Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok to rozumiem ze to ma tylko zachecac starych fanow diamonda? :DDD

to powodzenia :)

moze z 200 osob bedzie na starcie no chyba ze licznik dacie x5 :)

Hhaha ;d odwaliłem :D , jak tu lajtowo będzie koło tysiaka... nie widziałeś tej reklamy ? nie pamiętasz ile było na diaomndzie online ? a tu jeszcze diablo reaktywuje ( 10k widzów ) .. więc pozdro ;>

Opublikowano

DiamondMT3 stoi, To po co robić kolejnego Diamonda? Bezsens.. przewiduję prześwit między 30 a 100 ilości graczy.

tak 100 osob, jak tu lekko 1k bedzie, widac po fanpageu widac po forum widac po reklamie, reklama rzedzu 30k suvow moze troche mniej/wiecej i ty pierdolisz ze 100 osob bedziesz, myslenie na przyszlosc

Opublikowano

a jaki to ma związek  ?

taki, ze taki byl diamond i na c**j drazyc temat. byla to forma zbalansowania szamana

Opublikowano

a taki to ma związek, że tylko nooby robią postać szamana z dzwonami bo nikt na to abs nie ma.... Jak dla mnie bomba i dobry pomysł :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Jakby Diamond istniał do tej pory, to na pewno byłby rozwinięty, np. przeszliby na source, zwiększyli maks. level, dodali nowe mapy, dungi, rajdy, a wy zrobiliście po prostu jego kopie.Jak będzie dobra reklama, to może i te 1k ludzi zawita, ale pytanie co będzie po np. 2 miesiącach?

Opublikowano

ADRES DO TEAMSPEAK3 JEST PODANY W NEWSIE NA STRONIE GŁÓWNEJ.

STARUJMEY OFICJALNIE O GODZINIE 20:00 DNIA 26.09.2014 CLIENT JEST

JUŻ DOSTĘPNY DO POBRANIA  NA STRONIE SERWERA.

REJESTRACJA ZOSTANIE URUCHOMIONA O GODZINIE 16:00.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA START!

Opublikowano

Dobra pobrałem, już z tego hostingu onet. Takie pytanie jeszcze kiedy rejestracja?

Okulary załóż to się dowiesz, o 16 k***a.. tłustym drukiem, drukowanymi literami na samej górze. trollface.png

Topic: Kiedy diamondmt4?

Opublikowano

Pełno coś tych serverów typu diamondmt2 i nikt nic nie zmienił -.- A twórcy liczą, że ktoś u nich będzie grać... Widać po 3 stronach że max 200 online będzie.

Opublikowano

Taki był Diamond. 

To już nie te czasy.. świat idzie do przodu. :D 

Starsi fani i gracze? hah, dobre.. oni już ''pracują'' i raczej nie mają czasu na grę. 

A podpowiem wam, to jest 3 startujący diamond. 

Także, serdecznie nie polecam.

Nie ogarniam Cię... Innym polecasz ten serwer w "Nie wiesz gdzie grać? Zapytaj tutaj", a sam nie polecasz go w prezentacji. Ja jakoś grałem na Diamondzie na początku i jeszcze nie pracuję, ba, nawet uczę się. Tak jak pewnie jeszcze 90% innych graczy... Jeszcze piszesz, że padnie w ciągu 2 msc, ale i tak polecasz innym o.O

Pod jakim względem dopracowany? Marna kopia, która padnie w ciągu 2 miesięcy. Bo Teodor tylko na hajs liczy, a diablo ma graczy w d***e za przeproszeniem. :D

PS: Idź dalej spamuj na ich forum, bo tylko tyle potrafisz.

AW: kiedy reklama? Bo nie każdy ogląda ''diabloxgłąb'' 

Szkoda czasu,.

A co jeśli Diablo ma te 10k widzów, a każdy inny YouTuber, który ma poniżej 10k widzów (a mało jest z większą liczbą) ma tych samych widzów co Diablo? ^_^

DiamondMT3 stoi, To po co robić kolejnego Diamonda? Bezsens.. przewiduję prześwit między 30 a 100 ilości graczy.

Może dlatego, że Sapphira była pierwsza? Widzę Wróżbita Maciej :rolleyes:

Planujecie jakieś update'y z nowymi setami broni/zbroi?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...