Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP3]Euphoria Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Damy szanse takim postaciom jak Zaklinacz - elementalista , witcha no i cienia :P

Jakieś konkretne info na temat będą aktualizowane ? Chętnie mogę wpaść na betę :) Ale lepiej wpaść na offical version bo nuda, a inne privy padają powoli więc fajnie by było jakby powiało czymś nowy i świeżym  :D

Dobrze jest pisać coś, ale co kolwiek bo ciężko będzie zachęcić kogoś, a tak każdy wejdzie i będzie miał klarowną sytuację :) Mam nadzieję, że do wieczora pojawi się coś konkretnego :D

@ Zapomniałem się o najważniejszym spytać, jeżeli to będzie EP3 to mam rozumieć, że cap nie będzie 225 ;o , tylko np 175-185 lvl. 

ubh6c.png
  • Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile bedzie to bedzie , a cos nietak ?? :(

Ona jest teraz napaloną przeciwniczką LC (kij wie czemu) i według niej żaden prywatny serwer nie ma przyszłości. :3

Trudno ocenić ile będzie użytkowników jeżeli serwer jeszcze nie jest gotowy, to wszystko zależy od zainteresowania i od promocji. 

Opublikowano

Nie patrz na post :P / Mialem robic EP1 ale wkoncu robie EP3 wiec robie z czystych plikow :P

To może potrwać X czasu jak nie masz pomocy. 

ubh6c.png
Opublikowano

Ona jest teraz napaloną przeciwniczką LC (kij wie czemu) i według niej żaden prywatny serwer nie ma przyszłości. :3

Trudno ocenić ile będzie użytkowników jeżeli serwer jeszcze nie jest gotowy, to wszystko zależy od zainteresowania i od promocji. 

Lol, ja tylko zapytałam na ile szacują liczbę graczy, co to ma wspólnego z moim nastawieniem do LC?

Opublikowano

Monia no ale jak mozna przewidziec ilosc graczy jak serwer nie jest gotoqy , jasnowidzem nikt nie jest :P

Opublikowano

Mam pomoc za okolo 1 miesiac otwieram bete ;)

To ja już zapomnę o tym ;o Ale owocnej pracy życzę :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Lol, ja tylko zapytałam na ile szacują liczbę graczy, co to ma wspólnego z moim nastawieniem do LC?

Twój post był nacechowany negatywnie. (chyba nie tylko ja miałam takie odczucie) Zresztą, nieważne. ;)

@ Sam tworzysz serwer? Trochę Ci to zajmie, powinieneś znaleźć kogoś do pomocy bo będziesz się paprał z bugami. :P

Opublikowano

Twój post był nacechowany negatywnie. (chyba nie tylko ja miałam takie odczucie) Zresztą, nieważne. ;)

@ Sam tworzysz serwer? Trochę Ci to zajmie, powinieneś znaleźć kogoś do pomocy bo będziesz się paprał z bugami. :P

Jak juz pisalem , mam pomoc :P 

Opublikowano

Chodziło mi po prostu o realia, które niestety nie zapowiadają się zbyt kolorowo. ;) 

Opublikowano

Rzuciłem okiem, jakoś nic mnie zbytnio nie przekonało.

Moim zdaniem serwer, żeby dobrze wystartował musi czymś przykuć uwagę graczy.

"Nowe potwory na ktorych mozna dropic gold - na większości nowych serwerów są nowe bossy.

Nowe Bossy z super dropami - tjw

Cash Shop edytowany. - tjw

Cash NPC - tjw

Custom tytuly - może nie na każdym, ale nie jest to rewelacja.

*NS Skill Hast naprawiony" - tutaj brawo, z tym się jeszcze nie spotkałem.

Nie ma tutaj nic nadzwyczajnego, jedynie naprawiony bug ze skillami u cienia.

Może serwer długo postoi, może nie - ale mnie zbytnio nie przekonał. :)
Ale gratulacje za stworzenie czegoś takiego i powodzenia! :)

graphic.png

Opublikowano

Ale według mnie w LC nie można wprowadzić już nic zachęcającego. :v

I to jest ten problem , ludziom sie LC znudzilo a LC niestety niema juz nic do zaproponowania :P

Opublikowano

I to jest ten problem , ludziom sie LC znudzilo a LC niestety niema juz nic do zaproponowania :P

No właśnie o tym mówię, ale zostaję z miejsca zaatakowana. Nie wiem dlaczego ludzie nie patrzą na pewne sprawy po prostu obiektywnie. ;)

Opublikowano

Agnieszka ma chyba okres.(daj mi za to pkt. to nie wiem co zrobie xD)

A co do liczy graczy, nie będzie ona większa niz 100. Więc i tak nie ma sensu granie ;p

i to prawda ze granie w lc nie ma juz sensu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...