Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][EP3]Euphoria Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Euphoria Last Chaos

Exp: x65

SP:x70

Drop: Custom

Gold: x55

Level Cap: 165

Typ Serwera : Medium

Strona: 

Forum:

x

Nowe potwory na ktorych mozna dropic gold

Nowe Bossy z super dropami

Cash Shop edytowany.

Cash NPC

Custom tytuly

*NS Skill Hast naprawiony

Jesli macie jakies jeszcze propozycje , smialo pisac :3 

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem powinno być coś super, extra, wyjątkowego żeby zainteresować graczy. Większość prywatnych serwerów jest taka sama i w związku z tym na każdym z nich jest po 10-ciu graczy online. Jakaś custom mapa (np. dzięki temu AioLC zyskało popularność, poprzez stworzenie custom mapy na Moorasce przypominającej plaże ^^) byłaby fajnym rozwiązaniem. Ale nie jedna, kilka. Coś, co by wyróżniało Twój/Twojego znajomego serwer. Niestety, ale "custom bossy, tytuły, questy" już są nudne, wszędzie są "custom" i wszędzie polega to mniej więcej na tym samym. Bez fajnego pomysłu tworzenie teraz serwera jest tylko stratą czasu, pieniędzy i cierpliwości. Wnioskując po screenach które dodałeś - normalne Juno, nic ciekawego. To samo jest na każdym serwerze... 

Opublikowano

Spojrzcie na Vorms , tam niema zadnej mapy a jest 200+ osob. Monika jeszcze nie wiem i dopiero zbieram pomysly ;)

Opublikowano

Czym ten serwer miałby się wyróżniać od innych? :D

Napisałam przykład czym mógłby się wyróżnić. 

Spojrzcie na Vorms , tam niema zadnej mapy a jest 200+ osob. Monika jeszcze nie wiem i dopiero zbieram pomysly ;)

Ale Twój serwer to nie Vorms'y, więc nie ma co marzyć. Gracze pamiętają ten serwer przed upadkiem i był nieźle promowany po ponownym odrodzeniu, dlatego tam się zebrało tyle ślepego tłumu. :3

Opublikowano

LvL cap jak dla mnie za duzo jak na poczatek, jakies info na temat seals ? Czy sa dostepne dla kazdego, czy sa jakies epic,  kazdy moze miec takie same. 

ubh6c.png
Opublikowano

Piszesz o propozycjach, to ja tutaj się wtrącę. Warto by postawić na odświeżenie systemu PVP. Może jakiś dzienny/tygodniowy/miesięczny/roczny ranking, gdzie najlepsze osoby dostawałyby tytuły, bądź coś innego? Oprócz tego pomyśl nad tombem i systemem władców dratan. Możliwości jest wiele.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Piszesz o propozycjach, to ja tutaj się wtrącę. Warto by postawić na odświeżenie systemu PVP. Może jakiś dzienny/tygodniowy/miesięczny/roczny ranking, gdzie najlepsze osoby dostawałyby tytuły, bądź coś innego? Oprócz tego pomyśl nad tombem i systemem władców dratan. Możliwości jest wiele.

Nuda, to samo jest na Aio. Też masz ranking na stronie i osoby z topki dostaję tytuły i Bóg wie co jeszcze. :3 

Ja akurat zostałabym przy EP1, rzygam już wszystkimi EP3. :3 I prawdopodobnie nie tylko ja. 

Opublikowano

Tylko i wylacznie EP1. Propozycja: dodac do klas slabszych takich jak witch skille z NS'a, dac cooldown na stone i podobnie zrobisz w slabszych klasach by pvp bylo fajne, a nie takie same. 

ubh6c.png
Opublikowano

Kto jest za EP1 ?? :)

Coś takiego, jak LCGN01. Jakby ktoś zrobił dokładną kopię tego serwera to może bym przyszła zagrać. Oczywiście bez kupowania punktów statystyk za gold/cash, bo to zniszczyło ten serwer. ;)

Opublikowano

Coś takiego, jak LCGN01. Jakby ktoś zrobił dokładną kopię tego serwera to może bym przyszła zagrać. Oczywiście bez kupowania punktów statystyk za gold/cash, bo to zniszczyło ten serwer. ;)

Akurat punkty statystyk byłyby spoko gdyby dało się je zdobyć jedynie za golda w grze i nie byłyby to nie wiadomo jak wielkie sumy. 

Opublikowano

Serwer bedzie EP3 , moze niektorym sie nie podoba ale tak juz bedzie :D

Kiepsko, ale i tak pobiorę jak będzie system lvlowania pbi+expb+epic spell + snowman, potem moze pod koniec Cap'a mozna dodac jakies fajne MPCforum z mobami i zrobic quest lvling tak z 5 lvl przed capem :)

+ Zrobcie max do 200k hp i 20-30k z skill'a + balance pvp z witchem , mniejszy cooldown stone itd , ale podobny dmg bo ta klasa zawsze jest pokrzywdzona , a ostatnio dobrze kopie mi się nią innym tyłki ;D 

ubh6c.png
Opublikowano

Jesli wlasnie macie takie propozycje piszcie pod tym postem 

+ PheZ ty wlasnie znany z EP1 jestes :P

Opublikowano

Jesli wlasnie macie takie propozycje piszcie pod tym postem 

+ PheZ ty wlasnie znany z EP1 jestes :P

Mnie każdy zna, stałem się już żywą legendą ^^ 

# Jak coś wpadnie mi to podpisze jakiś pomysł. 

ubh6c.png
Opublikowano

Jak serwer wystartuje to na pewno zagram 

Polecam :D

Jak możesz polecać skoro jeszcze na nim nie grałeś?

Co do witcha - na prawie każdym prywatnym serwerze ta klasa jest strasznie pokrzywdzona, więc jeżeli tutaj by było inaczej to też bym chętnie sprawdziła. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...