Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP3]Euphoria Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojeju zawsze tak na ciebie mowilem.. :3 Hahaha ludzie nie wchodza na yb po to by ogladac gameplaye? :D hahah  wlasnie po to wchodza.. dobra mniejsza :3 Przeciez ty zawsze jestes madrzejsza :3

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojeju zawsze tak na ciebie mowilem.. :3 Hahaha ludzie nie wchodza na yb po to by ogladac gameplaye? :D hahah  wlasnie po to wchodza.. dobra mniejsza :3 Przeciez ty zawsze jestes madrzejsza :3

Nie zawsze jestem mądrzejsza. :3 Nie napisałam, że nie wchodzą, ale wchodzą rzadko żeby oglądać trailery prywatnych serwerów LC. Można to wywnioskować po odsłonach filmików. Bardziej popularne serwery mogą się pochwalić większą oglądalnością na YT, a te mniej... mniejszą. np. ja prawie w ogóle nie oglądam trailerów, wchodzę w publikacje czytam informacje i tyle. Jak mnie zainteresuje to pobieram, jak nie... to nie. ;)

Opublikowano

Ale warto zrobic filmik prawda? nawet te 100 wyswietlen cos daje. A co do eventu trailera to kilka osob by wrzucilo filmik i dajmy nawet takie 5 filmikow po  50 wyswietlen a to juz jacys gracze prawda? :)

Opublikowano

Myslalem o xxx, mpcforum bo i oczywiscie serwer sie znajdzie na xxx  :)

-Nie podajemy konkurencyjnych nazw, linków dla mpcforum, bo podchodzi to pod reklamę.

/Neoxyh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie żeby jako tako był sens grać to nie powinno być voty cash ani cash online żadnych npc online Najlepszym rozwiązaniem były by zadania z nagrodami np pbi expb złodzieje limity itp Żeby gra nie polegała na samym wbiciu lvl i siedzeniu afk i czekaniu na cash Żeby coś zdobyć trzeba by było grać.... Takie moje zdanie  

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Odkrywca
Opublikowano

Lapsy, jak wam nie pasuje to nie grajcie, proste.

nie widze zeby ktokolwiek mial ochote tam grac. W tym maja racje.. masy botow afk nabijających cash nic poza tym. LC powinno polegać na play to win a nie jak kazde czekaniu az ci sie cash nabije na botach.

Opublikowano

nie widze zeby ktokolwiek mial ochote tam grac. W tym maja racje.. masy botow afk nabijających cash nic poza tym. LC powinno polegać na play to win a nie jak kazde czekaniu az ci sie cash nabije na botach.

Z kolei jeżeli cashu online / vote nie ma, to ludzie narzekają i mówią "serwer tylko do nabijania kasy". Ludzie nie mogą się zdecydować, ciągle jakieś wybrzydzanie. Moim zdaniem free cash powinien być, ale w małych ilościach. Nie każdy ma ochotę ładować pieniędzy na serwer. 

Opublikowano

niech dazą mniejsze ceny w is ale też niech się ładuje cash za czas onlina ale w małych ilościach aby było aby było a nie loguje się 5 kont i siedzie się na afk xD a potem ludzie rżną bogaczy i skupują co leci, nie mając pojęcia o grze, a z tymi nagrodami za questy itp, to by bło fajnie tylko aby one były trudniejsze do wykonania a nie ubicie mobka i pbi z questa...

Opublikowano

Sa plusy i minusy tego no ale ja nie chce zrobic serwera jak Hard Chaos bo ja chce zarobic a wiec darmowego cashu napewno nie bedzie. Najwyzej raz na miesiac dodam kazdemu np. 4k cash i tak co miesiac. , a jesli ktos nie ma ochoty grac , niech nie gra , to jest rozrywka a nie przymus :)

Opublikowano

AutoBuffki na danym ch , Regulamin DCS/MCS , Z balansowane PvP , w sensie każda postać da rade innej postaci ( A nie tylko Czarka,Szela,RK + Kleryk ) :)

@OffTop: Patrz PW

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

A wiec serwer startuje niedlugo . Musze jeszcze pododawac pare rzeczy jak tytuly no i zrobic forum. + Serwer znow bedzie pod inna nazwa i te linki sa nieaktualne :x Sorka za usterki :)

P.S macie jakies propozycje pisac na priv ;)

Opublikowano

A nazwa nie jest już przypadkiem ustalona "Euphoria"? Nie wiem po co tak zmieniać ciągle, ta jest ok. 

Niestety Euphoria nie jest calkiem moim serwerem wiec postanowilem postawic swoj i szukam dobrej nazwy :x

Opublikowano

Niestety Euphoria nie jest calkiem moim serwerem wiec postanowilem postawic swoj i szukam dobrej nazwy :x

Jeżeli zamierzasz postawić nowy, to stwórz nowy temat z zapowiedzią twojego, bo pytanie w dyskusji dot. tego serwera o nazwę innego mija się z celem.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz postawić nowy, to stwórz nowy temat z zapowiedzią twojego, bo pytanie w dyskusji dot. tego serwera o nazwę innego mija się z celem.

To prosze o zamkniecie tego tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...