Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eveer jak zwykle olewa sprawę. Facet ma niezwykłe pomysły ale jego nastawienie do ludzi i projektów sprawia, że nie nadaję się na administratora. Serwer będzie pewnie dopiero za jakiś miesiąc, może 2 a i tak nie ma szans żeby był takim jak go opisują na prezentacji. Serwer polecam, H@ absolutnie odradzam. Byłby o wiele lepiej zrobiony gdyby pomysł oddał komuś ogarniętemu. Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował, bo nie chcę wydać bubla, tylko na prawdę fajny serwer :p Co do posta wyżej, więc polecasz moją pracę w postaci fajnego serwera, ale negujesz mnie jako twórcę tego fajnego serwera? Bo trochę tego nie rozumiem ;d Sorencja, że musicie czekać, ale warto :) 

Opublikowano

­@ever121

Prezentacja wspaniała, administracja także. Co tu dalej pisać. Musimy wbić.

Gorąco polecam. :#

Opublikowano

Emil nie radzi sobie z serwerami. Może i ma dobre pomysły jednak sposób podejścia do graczy oraz swoich serwerów czynią z niego osobę niekompetentną. Ten serwer pewnie powstanie nie wcześniej niż miesiąc, chociaż wątpię by dorównał temu co jest napisane w prezentacji. Mogę polecić pomysł serwera ale admin jest do niczego. Najlepiej aby zajął się tym ktoś inny.

images.jpg

Opublikowano

Emil nie radzi sobie z serwerami. Może i ma dobre pomysły jednak sposób podejścia do graczy oraz swoich serwerów czynią z niego osobę niekompetentną. Ten serwer pewnie powstanie nie wcześniej niż miesiąc, chociaż wątpię by dorównał temu co jest napisane w prezentacji. Mogę polecić pomysł serwera ale admin jest do niczego. Najlepiej aby zajął się tym ktoś inny.

Ty dalej walczysz z wiatrakami, poncek please ...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jaka wersja MC? Bo rozumiem,że serwer już działa natomiast ip to: mc-osada.pl

Opublikowano

Wogule nie polecam serwera, wszedlem i po 5 min bana ze admin ma zawsze racje podobno dlatego ze wlasciciel ma nick vampire a ja vampire4fun ale mam premke... napisalem na strone, a oni nie mieli bladego pojecia o co chodzi, unikajcie ten serwer z daleka, jesli tylko mozecie!

Opublikowano

Wogule nie polecam serwera, wszedlem i po 5 min bana ze admin ma zawsze racje podobno dlatego ze wlasciciel ma nick vampire a ja vampire4fun ale mam premke... napisalem na strone o ni nie mieli bladego pojecia o co chodzi, unikajcie ten serwer z daleka, jesli tylko mozecie!

Co ty bierzesz? xD 

Opublikowano

Co ty bierzesz? xD

wdycham powietrze :) jesli wiesz o co chociaz troche chodzi to daj unbana i ci udowodnie na osadzie ze mam skina...

Opublikowano

Polecam serwer, jedyny taki w polsce, do tego dopracowany. Wciąga na długie godziny, a community zawsze chętne do pomoc ;).

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Używam minecrafta 1.8.3 pod ip: serwer.mc-osada.pl

Łączenie ze serwerem... Logowanie... Nie udało się połączyć z serwerem. Upłynął limmit czasu.

O co możesz chodzić?

Opublikowano

W prezentacji jest błąd, trzeba łączyć się przez IP serwerowni mc-pl.net i wybrać serwer osada.

Opublikowano

W prezentacji jest błąd, trzeba łączyć się przez IP serwerowni mc-pl.net i wybrać serwer osada.

Gościu jesteś genialny! Takiego serwa właśnie szukałem!

r9wfFzB.png

Opublikowano

@Vampire4Fun ehh ogarnij się :')

@ever121 Serwer ma to samo IP co w prezentacji?

ogarniety jestem :) prosze o unbana 

moge wejsc o 21:35 na serwa i pokazac skina wpisz /unban Vampire4Fun

Opublikowano

To popraw szybko ten błąd w prezentacji, chyba,że wolisz przez złe ip tracić koło 70% potencjalnych graczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...