Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byście chociaż dodali nieskończone peleryny i autopoty... 

A i geniusze macie sety broni do 150 ? Bo wiem, że przedostatnia broń jest na 145, a max lvl to 240...

To jest reaktywacja Diamonda. Jakby była nieskończona pelerynka to by ludzie siedzieli po 15h na spocie np. Bronie i zbroje pewnie dojdą w aktualizacjach.

@Nagi obstawiałbym bugowanie szkat ^^

tenor.gif

Opublikowano

Na dwa konta dostałem bana (wp i buff z którym miałem ślub)........ Nie rozumiem tego ? Banujecie graczy za free czy ktoś wam się wjebał na server ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

To jest reaktywacja Diamonda. Jakby była nieskończona pelerynka to by ludzie siedzieli po 15h na spocie np. Bronie i zbroje pewnie dojdą w aktualizacjach.

@Nagi obstawiałbym bugowanie szkat ^^

To jest reaktywacja Diamonda przecież to widać...

Ale można dodać jakieś nowości ... sety broni do 150lvl/170 to żałosne :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

To jest reaktywacja Diamonda przecież to widać...

Ale można dodać jakieś nowości ... sety broni do 150lvl/170 to żałosne :)

Pliki diamonda kazdy by chcial kupic ;) Tylko osobnika od diamonda nie ma. Za pliki diamonda ludzie byli w stanie zaplacic po 1k ;d 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Pliki diamonda kazdy by chcial kupic ;) Tylko osobnika od diamonda nie ma. Za pliki diamonda ludzie byli w stanie zaplacic po 1k ;d 

No chyba nie.. Poza tym, jakby on sprzedał pliki za 1k zł to gratuluję rozumu, skoro ta kwota spokojnie może się zwrócić w pierwszym dniu działania serwera xD

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Co ty pierdolisz jak diamonda pliki za 10k sprzedawali świeżaczku :) Co do servera dno i wodorosty nie polecam 120sek gry wywala i tak co chwile diablo chwalił się w filmikach, że serwer gwarantuje stabilność, nie będzie problemów wlaśnie wychodzi pewność siebie niktórych osób z teamu ^^

Opublikowano

No chyba nie.. Poza tym, jakby on sprzedał pliki za 1k zł to gratuluję rozumu, skoro ta kwota spokojnie może się zwrócić w pierwszym dniu działania serwera xD

Crive powiedział że cały serwer (dns,pliki,forum,strona blebleble) zaczyna rozmowy od 10k .. :P

Beka jak widzę posty jakiś placków co krajfa widziały na forum dmd co najwyżej.

Opublikowano

Ludzie sa przyjebaani jesli graja na tym servie a to dlatego ze sa podatni chocby na sama reklame widze ze jest 600+ likow na fb to znaczy ze konkret musi byc!!! a zalozmy ze nie widzicie tych lajkow tylko sama prezentacje dali byscie tyle likow? :D hah nie sadze i wy czytajac to tak samo pewnie uwazacie na tym servie nie ma nic doslownie ciekawego, te bronie uzywalem na innych easy grajac 2 lata temu porazka i tyle to spoleczenstwo jest tak pieerdolniete ze nie ma okreslenia w slowach do nich game play tez "wybitny" szczerze mowiac nigdy nie widzialem podobnej:D akurat tu nie mowie w dobrym sensie:> nie zycze wam powodzenia zlamasy bywajcie<3

Opublikowano

Weźcie ogarnijcie te lagi, bo nie ma po co grać... Wchodzenie na konia przez 10 sec wow. Biorę spota w v2, wchodzę na konia i zanim wejdę już mnie zabiją ;s

tenor.gif

Opublikowano

Gracze pisali że ich konta zostały zbanowane a za co bany? zróbcie zakładkę pręgierz i wtedy będzie napisane kto ma za co bana i gitara :) Ja na serwerze byłem wywala i laguje więc zawitam za kilka dni jak się serwer ustabilizuje ale is macie super ;***

Opublikowano

Na początku był bug w IS'ie, że Szkaty Rippera były za darmo, ludzie co je pobrali, a nie zgłosili bugu wyłapali bana - proste :)

Opublikowano

Narzekacie Tylko. Może niedługo zamiast setów mieczy niech dadzą sety kijów z lasu może wtedy będzie dla was to nowość.. To jest właśnie to jak gimby nigdy nie grały na klasycznych serwerach metin2 priv takich jak stary Xlast/Yitian2 wersja stara,może wtedy byście nauczyli się grać a teraz zabraknie dosłownie jednego lochu czy nie wiem czego od razu płacz na wielką skale bo co nie ma niekończących się peleryn,potków? Życie kiedyś musiałem specjalnie z spota wychodzić aby kupować i uzupełniać eq pelerynaakmi i potkami to i wy się tego nauczcie.

To jest tak drogie dzieci neo jak otworzą miliony serwerów easy z których nigdy nie nauczycie się grać jak wbijecie na harda to macie już klęske.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Warto grać łatwo wbić 100lv jak biolog i bronie 75??

Ta, pd z is i 100 wbijesz w kilka godzin. Bronie 75 only RIP lub IS. 

Opublikowano

Ile na tym gownie gra osob?? juz ten diamondmt3 jest lepiej ogarniety -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...