Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej pewne ze otworza pod koniec tygodnia, zeby bylo jak najwiecej ludzi na start. Czekamy na odpowiedz.

Opublikowano

Proponował bym otwarcie dnia 15 listopada w sobote pomiedzy godzina 11.00 a 13.00. mowimy nie w godziny wieczorne a dzień wcześniej test serwera przez graczy i wipe

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Serwer jest już praktycznie gotowy. Obecnie pracujemy nad stroną. Trzymamy się wyznaczonego przez nas terminu. :)

opiszcie job system :)

Opublikowano

Proponował bym otwarcie dnia 15 listopada w sobote pomiedzy godzina 11.00 a 13.00. mowimy nie w godziny wieczorne a dzień wcześniej test serwera przez graczy i wipe

Zgadzam się. Trzeba zdążyć ogarnąć na tyle, żeby na wieczór zostawić bota.

Opublikowano

Chcemy wyrobić się do połowy listopada. 15. wydaje się być osiągalny.

A 15 listopada wystartuje BETA czy juz normalny server?

Opublikowano

15570141565780091987.png

Loguje sie dzis na konto a tu prosze taka wiadmoosc dostaje, wlasnie ty sam pokazales swoj iloraz inteligencji. Zglaszaj mnie ile chcesz. Frajerow trzeba tepic. Licze na bana :D

Opublikowano

15570141565780091987.png

Loguje sie dzis na konto a tu prosze taka wiadmoosc dostaje, wlasnie ty sam pokazales swoj iloraz inteligencji. Zglaszaj mnie ile chcesz. Frajerow trzeba tepic. Licze na bana :D

Normalka, jest z alcomindz.

Coś przedstawicie, co zrobiliście dalszego? Czy zachowacie to dla siebie?

2e30al1.jpg

Opublikowano

Normalka, jest z alcomindz.

Coś przedstawicie, co zrobiliście dalszego? Czy zachowacie to dla siebie?

Musialem to pokazac poniewaz jest to smieszne dla mnie, zglasza mnie i jeszcze wysyla do mnie takie wiadomosci wyzywa od troli i dzieci. Wiem ze trole tylko tak robia ale musialem. Sorki hahahahhaha 

Opublikowano

Konczac ten zbedny spam na temat troll'ów

Właśnie kończymy. :)

Nie zebym robił to na złość..

ale długo''własnie kończymy''  ta publikacje.. Subiektywnie patrzac na ten temat z boku, można dojsc do wniosku ze albo macie zamieszanie w team'ie albo piszecie puste posty bez pokrycia.

Publikacja moim zdaniem pierw powinna byc na epvp a potem na mpc, chyba ze liczycie na graczy stąd wiec +/- 100 osob + kilka turkow. Głowne pytanie na temat cap,featuresetc  powinniscie kierowac do graczy international bo jesli wasze pomysły nikomu oprocz tego forum sie nie spodobają to cała praca pójdzie na marne.

Jak to mówia balonik trzeba pompowac, a jesli publikacja wyjdzie dzien/2 przed otwarciem to ten balonik może byc nie widoczny

Opublikowano

hmm. Jak to jest z tymi skillami ? Na epvp mamy inaczej przedstawione i tutaj tez inaczej ? ;)

@Edit

Sorki, znalazlem na 19stronie nowe skille. :) Szkoda ze nie ma ich na pierwszej stronie ^^.

Ps. Jaki ip limit?

77678022723864382104.png

Opublikowano

hmm. Jak to jest z tymi skillami ? Na epvp mamy inaczej przedstawione i tutaj tez inaczej ? ;)

@Edit

Sorki, znalazlem na 19stronie nowe skille. :) Szkoda ze nie ma ich na pierwszej stronie ^^.

Ps. Jaki ip limit?

Na MPC powstanie jeszcze jeden temat. Tym razem będzie to reklama (jak na epvp). Ten temat służyć miał głównie dyskusji i zasięgnięciu opinii na temat serwera.

IP limit: 2.

Opublikowano

Liczyłem na to, że skille atakujące barda jednak będą zmodyfikowane tak jak w początkowym założeniu (zwiększony DMG)... Cóż... nie można mieć wszystkiego... :/

Opublikowano

Nie wiem ale wy strasznie narzekacie z tymi skilami, nie mówię że sie tak bardzo znam na silku bo zaczołem niedawno grać w tą gre ale kolega mi pisał że na globalach nie było nic zmieniane i każdy każdemu dawał radę nie było że te eu były lepsze od ch. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...