bo program który ułatwia grę i nie został wydany przez firmę która stworzyła daną grę, można po prostu nazwać syfem.. Nie postawiłam nikogo na przegranej pozycji, co widać po postach wyżej, też wyraźnie napisałam, że nikogo tym tematem nie mam zamiaru atakować... A, że ktoś to odebrał inaczej i poczuł się wielce urażony tym no to trudno..

Ale jeśli naprawde chciałaś zaczać tę dyskuje tak bardzo nie inwazyjnie to mogłaś postrać się użyć bardziej obiektywnego słownictwa.

Bo teraz pisanie w co drugim poscie że ten temat nie ma na celu nikogo atakować wygląda troche słabo ;/

Opublikowano

Po 1, to nie miałam czasu i ochoty, żeby szukać czegoś takiego i się w tym wypowiadać. 2. chciałam zebrać te opinie w jednym i tyle.

No i tam też masz opinie, chwila opcji szukaj i by wyskoczyło :(.

Jak chcesz to Ci zaraz mogę dać link do jakiegoś pierwszego lepszego.

Druga strona i już:  http://www.mpcforum.pl/topic/1292742-bolowcy-najwieksza-plaga-eune/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...