Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok to rozumiem ze to ma tylko zachecac starych fanow diamonda? :DDD

to powodzenia :)

moze z 200 osob bedzie na starcie no chyba ze licznik dacie x5 :)

Tym lepiej gdy ciebie tam nie będzie i tej waszej żałosnej gildii vampires przepełnionymi dziećmi które się naoglądały za dużo filmów/seriali o treści fantastycznej . A serwer się utrzyma i dużo osób założę się że będzie na start więc nie wróż niczym wróżbita maciej. 

Zobaczysz jak po 16. bd możliwość zakładania kont to zobaczysz pogrom tego serwera i potencjał graczy na którzy na niego czekali ;)

i tych nowych i starych.

np. http://scr.hu/1xx4/sf2ta

wilowo.jpg

Opublikowano

Tym lepiej gdy ciebie tam nie będzie i tej waszej żałosnej gildii vampires przepełnionymi dziećmi które się naoglądały za dużo filmów/seriali o treści fantastycznej . A serwer się utrzyma i dużo osób założę się że będzie na start więc nie wróż niczym wróżbita maciej. 

Zobaczysz jak po 16. bd możliwość zakładania kont to zobaczysz pogrom tego serwera i potencjał graczy na którzy na niego czekali ;)

i tych nowych i starych.

np. http://scr.hu/1xx4/sf2ta

fantazja Cie poniosla gimbusie :D

no czekam na te tysiace ludzi :) hahha

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

fantazja Cie poniosla gimbusie :D

no czekam na te tysiace ludzi :) hahha

20min - 200 kont założonych, do startu 3,5h ponad, na FP 863 lajki. Dziękuje dobranoc, ludzi trochę jest :>

tenor.gif

Opublikowano

czym bedzie sie roznic hwang miedzy pozycja pierwsza a druga?

Na starym diamondzie niczym sie nie roznila tylko bonami :D

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Moze ktos mi powiedziec jakie beda wchodzily bony? Lub niech autor tematu lub adm servera wstawi tabele z bonusami ;)

Z gory dzieki :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

czym bedzie sie roznic hwang miedzy pozycja pierwsza a druga?

Hwangi niczym, tylko bonami, jedynie Cesarskie zbroje będą się różnych v1 będzie normalnie v2 będzie świeciła z połyskiem itemów +8 a v3 z połyskiem +9. no i oczywiście bonami. 

xD 

Opublikowano

Ale ja mam jakies pieski i kotki. :D

To jak mowilem na obrazku po prawej stronie masz mini obrazek z zielonym ptaszkiem, ten obrazek przedstawia jak masz go ulozyc... Toc to proste :D

Opublikowano

Zero nowości.

100% Staryyy, stary DiamondMT2.

Nie zagram ponieważ serwer był dobry jakiś rok temu teraz to  już przeszłość :)

PS Jedna nowość jest to kosmiczne ceny w is, serwer typowo pod szybki zarobek :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Ceny jak na ku**a na globalu, pozdro świetnie to zrobiliście i nadal bedziesz pie***lił ze serwer nie pod is ?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Nie ogarniam Cię... Innym polecasz ten serwer w "Nie wiesz gdzie grać? Zapytaj tutaj", a sam nie polecasz go w prezentacji. Ja jakoś grałem na Diamondzie na początku i jeszcze nie pracuję, ba, nawet uczę się. Tak jak pewnie jeszcze 90% innych graczy... Jeszcze piszesz, że padnie w ciągu 2 msc, ale i tak polecasz innym o.O

A co jeśli Diablo ma te 10k widzów, a każdy inny YouTuber, który ma poniżej 10k widzów (a mało jest z większą liczbą) ma tych samych widzów co Diablo? ^_^

Może dlatego, że Sapphira była pierwsza? Widzę Wróżbita Maciej :rolleyes:

Planujecie jakieś update'y z nowymi setami broni/zbroi?

Nabijałem posty. Facepalm. 

Topic: Jest zwiększona szansa na wbicie śr 50+?

ps: Serwer typowo pod is, Tełodor będzie miał co jeść, a jak nie to do lasu. trollface.png

Dedyk jest opłacony na chociaż miesiąc?

Opublikowano

Ceny jak na ku**a na globalu, pozdro świetnie to zrobiliście i nadal bedziesz pie***lił ze serwer nie pod is ?

jestem tego samego zdania, ceny jak na ravi s2, żeby wam się w dupach od hajsu nie pojebało.. !

Opublikowano

Ciekawe gdzie ten serw jest pod IS skoro wszystko dostępne będzie w grze płaczki ....

Do cesarki z IS nie wbijesz 2x HP więc co płaczecie ? ...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ciekawe gdzie ten serw jest pod IS skoro wszystko dostępne będzie w grze płaczki ....

Do cesarki z IS nie wbijesz 2x HP więc co płaczecie ? ...

Już tak k***a nie broń tego serwera bo niektorzy sa w c**j zapatrzeni  i nie widza prawdy, też miałem grać i sb zaladowac w IS'a ale jak zobaczyłem ceny to mi c**j opadł.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Już tak k***a nie broń tego serwera bo niektorzy sa w c**j zapatrzeni  i nie widza prawdy, też miałem grać i sb zaladowac w IS'a ale jak zobaczyłem ceny to mi c**j opadł.

Jakbys tego uj*a miał dzieciaku ogarnij swoje typowe teksty z gimbazy, Na serwerze może zagram

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Po 1 kultury chłopcze bo nie jesteśmy na TY

Po 2 nie musisz wydawać płaczku ,jak nie umiesz grać to twój problem,można i bez IS-a grać <_<

Po 3 nie bronie serwera tylko wyrażam swoją opinię ,leci raport :)

Isair najwięcej postów w dziale KOSZ . Nic dziwnego :)

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...