Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli fail znowu wasz bedzie, lepiej wroccie na elamidasa,

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli fail znowu wasz bedzie, lepiej wroccie na elamidasa,

To jest tylko i wyłącznie Twoja decyzja, za nikogo mój drogi nie będziesz decydować bo każdy ma swój mózg i rozum ;>

2e30al1.jpg

Opublikowano

Jest coś podobnego do tego serwera? Bo ja na razie na PIonierze siedze ale tak srednio.

Nic nie ma, dlatego duzo ludzi sie tym interesuje ;P

Opublikowano

@댄싱판다

Weź ty się już zamknij, bo irytujesz ludzi. Jeżeli to ty poprawiałeś na epvp wypowiedź admina Ardebran, ze względu na jego angielski, to jedno ci powiem- rzygać mi się chciało.

Opublikowano

@댄싱판다

Weź ty się już zamknij, bo irytujesz ludzi. Jeżeli to ty poprawiałeś na epvp wypowiedź admina Ardebran, ze względu na jego angielski, to jedno ci powiem- rzygać mi się chciało.

A ty wez lepiej schowaj ten komentarz - oczy mnie od niego bola. To, ze rzygac Ci sie chcialo to nie moja wina, nastepnym razem niech pisze poprawnie ;)

Opublikowano

A ty wez lepiej schowaj ten komentarz - oczy mnie od niego bola. To, ze rzygac Ci sie chcialo to nie moja wina, nastepnym razem niech pisze poprawnie ;)

Widzę mamy tutaj speca od wszystkich możliwych tematów. Zawsze mnie zastanawia, dlaczego aż tak wiele osób poprawia ludzi, poprawia każdy możliwy błąd, a swojego projektu jak dotąd nie pokazał. Czyżbyś był chodzącym ideałem? 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Widzę mamy tutaj speca od wszystkich możliwych tematów. Zawsze mnie zastanawia, dlaczego aż tak wiele osób poprawia ludzi, poprawia każdy możliwy błąd, a swojego projektu jak dotąd nie pokazał. Czyżbyś był chodzącym ideałem? 

Nie jestem specem od wszystkiego. Trafilo sie, ze znam temat tak sie tez w nim wypowiadam. Kilka bledow mozna robic, ale nie masowo, tak jak Ardebran robi, no coz poradze, bede odpowiadal w tym temacie dalej. Wnioskujesz cos, co bylo juz poruszane, po co?

Opublikowano

nie ma kolegów to chce sobie popisać na forum ^ ^:#

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Jest coś podobnego do tego serwera? Bo ja na razie na PIonierze siedze ale tak srednio.

Nic nie ma, dlatego duzo ludzi sie tym interesuje ;P

Dziś zarzucę serwery na których gra sporo osób, a co najważniejsze są one stabilne. ( cap 90 )

@댄싱판다

Cytując Twoje słowa drogi użytkowniku MPC, w odpowiedzi na ten komentarz odzwierciedlający Twoją inteligencję pragnę przytoczyć niektóre fragmenty tej wypowiedzi aby stworzyć wyraz który przekaże to co mam w obecnej chwili na myśli "Weź się zamknij" - Twoje słowa.

No to przecież logiczne... poprawia bo widzi błędy, gorzej by było jakby nie poprawiał :O . Tak jestem ideałem, wszystko robię idealnie i ogółem jestem zajefajny i mam tak wysokie ego że zjadam takich na śniadanko. ( sarkazm ) Po prostu mam większe doświadczenie niż administrator tego serwera i jednak wypowiadam się na ten temat ponieważ jest on mi znany.

Jakbyś nie wiedział projekty w których uczestniczyłem znajdowały i nadal znajdują się na tym forum - widać że jesteś świeży w temacie :)

nie ma kolegów to chce sobie popisać na forum ^ ^:#

No nie mamy kolegów dlatego robimy taki fejm na forum i Cię hejtuję. Wyjdź na dwór bo widzę że jesteś częściej na komputerze niż większości osób dyskutującym w tym temacie. Jeżeli szukasz przyjaciół to się zgłaszam kochany <3

True love survives all

Opublikowano

o ktorej open?

śledze ten temat dosyc długo i szkoda mi praktycznie wszystkich wypowiadajacych nie na temat, a szczegolnie tych z pretensjami. Nie pasuje Ci nie dla Ciebie serv, za zbedne komentarze powinien byc ban bo robi sie siano na forum i ciezko do czegokolwiek dojsc pozniej.

jakas guild PL? pisac na priv

Nick taki sam z poprzedniego serv Ardebran: LUKI :)

Opublikowano

Dziś zarzucę serwery na których gra sporo osób, a co najważniejsze są one stabilne. ( cap 90 )

Wiem, ze sa servery ktora juz stoja i sa stabilne z tym capem ale problem jest w tym ze sa one juz postawione od ponad miesiaca i nikt tam nie chce zaczynac od 0 :)

Opublikowano

Dla mnie to jest jakaś ściema, jest godzina 12:38 i zero jakiegokolwiek info na temat godziny otwarcia. 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

@UP:Ludzie są w pracy/uczelni/szkole. Pewnie start bd poznym popoludniem lub wieczorem.

Od 3 dni 0 info na temat otwarcia. Wiec nie wiem o co tu w tym chodzi

Sorki na FB napisali 18h temu:

Hello!

Don't forget about us! 

We are back soon with new stable server! 19.11.2014, be ready for the Beta!

Opublikowano

Skad wiesZ?

Jak nie rano to wieczorem. Dedukcja lvl easy.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...