Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepsze 10 niż 1000 :-)

właśnie pytam czy 10 bo to optymalna suma :P 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

@Ave czym bd smigal? ja to pewno wiz + war/glavie ale zobacze na beta czy glavka force ogarnia czy bd z*****a po zmiane...

@topic mi tam sie nie spieszy, server w konc ruszy a wtedy wadomo HP own ADREBAN :*

Jeszcze nie wiem ;D myślę ale nie wiem co wymyśle ale pewnie Glavia + coś tam Ewentualnie Bow Lub Blade :D 

Wola tworzenia wciąż każe nam iść

Depcząc co marne, bez strachu przed złem

Zachować w pamięci odległe te dni

Gdy honor był prawem jak dzisiaj jest krzyż!

Z upadku zaplutych świętości się śmiać

Bez maski ukazać bezprawie ich praw

Przekonać swój naród jak ślepym jest dziś

By w gruzach odnalazł znów źródło swych sił

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

ale ci moderatorzy są upierdliwi z nudów warny dają a jak bo niby zbędny spam 

teraz licze na bana 

aa i chciałem zapytać czy będzie strona www i jakieś intro promujące ? :D

/@SUrban
Nie prowokuj ;) Wykonuję tylko to, co do mnie należy.

Opublikowano

Wciąż żadnej oznaki zycia. :v

@Edit

Urban, nie wiesz nic na temat bycia moderatorem. Milf napisał topic - gdzie dotyczy administracji, serwera i tego tematu. Dajesz punkty za nic, ogarnij się troszeczkę. Następnym razem przeczytaj dokładnie regulamin - to wtedy zostań moderatorem, bo teraz gdy tu jesteś, to nikogo zaraz nie bedzie. Beka. 

/@SUrban
Nie dostał żadnych punktów za to o.O ? Przeczytałem wszystko dokładnie i nie potrzebuje czytać drugi raz ;) Ty naruszyles regulamin.

2e30al1.jpg

Opublikowano

Droga Administracja chyba poleciała w melo :D i nie ma ich od początku weekendu ^ ^ 

a tak wgl będą jakieś zmiany w skillach force :P ? 

Opublikowano

Pewnie zasuwają ostro to i czasu nie mają, poza tym to też ludzie

Wiadomka :3 nikt nie jest maszyną :D

Opublikowano

Droga Administracja chyba poleciała w melo :D i nie ma ich od początku weekendu ^ ^ 

a tak wgl będą jakieś zmiany w skillach force :P ? 

Przepraszamy za to, ale mieliśmy drobne kłopoty z dostępem do mpcforum.pl. Nie wczytywało nam tej witryny.

Wiadomka :3 nikt nie jest maszyną :D

Z tym projektem zasuwamy jak maszyna. Mimo tego, że mpc nie działało my ostro pracowaliśmy przez cały weekend. :)

Doszliśmy do wniosku, że nie będziemy zmieniać wszystkich tych Skilli EUR, które podaliśmy. Zmianie, bądź też usunięciu ulegną tylko niektóre z nich, jak np.: "Black Ress" z Cleric'a, debuffy Warlocka, itd.

W miarę upływu czasu, gdy zobaczymy, że coś nie działa jak należy wyjedziemy z inicjatywą zmian i będziemy się zastanawiać jak to naprawić.

Jeśli chodzi o stronę www, to proszę bardzo (ulegnie ona jeszcze małym zmianą):

fc673q.jpg

Opublikowano

Przepraszamy za to, ale mieliśmy drobne kłopoty z dostępem do mpcforum.pl. Nie wczytywało nam tej witryny.

Z tym projektem zasuwamy jak maszyna. Mimo tego, że mpc nie działało my ostro pracowaliśmy przez cały weekend. :)

Doszliśmy do wniosku, że nie będziemy zmieniać wszystkich tych Skilli EUR, które podaliśmy. Zmianie, bądź też usunięciu ulegną tylko niektóre z nich, jak np.: "Black Ress" z Cleric'a, debuffy Warlocka, itd.

W miarę upływu czasu, gdy zobaczymy, że coś nie działa jak należy wyjedziemy z inicjatywą zmian i będziemy się zastanawiać jak to naprawić.

Jeśli chodzi o stronę www, to proszę bardzo (ulegnie ona jeszcze małym zmianą):

796381414434928853926.jpg

No black ress najbardziej denerwował tez na FW dobra decyzja  dodać jeszcze tylko 100% speeda w Lighting ^ ^ ip limit 2 i nie będzie problemów ja na waszym miejscu zrobiłbym tylko tyle co do zmiany skillów. a i zamiast grzebać w skillach dodatkowo to dodać dla postaci chin od startu większy phy-mag def ale tylko lekko 

Opublikowano

No black ress najbardziej denerwował tez na FW dobra decyzja  dodać jeszcze tylko 100% speeda w Lighting ^ ^ ip limit 2 i nie będzie problemów ja na waszym miejscu zrobiłbym tylko tyle co do zmiany skillów. a i zamiast grzebać w skillach dodatkowo to dodać dla postaci chin od startu większy phy-mag def ale tylko lekko 

Dokładnie tez jestem tego samego zdania.

Dla zbalansowania CH wystarczy idodac kilka drobnych skili z sro-R , jak PQ ,def buff aby oplacalo sie z Ch grac w pt.. bo CH ktory nie bufuje innych to nawet na FW jest nie przydatny w party

Opublikowano

Dokładnie tez jestem tego samego zdania.

Dla zbalansowania CH wystarczy idodac kilka drobnych skili z sro-R , jak PQ ,def buff aby oplacalo sie z Ch grac w pt.. bo CH ktory nie bufuje innych to nawet na FW jest nie przydatny w party

+1 myślę że administracja może nad tym pomyśleć 

i serwer by szybciej ruszył :3 

Opublikowano

polecam znerfic tylko wizza i tyle i tak jak wyzej up , + pare innych

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Spadliście mi z nieba z tym serwerem. Od paru dni poszukuję czegoś dobrego żeby powrócić do silka i nic nie mogę znaleźć, a tutaj moi rodacy taki projekt. Nie ma co, wbijam :)

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

Chyba jednak nie wyrobicie się z serwerem do końca października, zostały wam tylko 3 dni(dzisiaj nie liczę), a chcecie zrobić jeszcze beta testy, wydaje mi się że na obecnym etapie powinniście mieć chociaż przybliżony czas beta testów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...