Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam te twoje wypociny to, aż mi się śmiać chce :D serio myslisz ze przy serwerach na taka skale jesteś w stanie cos ugrac postami na forum ? xD za wysokie progi dla ciebie :) teraz w tym temacie możesz napisać nawet, ze serwer jest skradziony czy kupiony i tak każdy, kto chce pograć zlewa na twoje starania, troche to smutne w sumie :p

Opublikowano

Według mnie serwer ciekawy. Żeby nie było nie wnioskuje tego po 5 minutach gry lecz po długich godzinach spędzonych na rozbudowie osady.

Lecz są też minusy, gracze czasami mają problemy, głównie z budowlami, które prawdopodobnie się bugują. Ostatnio też było kilka literówek np. trag zamiast targ itp. (nie wiem czy zostało to naprawione).

PS: Czy serwer będzie często wyłączany? Kupiłem rangę a grać nie można (niby serwer jest wyłączany może na ok. godzinkę, zależy) ale czas leci ;[

Opublikowano

Tak z ciekawości: W jakich cenach są rangi czy to prawda że do każdej rangi dodawany jest stack chleba i wiaderko? Słyszałem też że zamysł z bugowaniem się budowli jest charakterystyczną cechą serwera i aby te niedogodność ominąć trzeba wysłać smsa za 7.38 PLN. Czy to prawda?

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Tak z ciekawości: W jakich cenach są rangi czy to prawda że do każdej rangi dodawany jest stack chleba i wiaderko? Słyszałem też że zamysł z bugowaniem się budowli jest charakterystyczną cechą serwera i aby te niedogodność ominąć trzeba wysłać smsa za 7.38 PLN. Czy to prawda?

Z tego co pamiętam to vip ok. 4 zł a mvp ok. 8 zł.

Mi nic nie wiadomo żeby coś było dodawane w postaci itemów (przynajmniej ja nic nie dostałem).

Co do tego bugowania to raczej obejmuje każdego kogo "trafi" pech bo to raczej powiedzmy losowe jest

Opublikowano

tak z ciekawości, czemu piszecie wszędzie hejtując każdy serwer, który zdobył większą sławe od gównovernusa? to jedyne co potraficie, jesteście jak dzieci, które spamują swoim super ultra forum które dopiero co powstało na np. mpc ... smutne, ale prawdziwe, przedstawiacie jedynie poziom Waszego serveru.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Jak zawsze hejty na dość dobry serwer i głupie wymyślone pytania... Nie, to nie prawda

Opublikowano

Bardzo dziękuję za informację. Mam nadzieję, że faktycznie tak jest. Czyli trzeba czekać normalnie 24h po banie tak?

Nie ma bana po śmierci xD Myślisz, że ktoś to czyta i nie wejdzie na serwer, niezła bekę mamy z ciebie na ts od kilku dni xDD

67dee618dc05.gif

Opublikowano

HAHAHA DOSTALEM MUTE ZA TO ZE SPYTALEM SIE GDZIE JEST REGULAMIN

Ok dostalem wiadomosc o regulaminie jest na spawnie a oto on:
Tyle ze gdzie jest regulamin serwera?
A to co odwala mod:
Reklamuje serwa.

Hah.

Fajny regulamin:

Podrawiam XeqaS'a :D  :D

Pytanie sie czy jest już jakiś regulamin jest mute na 2,5h ok.
Ten serwer nie postoi za dużo administracja ma go w d***e.
Pomysł dobry lecz administracja to DNO.
Nie obrażam, wyrażam swoją opinie.
Ever ma w ... graczy. Daje mute za to jak ktoś napisze ''Ever(...)''.

Warto zagrać na serwerze bo pomysł fajny.
Nie warto zagrać na serwerze bo administracja...

PS
Strone to chyba robiono na odpie... 
Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka wydawał się całkiem niezły. Odpaliłem stronę, a tam... Pustki! No, poza jedną czy dwoma zakładkami.

Zaglądam na kartę "VIP", a tam co? 

Niesamowite! Możliwość latania już za 5zł tygodniowo! Cud! 

Co w zakładce MVIP? 

Możliwość teleportacji do każdego bez autoryzacji! Niewiarygodne! 

Kolejny serwer Evera nastawiony na zysk, a nie na jakość gry. Jeżeli masz bogatych rodziców i dużo czasu do zmarnowania, to ten serwer jest dla Ciebie!

