Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na BoLu itp.?

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wyrażam swoje płaczu do jasnej ciasnej... To jest po prostu mój punk widzenia w tym wszystkim, chcecie napiszcie swój. Nie będę go podważać, bo to wasza sprawa.

Jeśli nie wyrażasz swojego płaczu to po co to wszystko? Nie lepiej zachować to dla siebie, ew. po prostu w tematach "czy warto grać na bolu?" pisać "Nie" ?

Opublikowano

Jeśli nie wyrażasz swojego płaczu to po co to wszystko? Nie lepiej zachować to dla siebie, ew. po prostu w tematach "czy warto grać na bolu?" pisać "Nie" ?

Nie, bo jestem osobą która lubi się powymieniać zdaniem, zobaczyć co inni o tym sądzą, ew. zdobyć nowe doświadczenie.

Opublikowano

Ja mam beke z bolowców, szczególnie wtedy, gdy chwalą się swoją dywizją.

Zrozumcie to, nie wy to osiągneliście, tylko program, jak dla mnie 0 satysfakcji.

Jeżeli macie chociaż pół mózgu zrozumiecie, że jesteście zerami w tej grze bez BoLa

Opublikowano

NIEWYEDUKOWANY/A GIMBUS/KA

Większy zasięg Q Ryze? Nooo ciekaweeeeee bo Ryze akurat ma już od kilkunastu patchy buffa a dokładniej ten range co oferował exploit no ale co tam "gówno wiem ale się wypowiem"

Druga sprawa to taka, że autor/ka już pisał/a podobny temat dawnooo temu i to jest zwykła prowokacja by ludzie podostawali bana za flame.

Trzecia sprawa #chujciwdziąsło

Zamknąć ten temat bo jest tu wylęgarnia cebulandii co o bolu/l# wie tyle co Ator powiedział lub Dis. best jungler eune.

PS Free Ashe Q? szkoda, ze ten exploit można zrobić samemu bez boli itp wystarczy "skill".

Opublikowano

Moim zdaniem NIE warto ,ponieważ tracisz satysfakcje z gry jak i przyjemność . Ja osobiście nie gram na tym cholerstwie ,ale moi kumple ciągle na tym cholerstwie cisną ... :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Nie, bo jestem osobą która lubi się powymieniać zdaniem, zobaczyć co inni o tym sądzą, ew. zdobyć nowe doświadczenie.

To w takim razie nie jest to poradnik, tylko "dyskusja", jeśli miałeś taki zamiar.

Opublikowano

Gram sobie na L# (BoL słaby). A gram na tym wspomagaczu, ponieważ gram sobie dla zabawy i nie zamierzam występować na jakiś lcs'ach i innym gównie. :)

LoL to nie jest gra, która nadaje się do grania "na poważnie". Dlaczego? Właśnie przez ludzi, którzy robią po 0/20 i jeszcze idą w afk. Więcej nerwów niż przyjemności. 

Do grania dla czystej zabawy, a nie wściekania się mam takie gry jak BF4/BF3/CS/Titanfall. Tam może nie "wykierujesz" rundy, ale każdego wali to czy przegra, czy nie.  :)

Btw. L#/BoL + RefBoost = GG Konto marzeń xD

A co ty chcesz osiągnąć tym komentarzem? Nie muszę grać, aby wyciągnąć tego typu wnioski. LoL to nie jest jakąś tam gra, to e-sport. Nie swoją dominacją, tylko dominacją twojego programu.

Żadna je**ba gierka NIE JEST sportem, czy jak Ty to tam nazywasz. Jak chcesz sportu, to wyjdź na dwór i pobiegaj/pograj np. w kosza lub jakiś inny prawdziwy sport. :)

Co ma piernik do wiatraka? Nie napisałam, że trzeba ich szanować, tylko tolerować lel. League of Legends jest e-sportem, tyle.

Wiatrak może się spierniczyć. :) Co sądzę o tych całych e-gównach już powiedziałem. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Ja tam nie mam zamiaru grać na BoLu i korzystać z innych tego typu programów. Szczerze, to wali mnie to jak mówią mi, że jestem ciotą, bo jestem w Silverze. Gram dla przyjemności polegając tylko na swoim skillu. Wydaje mi się, że tego typu programy są dla ludzi, którzy albo mieli słabe staty,byli (są) słabi, albo takich którzy mają dość idiotów. A poza tym jeżeli ktoś miałby grać dla rameczki, lub dywizji, to chyba lepiej jakby kupił konto. Nie jest to wielki wydatek, bo konta w diamondzie to 50-100zł. Zaoszczędzi przy tym sporo czasu jaki spędziłby grając na bolu, lub też przez niego. Ale wtedy niech osoby, które grają bez "wspomagaczy" niech nie żalą się, że wszystko przegrywają, bo są po prostu SŁABSI.

Opublikowano

Boże.. Głupota ludzi mnie poraża... Radzę poczytać czym jest e-sport, a sport. Taka wiedza się nie którym przyda, ale nie, lepiej rzucić mięsem, pokazać swoją wyższość.

