Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. 5000 na konto. :)

Kłamstwo.

Ja mam 10 000 na koncie :')

5 min... Nie mogę się doczekać

:D

Oby nie było opóźnień ze startem :'> 

@Edit

Anyway godzina na stronie zmienia się dopiero po odświeżeniu jej. Chyba tak być nie powinno :)

Opublikowano

Dlaczego jest sam interface i powietrze, a nie ma ziemi ani postaci? W sumie to pierwszy raz na win 8.1 odpaliłem silka, więc nie wiem...

Opublikowano

Są beta testy = są bugi.

Ludzie zgłaszają = naprawiają.

Naprawa = check/inspa

no ale cebulaki juz placz bo check. ahahaahaha 

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Są beta testy = są bugi.

Ludzie zgłaszają = naprawiają.

Naprawa = check/inspa

no ale cebulaki juz placz bo check. ahahaahaha 

lepiej żeby teraz działy się takie rzeczy niż na official starcie :D

TaI6c.jpg

Opublikowano

Takie pierwsze wrażenie:
- brakuje "Speed Scroll" na start (chociaż jeden, żeby do tego czasu uzbierać golda na kupienie własnych)

- gold (chociaż to już naprawiacie) kompletny strzał w kolano dla servera xD - na szczęście natychmiast naprawiony

- przy wartości itemów - drop na low lvl jest śmiesznie olbrzymi, grab pet zawala się w sekundę itemami o łącznej wartości około 2k golda... ;-; (chociaż tę opcję idzie odznaczyć - ale wtedy automatyczny brak seta)
- silki na strat - przy beta testach super, ale w prawidłowej rozgrywce opcja 3-5silków na godzinę byłaby chyba najlepsza :D

- poniekąd spawn uniqatów - wielki plus jeśli ktoś się załapał, minus, jeśli nie, bo wtedy jest w tyle kilkadziesiąt leveli - ale da się nadrobić :P

- dałbym jeszcze jakiś startowy eq tak, żeby do tego 6-7d uciągnąć, a potem golda wydawać na set :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To tylko moja opinia ^^

Opublikowano

Ale ogólnie moje wrażenie - pozytywne, chociaż trochę zniesmaczają ludzie narzekający na problemy z botem na globalu... -.- OBT - a on się botem przejmują... 10 minut gry = 50-60lvl (nawet wyżej) ale oczywiście brak bota to tragedia :')

Opublikowano
Standardowe Devil i Angel Spirity zostały zastąpione nowymi Spiritami.
Nowe Spirity będą posiadały bonusy pasywne, oraz aktywne.
Pasywne bonusy dotyczą maksymalnej ilości HP oraz MP, a po aktywacji danego Spirita otrzymamy premię zależną od aktywnego bonusu.

A gdzie one są jak nie w IM ?? :') 

Mam już z box'ow z 4 ext. gear a DS nie bardzo... :'p

Opublikowano

Takie pierwsze wrażenie:

- brakuje "Speed Scroll" na start (chociaż jeden, żeby do tego czasu uzbierać golda na kupienie własnych)

- gold (chociaż to już naprawiacie) kompletny strzał w kolano dla servera xD - na szczęście natychmiast naprawiony

- przy wartości itemów - drop na low lvl jest śmiesznie olbrzymi, grab pet zawala się w sekundę itemami o łącznej wartości około 2k golda... ;-; (chociaż tę opcję idzie odznaczyć - ale wtedy automatyczny brak seta)

- silki na strat - przy beta testach super, ale w prawidłowej rozgrywce opcja 3-5silków na godzinę byłaby chyba najlepsza :D

- poniekąd spawn uniqatów - wielki plus jeśli ktoś się załapał, minus, jeśli nie, bo wtedy jest w tyle kilkadziesiąt leveli - ale da się nadrobić :P

- dałbym jeszcze jakiś startowy eq tak, żeby do tego 6-7d uciągnąć, a potem golda wydawać na set :D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To tylko moja opinia ^^

Zgadzam się co do startowego eq, expienie na początkowych lvl jest dość - irytujące. 

Dodatkowo przydałoby się trochę sp na start - nie mówie 500k +, chociaż te 10 zawsze ułatwi start.

Ewentualnie 1m golda na start też ułatwi, a nie jest to wiele ;)

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

A gdzie one są jak nie w IM ?? :') 

Mam już z box'ow z 4 ext. gear a DS nie bardzo... :'p

ja wytrzaskalem 20 boxow i ani 1 devila xD

Opublikowano

Będzie jakaś mapka gdzie spawnuje sie jaki uni ? czy miejsca spawnu są takie same?

Opublikowano

Będzie jakaś mapka gdzie spawnuje sie jaki uni ? czy miejsca spawnu są takie same?

To samo tylko usunięta Ivy i Cerb i Demon na spotach Captaina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...