Jeżeli chcesz (UWAGA: Nawiązanie do poprzedniego serwera Evera.) płacić za wiaderka SMSem to wbijaj na serwer! 

I najważniejsze! Jeżeli chcesz grać na serwerze, który zostanie zamknięty, gdy H@ zarobi wystarczająco - wbijaj! 

Serwer jest typowo dla dzieci, które w świecie survivali i fb szukają jakiegoś urozmaicenia. Niby nic wielkiego, ale na pewno jest lepszy od sryliarda serwerów tamtego typu. 

Pomysł sam w sobie nie jest zły, ale konta VIP oraz ich możliwości odstraszają doświadczonych graczy. 

NR.

Opublikowano

Reklama epicka ,lecz nie lubię serwerów w dodatkami .

Jeśli kogoś to kręci ,to niech oczywiście wbija.

Jakbym był taką osobą to serwer oceniłbym 10/10 ;)

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka wydawał się całkiem niezły. Odpaliłem stronę, a tam... Pustki! No, poza jedną czy dwoma zakładkami.

Zaglądam na kartę "VIP", a tam co? 

Niesamowite! Możliwość latania już za 5zł tygodniowo! Cud! 

Co w zakładce MVIP? 

Możliwość teleportacji do każdego bez autoryzacji! Niewiarygodne! 

Kolejny serwer Evera nastawiony na zysk, a nie na jakość gry. Jeżeli masz bogatych rodziców i dużo czasu do zmarnowania, to ten serwer jest dla Ciebie!

Jeżeli chcesz (UWAGA: Nawiązanie do poprzedniego serwera Evera.) płacić za wiaderka SMSem to wbijaj na serwer! 

I najważniejsze! Jeżeli chcesz grać na serwerze, który zostanie zamknięty, gdy H@ zarobi wystarczająco - wbijaj! 

Serwer jest typowo dla dzieci, które w świecie survivali i fb szukają jakiegoś urozmaicenia. Niby nic wielkiego, ale na pewno jest lepszy od sryliarda serwerów tamtego typu. 

Pomysł sam w sobie nie jest zły, ale konta VIP oraz ich możliwości odstraszają doświadczonych graczy. 

Zapomniałeś dodać, że oprócz kont VIP i MVP, można jeszcze kupować punkty sms, za które można kupić efekty wizualne, gwiazdki, przebrania, czapeczki lub eventy dla wszystkich graczy online :)

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że oprócz kont VIP i MVP, można jeszcze kupować punkty sms, za które można kupić efekty wizualne, gwiazdki, przebrania, czapeczki lub eventy dla wszystkich graczy online :)

O kur** efekty wizualne, jakie to potrzebne i spoko.

Już nie mają z czego kasy wyciągać? Ludzie nie normalni tylko tracili by kase na cos takiego...

zu439g.jpg

Opublikowano

No i co że kupisz?

Co Ci to da jak administracja ma wszystkich w d***e a jak zapytasz o regulamin to mute odrazu.

Opublikowano

Człowiek miał pomysł zrobił zajebisty serwer a was zazdrość zjada, że to właśnie on... MVP VIP jest do kupienia po to aby można było opłacić maszynę na której stoi serwer mc. Przypominam maszynę a nie ala serwer czy vps od firm hostingujacych MC.Po drugie żeby coś takiego zrobić trzeba mieć pojęcie i umiejętności w optymalizacji aby wszystko płynnie działało. Co do plugin Osada to całościowo zostal zrobiony przez Eveera, a dzieciaki które siedzą i hejka ten temat tak naprawdę siedzą przed kompem i płaczą że nigdy czegoś takiego im się nie uda zrobić

Pozdrawiam HeaL

Co do serwera to oczywiście 10/10

logo.png
Opublikowano

Reklama super, pomysł po prostu genialny i szczerze czekałem na coś takiego. Odstraszają mnie tylko te informacje o vipach i innych rzeczach za pieniądze. Jak wbiłem to było stosunkowo mało ludzi i szybko mi się znudziło (może po prostu wyrosłem już z tych plemionowatych gier?), ale polecam, bo naprawdę jest to serwer rozbudowany i unikalny :)

Opublikowano

Chodzą słuchy, że po nowym roku startuje drugi serwer mc-osada.pl o wiosce pustynnej! Oczywiście świat 1 zostaje bez zmian :)

Zapraszam do śledzenia naszej strony. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...