Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xCh3ster  nie bron ich tak bo jak widac oni maja mpc gleboko w du...

a tracisz tylko Ty w tej  ,, rozmowie ,,

POLECAM ZOBACZYC CENY W  IS ^^ 100zl lacznie w sms za zbroje na 160 lv ^^ GZ

10 zl w sms za 20x dlon krytyka GZ itp itp tip 

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby nic nie trzeba zakupować w IS ale jeśli ktoś by chciał wesprzeć serwer ? to ma wydać 20 zł na marnego pd'ka ? śmieszne to jest 

I diablo mówił że serwer nie pod is'a jak widać ktoś tutaj kręci a dm3 nie ma takich cen jak ten serwer ;/

Opublikowano

Nie polecam.. tak, tak kolejna kopia diamona ;_; Podsmażony kotlet nie będzie smakował tak samo. Nic a nic zmienione.

Rekatywacja to reaktywacja, na starym diamondzie z tego co pamiętam ceny nie były jakoś super niskie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie polecam.. tak, tak kolejna kopia diamona ;_; Podsmażony kotlet nie będzie smakował tak samo. Nic a nic zmienione.

To jest powoli coraz bardziej żenujące... REAKTYWACJA. czyli przywrócenie tego, co kiedyś upadło. Chcecie nowości to idźcie na serwery, na których są setki nowych rzeczy z czego większość zbugowana...

Opublikowano

To jest powoli coraz bardziej żenujące... REAKTYWACJA. czyli przywrócenie tego, co kiedyś upadło. Chcecie nowości to idźcie na serwery, na których są setki nowych rzeczy z czego większość zbugowana...

Zgadzam się, dodam że tak się sapiecie o ten IS, przecież tylko nieogary ładują hajs na starcie...

Opublikowano

xCh3ster  nie bron ich tak bo jak widac oni maja mpc gleboko w du...

a tracisz tylko Ty w tej  ,, rozmowie ,,

POLECAM ZOBACZYC CENY W  IS ^^ 100zl lacznie w sms za zbroje na 160 lv ^^ GZ

10 zl w sms za 20x dlon krytyka GZ itp itp tip 

to beka, bo ja za 100zl mam 2000sm patzrac w ich is co sie rowna 1 zbroja na 160lvl za 25zl,m tyakze nie wiem skad ty 100zl bierzesz dziecko

Opublikowano

to beka, bo ja za 100zl mam 2000sm patzrac w ich is co sie rowna 1 zbroja na 160lvl za 25zl,m tyakze nie wiem skad ty 100zl bierzesz dziecko

Tak, bo jesteś rozsądny i inwestujesz w przelew, a te dzieciaki biorą komóre od taty i za sms'y by chciały całego IS'a wykupić... jeszcze najlepiej, zeby nie zablokować ojcu abonamentu...

Opublikowano

Ale diamond miał mase bugów myślisz, że im się coś chciało zrobić? Lepiej dodać coś ''nowego'', ale zbugowanego niż to samo także zbugowane ;x

Opublikowano

Ale diamond miał mase bugów myślisz, że im się coś chciało zrobić? Lepiej dodać coś ''nowego'', ale zbugowanego niż to samo także zbugowane ;x

Jeszcze nie wystartował, a Ty już o bugach piszesz... Skoro napisali, że jest zrobiony na podobieństwo, to wypadałoby zaufać i samemu się przekonać, że tak faktycznie jest, a nie puszczać hejty na ślepo na podstawie faktu, że Diamondmt2 2 lata temu miał bugi.

Znajdź je tutaj, później pisz...

Opublikowano

Kto wam każe wydawać w ISa.

Nie kumasz? Jakby ceny w IS były małe to więcej ludzi by kupiło i serwer by zarabiał,a tak to nikt nic nie kupi i zaraz upadnie.

Opublikowano

Nie kumasz? Jakby ceny w IS były małe to więcej ludzi by kupiło i serwer by zarabiał,a tak to nikt nic nie kupi i zaraz upadnie.

To dlaczego 3/4 firm typu Blizzard czy EA nie robi tak, a mimo to ludzie kupują? Ja jestem zdania że to ich decyzja jakie ceny ustawili, a jak ktoś będzie chciał załadować to załaduje.

Możliwe że ceny zostaną obniżone, ale z drugiej strony to dobre, ponieważ nie będzie znaczącej przewagi w grze - nie każdego będzie stać na Fryzurkę / PD'ka. Zrobi się troszkę PL pod tym względem, zobaczymy.

Opublikowano

Osobiście wbiję na start zobaczymy jak dalej będzie się grało, będzie kiepsko to przestanę, będzie dobrze to zostanę proste. Nie ma co płakać skoro jeszcze nie było nawet startu. Pozdro 

Opublikowano

To dlaczego 3/4 firm typu Blizzard czy EA nie robi tak, a mimo to ludzie kupują? Ja jestem zdania że to ich decyzja jakie ceny ustawili, a jak ktoś będzie chciał załadować to załaduje.

Możliwe że ceny zostaną obniżone, ale z drugiej strony to dobre, ponieważ nie będzie znaczącej przewagi w grze - nie każdego będzie stać na Fryzurkę / PD'ka. Zrobi się troszkę PL pod tym względem, zobaczymy.

Dokładnie. Tylko u mnie tak wolno się ściąga?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...