Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP3]Euphoria Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm a co to frytek - jasnowidz sie znalazl ? o.O przewidlujerz ilosc graczy ? :D

No, ale skoro na najpopularniejszych Vormsach jest teraz ile? 200, czy 300 osób to raczej na wiele liczyć nie możesz, taka prawda. :) Niemniej życzę Ci powodzenia z serwerem, może akurat Tobie się uda. ;)

Opublikowano

No właśnie o tym mówię, ale zostaję z miejsca zaatakowana. Nie wiem dlaczego ludzie nie patrzą na pewne sprawy po prostu obiektywnie. ;)

Ale ja na Ciebie nie naskakuję. LC to LC, wiele rzeczy już widzieliśmy i DLA NAS jest to nudne. Dla osoby która zaczyna dopiero przygodę wcale nie musi być. 

Agnieszka ma chyba okres.(daj mi za to pkt. to nie wiem co zrobie xD)

A co do liczy graczy, nie będzie ona większa niz 100. Więc i tak nie ma sensu granie ;p

i to prawda ze granie w lc nie ma juz sensu ^^

Dla Ciebie Pani Agnieszka.

100 graczy online jest to całkiem przyzwoita liczba, więc nie wiem dlaczego nie miałoby mieć to sensu. :P

http://horuslc.com/ - Serwer trwa 12h i juz 200+ osob :P

Wydaje mi się, że jesteśmy w temacie innego serwera. ;_; I moim zdaniem licznik mógłby być podkręcony... 12 godzin i 200 graczy? Trochę to niewiarygodne. 

Opublikowano

Na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze. A jako ze nie masz ani tego ani drugiego wiec szkoda. :(

A 100 graczy to jest mało. Nie mów ze duzo bo 300+ tp jest jakas liczba. Na 100 graczach nawet na arenie nie bedzie co robic. ;3

Opublikowano

Na panią to trzeba mieć wygląd i pieniądze. A jako ze nie masz ani tego ani drugiego wiec szkoda. :(

A 100 graczy to jest mało. Nie mów ze duzo bo 300+ tp jest jakas liczba. Na 100 graczach nawet na arenie nie bedzie co robic. ;3

Ja grałam na serwerze gdzie było poniżej 100 graczy online i było naprawdę ciekawie, chyba najlepiej ten serwer wspominam. Na samym początku większość ludzi lata po spotach i lvluje/dropi, w późniejszym etapie gry większość siedzi na arenie. 

Opublikowano

Uważaj na słowa. Jeżeli chodzi o ilość graczy, to nie zgadzam się z tobą. Przy 100 online da radę robić na arenie i to niemało.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dzieki za pkt ...

Oczywiście moderatorzy działu Last Chaos pokazują swój wysoki "poziom". Juz był temat za ktory dostałem bana na mpc. Napisałem o was prawde i was to bolało.

Najgorsi moderatorzy ever. :O

/ Akurat żadnych punktów wcześniej nie dostałeś, więc przestań ściemniać. - Karyvlea

// Jeszcze dodam, że za mówienie prawdy nie ma banów, a za przekroczenie zasad wypowiedzi, poza tym jeżeli masz zastrzeżenia do naszej pracy, to pw. - Neoxyh.

Opublikowano

Dzieki za pkt ...

Oczywiście moderatorzy działu Last Chaos pokazują swój wysoki "poziom". Juz był temat za ktory dostałem bana na mpc. Napisałem o was prawde i was to bolało.

Najgorsi moderatorzy ever. :O

/ Akurat żadnych punktów wcześniej nie dostałeś, więc przestań ściemniać. - Karyvlea

Trzymamy się reguł, bo mamy taki obowiązek. Doskonale wiesz, że wypisując takie rzeczy narażasz się na punkty ostrzeżeń. ;) Mnie nic nie boli akurat, po prostu poruszasz tematy które nie mają najmniejszego związku z LC. Jak masz jakiś problem do mnie czy do Neosia to wysyłaj PW do Global Moderatora i po sprawie, może nas zdegradują. Przecież tacy okropni jesteśmy. 

Opublikowano

Ktoś mi wyjaśni jaka jest nazwa serwera? Underworld / Caution czy Euphoria? o.O

Dobre pytanie, ale chyba ta ostatnia nazwa to odpowiedz na twoje pytanie :D 

Kiedy bedzie moznac pobrac klienta ? 

ubh6c.png
Opublikowano

Serwer nazywa sie Euphoria i przeraszam ze nienapisalem :x 

Klient bedzie gotowy za jakies 3/5 dni a do tego czasu mozecie pisac sugestie na forum :)

+ Otwieram aplikacje na GS :D

Opublikowano

Serwer nazywa sie Euphoria i przeraszam ze nienapisalem :x 

Klient bedzie gotowy za jakies 3/5 dni a do tego czasu mozecie pisac sugestie na forum :)

+ Otwieram aplikacje na GS :D

Gdzie będziesz jeszcze promował serwer? Bo tutaj niestety dużo osób nie zagląda. :P A jestem ciekawa jak chcesz rozpowszechnić informacje o serwerze. 

Opublikowano

Karveyla moze zrobic event na temat trailera a na youtube dosc duzo osob zaglada.  Wiec z tym raczej nie bedzie problemow. Wystarcza pomysly na eventy.

Opublikowano

Karveyla moze zrobic event na temat trailera a na youtube dosc duzo osob zaglada.  Wiec z tym raczej nie bedzie problemow. Wystarcza pomysly na eventy.

Eventy na video nie zdobywają za dużo nowych użytkowników, na yt dużo osób zagląda? Zagląda, ale nie po to żeby sobie filmiki z gry pooglądać (można to wywnioskować po ilości wyświetleń pod trailerami). Owszem, jak można łatwo coś wygrać i często to to może zwiększyć zainteresowanie serwerem. Tylko, żeby ludzie wiedzieli o czymś takim to musi być to rozpromowane. (i ja nie jestem Karveyla)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...