Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narzekacie Tylko. Może niedługo zamiast setów mieczy niech dadzą sety kijów z lasu może wtedy będzie dla was to nowość.. To jest właśnie to jak gimby nigdy nie grały na klasycznych serwerach metin2 priv takich jak stary Xlast/Yitian2 wersja stara,może wtedy byście nauczyli się grać a teraz zabraknie dosłownie jednego lochu czy nie wiem czego od razu płacz na wielką skale bo co nie ma niekończących się peleryn,potków? Życie kiedyś musiałem specjalnie z spota wychodzić aby kupować i uzupełniać eq pelerynaakmi i potkami to i wy się tego nauczcie.

To jest tak drogie dzieci neo jak otworzą miliony serwerów easy z których nigdy nie nauczycie się grać jak wbijecie na harda to macie już klęske.

Przyjacielu mojej zdechłej pszczoły! grałem juz na wielu serverach  typu hard,medium easy także skoń pierd***ic mi swoje śmieci,gówno o mnie wiesz a piszesz mi tu o jakis gimbach, jak chcesz podyskutowac  zapraszam na ts i wymiane zdan.Co do servera dla mnie totalna  nuda,ludzi przyciagaja nowosci,a tu zbytnio ich nie widac,nie każdy lubi klasyki.To jest moje zdanie.Pozdrawiam Peace!

Opublikowano

Jest podkręcony... Przy takiej ilości graczy powinno te miasto wyglądać na bardziej przeludnione. 

weź ty się w łeb pierdolnij to jest początek serwera proste że wszyscy expią a nie siedzą w mieście i się bija :X ...

Opublikowano

tak są to te same pliki, tylko tutaj jest inna administracja. 

Są to inne pliki robione od podstaw na wzór  serwera DiamondMT2 by serwer wyglądał identycznie.

Opublikowano

Ma ktos ss'a z dzisiejszego eq navi? (Sprzedam trutkę 2000śr) a tam było 2k śr 2k siły itd?? Potrzebuje :v

­graphic.png

Opublikowano

Ma ktos ss'a z dzisiejszego eq navi? (Sprzedam trutkę 2000śr) a tam było 2k śr 2k siły itd?? Potrzebuje :v

http://screenshooter.net/100257464/gnnmtuw

http://screenshooter.net/100257464/hgqwmel

Opublikowano

To żadne navi itp tylko ktoś bawi się najprawdopodobniej cheat engine po to aby zniszczyć serwer.

A na pewno jest to ktoś z konkurencji.

Tyle już tego było a wy nadal wierzycie odrazu że to eq z navi.

Mało było takich przypadków gdzie "dzieci" tak spamowały aby serwer upadł.

To na tyle z mojej strony.Powodzenia z serwerem.

ok, filmik jużs ię szykuje :VV ma ktoś jeszcze jakieś dowody ssy itd? :v

Co ci da filmik z ss z gry? o.O

Kto będzie chciał ten uwierzy a kto nie to zleje to ciepłym moczem.

Śmieszne żeby odrazu filmik z tego robić.Może odrazu poleć z tym do rządu lub jakieś innej wyższej instancji ;)

@Edit.

Down

Mało coś wiesz na temat cheat engine.No ale żyj w swoim świecie i dalej wierz w swoje idee.

Nara ^_^

Opublikowano

To żadne navi itp tylko ktoś bawi się najprawdopodobniej cheat engine po to aby zniszczyć serwer.

A na pewno jest to ktoś z konkurencji.

Tyle już tego było a wy nadal wierzycie odrazu że to eq z navi.

Mało było takich przypadków gdzie "dzieci" tak spamowały aby serwer upadł.

To na tyle z mojej strony.Powodzenia z serwerem.

Mój drogi. Kogo próbujesz w c***a zrobić? Administrator miał złego kupca na swój deal i go zbanował. Jeżeli generujesz średnie itd. W cheat engine po wydaniu go na szkło intuicji te fałszywe średnie się nie zapisują, a gdyby się zapisały to randomowy gracz odbiera te prawdziwe (przykład 16sr 10 diabły).. :VV

­graphic.png

Opublikowano

Server w miarę, ale banują bez powodu jak chcialem otrzymać powód dlaczego mnie zbanowano, to dostałem tylko taki, że "MIAŁEM MODA, BO WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY" a jak poprosiłem o dówod, to zamknął temat pod powodem "Nie musze Ci nic udowadniać" więc beczka. xD

Dobra dostalem unbana. :P

Opublikowano

Server w miarę, ale banują bez powodu jak chcialem otrzymać powód dlaczego mnie zbanowano, to dostałem tylko taki, że "MIAŁEM MODA, BO WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY" a jak poprosiłem o dówod, to zamknął temat pod powodem "Nie musze Ci nic udowadniać" więc beczka. xD

08238220963368202133.png

­graphic.png

Opublikowano

08238220963368202133.png

Rączka rączkę myje. Nic nowego ;)

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Dobra dostalem unbana. :P

Ja nadal mam bana za free ! Jak dla mnie ten server i administracja jest żałosna !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ja nadal mam bana za free ! Jak dla mnie ten server i administracja jest żałosna !

Proponuję się pokłócić, skutkuje.

PS. Jak dowodów nie mają, to masz prawo się ubiegać  o ub.

Opublikowano

Proponuję się pokłócić, skutkuje.

Za taką antyreklamę to zaraz znowu dostaniesz bana :D. No ale są ludzie i parapety. Skoro nie da się z nimi rozmawiać normalnie to trzeba się wykłócać. Who cares  :rolleyes:

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Skoro to easy to czemu bony nie wchodza na max ;d?

Ale serwer fajny ,gdyby nie wywalalo to spox 

tylko te bony ;d

To że jest to easy nie znaczy że zabawa w bonowanie ma się kończyć po 10 minutach.  ^_^

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...