Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na globalu jest całkiem inny cap, a to tez ma bardzo duży wpływ na balans :)

Nie wiem ale wy strasznie narzekacie z tymi skilami, nie mówię że sie tak bardzo znam na silku bo zaczołem niedawno grać w tą gre ale kolega mi pisał że na globalach nie było nic zmieniane i każdy każdemu dawał radę nie było że te eu były lepsze od ch.

Na globalu jest całkiem inny cap, a to tez ma bardzo duży wpływ na balans :)

Btw. Patrząc na epvp widze, ze serwer cieszy sie dużym zainteresowaniem :P

TaI6c.jpg

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

15.11 startują beta testy.A ile będą trwały to chyba jeszcze nie wiadomo ;)

Najprawdopodobniej potrwają one do wtorku. Zależy to od ewentualnych poprawek.

15. wypada w sobotę, będzie więc czas żeby zaznajomić się z serwerem. W niedziele, tj. 16. chcemy sprawdzić działanie Fortress War'a. 17. będzie ostatnim dniem testów.

Opublikowano

co z prezentacją na epvp? :D

Po prostu brak nam słów. Nasza prezentacja została usunięta, kompletnie bez żadnego ostrzeżenia. Powodem był rzekomy brak backlinku. Pytanie - backlinku skąd? Przecież nasza strona jeszcze nie jest aktywna... Jakby Pan admin epvp czytał temat dokładnie, zapewne znalazłby logo i backlink do epvp na naszej stronie (lewy, dolny róg).

Nowy temat znajdziecie tutaj: KLIK!

Zachęcamy również do polubienia naszej strony na facebook'u, gdzie będziemy publikować wszystkie nowości: KLIK!

Opublikowano

Po prostu brak nam słów. Nasza prezentacja została usunięta, kompletnie bez żadnego ostrzeżenia. Powodem był rzekomy brak backlinku. Pytanie - backlinku skąd? Przecież nasza strona jeszcze nie jest aktywna... Jakby Pan admin epvp czytał temat dokładnie, zapewne znalazłby logo i backlink do epvp na naszej stronie (lewy, dolny róg).

Nowy temat znajdziecie tutaj: KLIK!

Zachęcamy również do polubienia naszej strony na facebook'u, gdzie będziemy publikować wszystkie nowości: KLIK!

Wydaje mi się, że usunięcie tematu na epvp to nie był przypadek :P

Zwłaszcza z tak błahego powodu i bez żadnego ostrzeżenia.........czysty debilizm z ich strony ;/

TaI6c.jpg

Opublikowano

Jak to mówia balonik trzeba pompowac, a jesli publikacja wyjdzie dzien/2 przed otwarciem to ten balonik może byc nie widoczny

Na epvp jest zasada, że nie reklamuje się serwera wcześniej, niż 3 dni przed otwarciem. Inaczej zamykają.

Opublikowano

Mam pytanie do Pana Ardebrana :) czy skille warriora nie zostaną zmienione? Informacja z epvp nie obejmuje jakichkolwiek zmian, a w waszym wpisie na mpc jest zupelnie co innego. Z poważaniem i miłością. Ja :*

Opublikowano

Mam pytanie do Pana Ardebrana  :) czy skille warriora nie zostaną zmienione? Informacja z epvp nie obejmuje jakichkolwiek zmian, a w waszym wpisie na mpc jest zupelnie co innego. Z poważaniem i miłością. Ja :*

ten temat to raczej dyskusja, a nie reklama. Sugeruj się raczej epvp. :P

na mpc pewnie też niedługo zrobią reklamę 

TaI6c.jpg

Opublikowano

Szukam osób do 24/7 pt (oczywiscie full EU, 1war/4wizz/2bard/1cler), nie szukam afkerów i noobów. Osoby chętne proszone o napisanie w prywatnej wiadomosci swojego buildu i podania skype poniewaz robie rowniez konferencje na skype dla lepszej komunikacji.

Opublikowano

Szukam osób do 24/7 pt (oczywiscie full EU, 1war/4wizz/2bard/1cler), nie szukam afkerów i noobów. Osoby chętne proszone o napisanie w prywatnej wiadomosci swojego buildu i podania skype poniewaz robie rowniez konferencje na skype dla lepszej komunikacji.

Dodałem też post na epvp lecz zgłaszają się głównie polacy. Jeżeli uda się zrobić polskie kompletne pt będzie lepiej. :D

Opublikowano

Pytanko mam:

Jakie skille będą obowiązywać ? Chodzi mi o to, że inny obrazek jest tutaj a inny na e*pvpers.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Czyli mam rozumiec, że wizzek nie dostanie nerfa ? a bow +10 crit juz nie obowiazuje ?

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Szukam osób do 24/7 pt (oczywiscie full EU, 1war/4wizz/2bard/1cler), nie szukam afkerów i noobów.

24/7 i bez afkerów ?:) To kto usiedzi 24/7 przy kompie ?^^:)

A co do servera to jaki exp na beta będzie? Bo jak na drugi dzień FW to chyba więcej niż na normalnym ?:)

77678022723864382104.png

Opublikowano

Czyli mam rozumiec, że wizzek nie dostanie nerfa ? a bow +10 crit juz nie obowiazuje ?

Powyżej wkleiłem listę Skill'i, które obowiązują. Są to wszystkie zmiany w Skillach na czas obecny.

Opublikowano

Ja za warr'a będe robił milf

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...