Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego teraz na tym Ip jest całkowicie inny serwer ? :/

graphic.png

10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1 000

Opublikowano

Łączymy się z zaprzyjaźnioną siecią serwerów, więc teraz z serwerem łączyć się należy przez lobby minecraftpolska.net wybierając odpowiedni portal lub używając zegarka :) Oczywiście ip mc-osada.pl dalej będzie odsyłała do naszego serwera. 

Opublikowano

Nie wiem co nie którzy tak spinają dupy że serwer nie ma autorskich pluginów, tak czy siak eveer musiał popracować nad tym, musiał poszukać i wszystko skonfigurować, a to że nie ma autorskich pluginów no cóż.. Trudno. Ale po co to komu jak rozgrywka na serwerze jest świetna?

Opublikowano

Wbiję dzisiaj i zbuduje epicką osadę! Nie moge się już doczekać. Te wojny, zdobywanie surowców, handel, budzące dreszcze emocje! Nie mogłem spać w nocy z wrażenia! Czy będą jakieś eventy organizowane, typu zbierz 100 stacków cobla albo zabij 100 świń?

2cy5dna.jpg
Opublikowano

@Refresh

Hej jesteśmy już po starcie, ze względu na ogromne zainteresowanie serwerem pojawiło się kilka nieznanych wcześniej małych błędów, myślę, że do końca tego tygodnia wszystkie zostaną rozwiązane, a w sobotę zrobimy specjalny event, który jest na razie tajemnicą. Zaglądajcie na mc-osada.pl po informację :)

Opublikowano

Dla tej komendy ustawione są aliasy, więc i tak zadziała nawet dla /zesoby, /surowce, /sorowce itd. :)

Opublikowano

Czy błędy zostały już poprawione? Da sie grać normalnie? Bo chciałbym w końcu zbudować moją epicką osadę i zawładnąć światem.

Nie ma dużo błędów. Da się grać normalnie. Epickie osady już są zbudowane ;p

Opublikowano

Masakra... Administracja/Moderacja/Supporci- ŻENADA. Pomimo nieustannych próśb o rozwiązanie problemu z działką, żaden z delikwentów nie raczył udzielić adekwatnej pomocy. NIE POLECAM

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

To bardzo przykra i smutna wiadomość, że administracja nie dba o graczy i ich lekceważy, a problemy nie są usuwane. Sytuacja jest niedopuszczalna. To ewidentny brak profesjonalizmu. Żaden serwer nie powinien być prowadzony w taki sposób bo nie zyska graczy. No ale to jest Emil to czego się mogliście spodziewać.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Hmm... Troche to dziwne... Mnie szybko pomogli z problemem. Napisałem kulturalną wiadomość i po chwili ktoś się zjawil. 1 wiadomość bez bluzgów i żądań natychmiastowej odpowiedzi. @Kalezz pamiętaj, że ludzie traktują Ciebie tak, jak Ty ich traktujesz. Trzeba cierpliwie poczekać bez nieustannych ponagleń.

Opublikowano

Napisz wprost że Kalezz to multikonto Poncjusza. Przecież to oczywista oczywistość że tak jest. A potem weź leki.

Opierając się na wcześniejszych doświadczeniach z serwerami Emila nie dziwi mnie, że MCOsada jest zrobiona po amatorsku. Brak profesjonalizmu to wizytówka Evera. Tak samo jak serwery które upadają zaraz po otwarciu. Pomysł MCOsady jest dobry, chociaż nie wiem czy jest sens realizować coś takiego w Minecrafcie. Wolałbym jednak aby tym projektem zajęła się inna osoba to może by coś z niego wyszło.

images.jpg

Rekrut
Opublikowano

To jak, dowiemy się w końcu jakie autorskie pluginy macie? :)

Na serwerze wciąż jest pełno bugów, aż szkoda na to patrzeć:

DEnsboQ.png

Opublikowano

Dla mnie lipa że max 5 rzeczy na aukcji, według mnie bardzo psuje to rozgrywke i utrudnia. Zróbcie więcej lub w ogóle usuncie bo lipa jest i bardzo ciężko będzie tak grać.

Opublikowano

@OxH
Jedynym autorskim plugin'em na ich serwerze jest skritp! :)

@topic
Serwer pełno bugów i jeszcze wszystko w skript....

Opublikowano

@Lord Tytan

Zgodze się jest masa bugów...

No ale:

Beta była krótka, lecz efektowna

Dużo bugów chyba nie znaleźli.

PS 

Ja nie moge otwierać skrzynek w gl.

Na becie sie dało.

BETA BYŁA LEPSZA ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...