Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ever121 - Da się jakoś z tb skontaktować w pewnej dosyć ważnej (przynajmniej dla mnie) sprawie? Na serwerze Ciebię rzadko widzę, na mpcforum do cb nie da się pisać. Hmm. 

Wysłałem Ci na pw mój skype.

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już dzisiaj o 19:00 startujemy z betą, błędy na pewno się pojawią więc spokojnie i proszę was o cierpliwość po wejściu do gry :)

zapraszamy też na naszego tsa - mc-osada.pl

wersja od 1.7.2 do 1.7.10

Fotka z placu budowy:

bud1.jpg

Opublikowano

moja tabliczka od pokazywania budowy tak po prostu zamieniła się w dirta -,- i nie moge zaakceptować .... evver pomóz ;/

Opublikowano

Dobry bardzo serwer, tylko wbijaći grać. :D :P

Jedyny minus to spam na chacie i jest za mało chat modów.

Bugów jeszcze jak na razie ja nie miałem poza skopiowaniem projektu farmy.

A jednak jest 2 minus.

Brak craftingu. ;/

3 minus.

Słabe ceny u kupca, na początku łatwo bo ma sie kase.

Powinno byc za stak drewna z 25- 30 złota a nie 15. ;/

Opublikowano

Dobry bardzo serwer, tylko wbijaći grać. :D :P

Jedyny minus to spam na chacie i jest za mało chat modów.

Bugów jeszcze jak na razie ja nie miałem poza skopiowaniem projektu farmy.

A jednak jest 2 minus.

Brak craftingu. ;/

3 minus.

Słabe ceny u kupca, na początku łatwo bo ma sie kase.

Powinno byc za stak drewna z 25- 30 złota a nie 15. ;/

System działa dopiero od 2 dni, właśnie dlatego ustalamy takie rzeczy przed startem pełnej wersji :)

Opublikowano

Wybaczcie przed 22:30 powinno być już ON, mieliśmy małe problemy z czyszczeniem zaległych pakietów i serverowi zabrakło pamięci, możliwe, że bloki w kopalniach lub tartakach się komuś zrestartują, w takim wypadku prosimy o kontakt w grze na kanale Pomoc, admin wam pomoże.

Opublikowano

Błąd w prezentacji ^^ Zamiast żygasz powinno być rzygasz 

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Troche krótka ta beta.

Mapa z bety zostanie na pełną wersje serwera?

Teren gdzie się buduje osadę pewnie pozostanie bez zmian ale wszystkie postępy, które dokonaliśmy w becie zostaną usunięte.

Opublikowano

Beta była krótka, lecz efektowna, abyście nie czuli zbytnio dużej straty poświęconego czasu. Oczywiście wszystkim, którzy zechcieli pograć i przetestować nasz serwer serdecznie dziękuję :) Niestety, wszystkie dotychczasowe postępy graczy zostaną usunięte, jednak zaowocuje to znaczną poprawą jakości gry (która i tak wbrew moim oczekiwaniom, okazała się wysoka :D). 

Jeśli chodzi o postęp prac, to na oficjalnej wersji na pewno ujrzycie wszystkie 3 poziomy budowli, wszystkie 3 poziomy menu specjalnych budynków (craftingi, przetapianie itd.), rywalizację pomiędzy osadami (temat do opisania) oraz kilka innych smaczków, których nie było na becie np. Mieszkańcy, generujący dodatkowe surowce.

Na oficjalnej wersji, zostanie włączony też sklep SMS, jednak staramy się, aby rozgrywka dla graczy nie wydających pieniędzy była tak samo przyjemna i owocna!

Opublikowano

Serwer Zajeb***y,Grałem na Becie i Grało sie Epicko.Serwer tak wciąga że w sobote siedziałem od 19 do 5 Rano :) Czekam z Niecierpliwością na Start!

Opublikowano

A jeśli chodzi o mieszkańców.. Chciałbym zobaczyć villagerów którzy sobie tak o chodzili po osadzie, taa.. wtedy byłby niezwykły klimat : >

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powstanie i to wcześniej niż myślisz :) Na razie przygotowuję nową prezentację, zawierającą wszystkie kwestie. 

Opublikowano

Niestety dzisiaj startu nie będzie, przesunięty na 7 listopad, przepraszamy za utrudnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...