Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Re-Open[?]

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepszym rozwiązaniem co do karawanek byłby system job coinsów, inwestowałby się 14 coinsów w karawane 5* (jg-dh), gdy to by się udało dostawałoby się 21 coinsów, czyli 7 profitu, jeżeli thiefa udałoby się to ją ukraść traderzy traciliby wszystko, a thiefy zarabiały 1-3 coinsów, w zależności jakie ceny ustalicie, system sprawdzony.

ale administracja już wcześniej napisała, że podjęli działania w tej kwestii, jestem bardzo ciekaw jak to rozwiązali.

Ciekawy pomysł, zaproponuję takie rozwiązanie kolegom z zespołu.

Ładne video z Fortress War'a. :)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładne video z Fortress War'a. :)

no bardzo 5 charów za jednym gościem z buffami -.- irytujące to było 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Spokojnie. Tym razem nie dopuścimy do podobnej sytuacji.

Dodatkowo zmiany, które wprowadziliśmy w Skillach same w sobie zapobiegają po części takim właśnie sytuacją.

Opublikowano

oczywiście thiefy nie traciliby coinsów, ale za to dwa razy mniej zarabiali.

Opublikowano

dokładnie dlatego to wszystko potem sie rozjeb... 

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Jak każdy polski server upadnie bardzo szybko ciekawy jestem jaki start będzie ^^ Server nudny administratorzy nic się nie starają żeby zrobiło na graczach wielkie WoW, te wasze pomysły itp... inni taki server jak wwy otwieraja moment a wy sie bedziecie miesiąc je**ć...

Opublikowano

Jak każdy polski server upadnie bardzo szybko ciekawy jestem jaki start będzie ^^ Server nudny administratorzy nic się nie starają żeby zrobiło na graczach wielkie WoW, te wasze pomysły itp... inni taki server jak wwy otwieraja moment a wy sie bedziecie miesiąc je**ć...

A ty jak zwykle wiesz najlepiej. Server nudny - nawet jeszcze nie pokazali co mają wprowadzić na serwer. Pierwsza odsłona tchnęła życiem bardzo długo, więc jesteś w błędzie. ;>

2e30al1.jpg

Opublikowano

wypier*alaj człowieku :D i tak jestem pewny, że będziesz tu grać.

Opublikowano

taki mądry jesteś apewnie nawet MSSQL nie potrafiłbyś poprawnie zainstalować :3 a gdzie database , konfiguracja plików serwerowych itp a to dopiero początek 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Proszę, nie rozśmieszaj nas...

Pozwólcie, że coś Wam pokażę, bo aż mnie kusi! :)

WnzCd.png

6ZZGf.png

olw5b.png

te0jh.png

Ehayf.png

ncAFf.png

OeaYe.png

6kCMd.png

Pozostawiam to do waszej własnej interpretacji! :)

Opublikowano

Proszę, nie rozśmieszaj nas...

Pozwólcie, że coś Wam pokażę, bo aż mnie kusi! :)

498261414077075853926.png

572791414077075853926.png

637451414077075853926.png

932421414077076853926.png

239711414077076853926.png

494451414077076853926.png

198531414077076853926.png

600831414077076853926.png

Pozostawiam to do waszej własnej interpretacji! :)

pozdro z podłogi B|

Opublikowano

Panowie, trochę dojrzałośći. Marne prowokacje się ignoruje a nie udostępnia screeny z PM. Dzieciaka w żaden sposób nie chronię, niemniej jednak, dając screeny z prywatynych wiadomości zniżacie się do jego poziomu.

Opublikowano

Panowie, trochę dojrzałośći. Marne prowokacje się ignoruje a nie udostępnia screeny z PM. Dzieciaka w żaden sposób nie chronię, niemniej jednak, dając screeny z prywatynych wiadomości zniżacie się do jego poziomu.

Nie chodzi o to. 

Człowiek tego pokroju zarzucał nam wiele nieprawdziwych rzeczy, krytykował i jakby nie było ośmieszał nas. Nie możemy pozwolić sobie na takie rzeczy, ale też na tym koniec. Nie mamy zamiaru tego dalej ciągnąć i wracamy do tematu serwera. 

Prawdopodobnie jutro opublikujemy listę rzeczy, które już mamy gotowe, oraz listę rzeczy, które zostały do zrobienia, bądź też wymagają małych zmian.

Opublikowano

Ale robicie spiny :D Nie wiem co to za gra nie grałem jeszcze po oglądnięciu filmików na youtube nawet spodobała mi się. Zagram z chęcią gdzie mogę pobrać tą gre? ^^

Jeżeli chcesz grać tutaj, na prywatnym serwerze - musisz czekać, aż Administracja udostępni stronę, wrzuci client'a na hosting i wtedy będziesz mógł pobrać i rozpocząć grę. Jak na chwile obecną jest to nie możliwe, musisz czekać jak reszta z nas. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

ok dzięki za info ;) jak bede grał odezwę się jaki nick mam itp był bym wdzięczny jak by mi ktoś wtedy wytłumaczył na czym polega ta gra co i jak :P trochę czytałem na temat tej gry ale nie do końca rozumiem:)

Beka z tego mirasbac

:D

nie wiem wbiłem tu 20 min temu narozrabiał facet trochę nie mówię że go bronię czy coś :) myślałem że ktoś będzie pisał coś o tej grze a wy się spinacie na tego typa...

Opublikowano

Jeśli liczycie się z tym co ludzie o czymś sądzą to alchemia orginalna nie ingerujcie w nią. +12 jest ok choć jak dla mnie może być nieco wyższa 

Opublikowano

oo fajny filmik z FW ;) Szkoda, że nie nakręcali wcześniejszych :/ tylko ten jak już prawie sami reprezentacji Turcji i tych krajów grali na serwerze. Ten FW był naszym ostatnim z tego co pamiętam, nawet sam mobilizowałem, żeby ludzie powrócili na ten jeden ostatni i bez względu na wynik HP miało przestać istnieć. Co do charów na trace.. No cóż, tak czasem bywa. Sam miałem na jednym FW bardy i warriora na plecach, a śmigałem wizem.. i w taki sposób jednym party odpieraliśmy jedną bramę. Flame, gdzie Twój bow z critem 100% ? :D Lune, znowu szykuje się dobre pvp :) Co do ustawień serwera wypowiem się jak je przeczytam, bo teraz na to niema czasu ;* Pozdrowienia.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

oo fajny filmik z FW ;) Szkoda, że nie nakręcali wcześniejszych :/ tylko ten jak już prawie sami reprezentacji Turcji i tych krajów grali na serwerze. Ten FW był naszym ostatnim z tego co pamiętam, nawet sam mobilizowałem, żeby ludzie powrócili na ten jeden ostatni i bez względu na wynik HP miało przestać istnieć. Co do charów na trace.. No cóż, tak czasem bywa. Sam miałem na jednym FW bardy i warriora na plecach, a śmigałem wizem.. i w taki sposób jednym party odpieraliśmy jedną bramę. Flame, gdzie Twój bow z critem 100% ? :D Lune, znowu szykuje się dobre pvp :) Co do ustawień serwera wypowiem się jak je przeczytam, bo teraz na to niema czasu ;* Pozdrowienia.

sup ;P widze ze wszyscy wracają więc ja na 100% też ;P 

co do pvp tak tak pamietam :D haha 

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...