Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sapphira [Dedyk] [Easy]

Dex54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 492
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. jak się zarejestrować bo nie wiem jak ułożyć te puzzle ?

A przed chwilą mnie wyzywałeś od gimbusów.. ehh widać kto tutaj ma braki umysłowe :)

co do serwera to  mimo że nic nowego to jednak przyda się taki oldschool

aFMA3pg.png

Opublikowano

Szkaty ripa w IS? Zbroje w IS? Po co te zbroje i bronie skoro i tak nikt ich nie kupi? Dodatkowo szkaty ripa.. Ktoś załaduje w IS 50zł i będzie miał już na starcie trute... Jeszcze ten lizak i pierścień. Ktoś załaduje 100 czy 200zł w IS na początku i nikt go nie dogoni... Inni będą chodzić na ripa, żeby mieć trute, ktoś inny kupi sobie w IS szkaty. Trochę za bardzo pod IS ten serwer ;s

tenor.gif

Opublikowano

prawie 100zl w systemie SMS za zbroje :DDDDDDDDDD

leze ze smiechu :DD

edit :

to nie lepsze 20x dlon krytyka 55sm = jak by ktos wyslal sms za 10 zl to ma 55 sm xDDDDD

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

WoW idealny film, zawsze marzyłem zobaczyć coś na filmie oglądając to w formie obrazków minute temu.

Nie każdy, kto ogląda metina siedzi na mpc.. pomyśl.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Po to, że czym więcej wyświetleń tym łatwiej go znaleźć.

a to te 10 tysiecy fanow gimba xdiablo nie wystarczy ? xD

edit sorry Xdiablo bo do prawdziwego diablo to mu daleko z mt2 ;)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

a to te 10 tysiecy fanow gimba xdiablo nie wystarczy ? xD

edit sorry Xdiablo bo do prawdziwego diablo to mu daleko z mt2 ;)

Dobra mniejsza już o to, nagrałem bo to po prostu moja pa$ja.

Opublikowano

Na ile opłacony server?? Zarobicie na starcie, zamkniecie i next?? Wszystko to z gotowca więc jak to nie jest zrobione dla kasy to ja nie wiem ;x

edit;/ nagrałeś to z pasji? Też mogę nagrać jak kręcę kółkiem od myszki w dół ;x

Opublikowano

Na ile opłacony server?? Zarobicie na starcie, zamkniecie i next?? Wszystko to z gotowca więc jak to nie jest zrobione dla kasy to ja nie wiem ;x

To się okaże ;) jak na razie Teodor miał wiele serwerów i all padło po kilku dniach, a jak bd tutaj to zobaczymy. Jeżeli postoi z tyg to będzie git. 

xD 

Opublikowano

Z tego co wiem, to nie jest gotowiec.

Opublikowano

Widzimy się na starcie. 

Oczywiście polecam. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Z tego co wiem, to nie jest gotowiec.

Ale kreatywnością to też się zbytnio nie pokazali, zrobili jedną wielką kopię starego serwera który kiedyś stał. 

xD 

Opublikowano

Nie polecam, jak wiadomo Kaadamir - Teodor aka dziecko myślące że jest nie wiadomo kim.

Powodzenia może postoi dłużej niż 2 dni, i nacieszy się zarobionymi $$ przed startem :)

Oryginału nigdy się nie da podrobić.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ale kreatywnością to też się zbytnio nie pokazali, zrobili jedną wielką kopię starego serwera który kiedyś stał. 

Niedawno sam pisałeś, że to rekatywacja...

Opublikowano

Znając umiejętności teodora będzie smiesznie +  strona elerisa bodajże :D

Znów zamkniesz serwer i umyjesz ręce?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Niedawno sam pisałeś, że to rekatywacja...

Musiałeś mnie z kimś pomylić, jeżeli była by to reaktywacja to robiła by ją osoba która miała diamonda, a nie jakiś inny team ;) 

xD 

Opublikowano

Musiałeś mnie z kimś pomylić, jeżeli była by to reaktywacja to robiła by ją osoba która miała diamonda, a nie jakiś inny team ;)

Przeczytaj definicje rekatywacji, nie ma tam wzmianki o tym, że to muszą być ci sami ludzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...