Opublikowano

Jeżeli ktoś odczuwa przyjemność z grania na hackach/czitach czy jakkolwiek inaczej by tego programu nie nazwać, to proszę czemu nie. Ja osobiście mam większą satysfakcję grając uczciwie i ucząc się na błędach, dlatego nigdy bym się nie pokusił o użyciu tego programu nawet w ramach przetestowania. Każdego kręci co innego, wiadomo :P

Opublikowano

Od listopada bd hackshield wiec panowie uczcie sie grac ;)

Dojebałeś XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ten ich anty cheat do złamania w 5min XDDDD

rito pls

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Mogą coś tam poskrobać aby używanie BOL'a nie było możliwe ale prędzej czy później wyjdzie nowy cheat. Hacki były są i będą, wątpliwe (jeżeli nie niemożliwe) jest aby wyeliminować to zjawisko całkowicie.

Opublikowano

Nie wyrażam swojego płaczu do jasnej ciasnej... To jest po prostu mój punk widzenia w tym wszystkim, chcecie napiszcie swój. Nie będę go podważać, bo to wasza sprawa.

Jasne, a tak naprawdę, to żałujesz 40 zł na bola cebulo kappa.png

Jak dla mnie, to ktoś powinien już zamknąć ten temat.. argument, że BoLa używają osoby noskillowe, nie potrafiące czerpać przyjemności z gry i grające tylko dla dywizji jest niepodważalny, a dalsza dyskusja z takimi osobami jest wręcz żałosna. Wyzywanie kogoś od "cebul" nie znając jego stanu majątkowego jest na poziomie.. no właśnie, bolowców. Prawda boli najbardziej, dlatego bolki w tym temacie tak agresywnie wyrażają swoją opinie. Śmiesznie się to czyta i dyskutuje z tymi osobami, ale jest to bezsensu i do niczego nie prowadzi.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Od listopada bd hackshield wiec panowie uczcie sie grac ;)

Ohh Który to już? Piąty? Dziesiąty? Setny? Ile razy już dodawali anty-cheata tylko po to, by za 3 godz. autorzy bolów/l# wydali obejście.

Opublikowano

I tak największa satysfakcja jest jak rozjebiesz tego BoL'owca, a on zesra się pod siebie, przyjdzie na mpc i zapyta jaki skrypt jest najlepszy do danej postaci, bo na swoim przegrał lane. Jeszcze te wyzywanie od cebul, a 70% z nich jest na utrzymaniu rodziców xD

Opublikowano

To jest dosyć ciekawe, czy Riot podejmie jakieś kroki ws. walki z bolem.

Coś zrobią? Hahahahaha! G****o zrobią, bo ich po prostu jebe to czy masz hacki, czy nie. Nie zarabiają na uczciwych i honorowych graczach, a ludziach kupujących skiny/inne pierdoły.

Jak myślisz, czemu system reffow jest bardziej pilnowany niż sama gra? Ponieważ przez reffboty tracą hajs. Rito ma wyebane na Ciebie i innych "graczy honoru". Chyba, że kupujesz Rp.

Opublikowano

Ohh Który to już? Piąty? Dziesiąty? Setny? Ile razy już dodawali anty-cheata tylko po to, by za 3 godz. autorzy bolów/l# wydali obejście.

To będzie dokładnie drugi. Więc byłeś całkiem blisko z tym setnym.

Coś zrobią? Hahahahaha! G****o zrobią, bo ich po prostu jebe to czy masz hacki, czy nie. Nie zarabiają na uczciwych i honorowych graczach, a ludziach kupujących skiny/inne pierdoły.

Jak myślisz, czemu system reffow jest bardziej pilnowany niż sama gra? Ponieważ przez reffboty tracą hajs. Rito ma wyebane na Ciebie i innych "graczy honoru". Chyba, że kupujesz Rp.

Rozumiem, że jesteś jednym z pracowników Riotu, jeżeli masz takie informacje, jak bardzo interesują się daną rzeczą... Sorry, ale to ty gówno wiesz o tym, a swoje tezy opierasz na informacjach wymyślonych przez siebie. Riot to bardzo duża firma i nie pozwolą tak łatwo, aby ich gra upadła, to jest pewne.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Bol bardzo pomaga ludziom i moim zdaniem powinien być dostępny dla każdego i riot nie powinien za niego banować!

Dzięki niemu nawet noob może wbić platyne choć gra jak brąz. Świetny program oby takich więcej.

Ja jak już pisałem grałem na bolu jakiś czas w brązie ale team miał zawsze taki słaby ,że nawet bol nie pomagał.

Już zaczynałem wątpić w ten program ale wtedy zakupiłem konto z plat IV i tu już team lepiej ogarnia i idzie wyccarować na bolu.

Już mam P1 i niebawem będzie diax.

AVE BOL! WSPANIAŁY PROGRAM!

Sygnatura

Opublikowano

To jest dosyć ciekawe, czy Riot podejmie jakieś kroki ws. walki z bolem.

Nie; BoL istnieje ponad 2 lata i jakos Riot niezbyt sie tym interesuje.

Osobiście mam gdzieś to, czy ktoś gra na BoLu, czy nie. Ja np. mam więcej przyjemności z gry na BoLu niz bez.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...