Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joker na MPC jest online tylko nie chce mu sie do tematu prezentacji wejść albo sie boi :P

A tak po za tym to juz da sie zalogować???

Też by mi wstyd było , w sumie staram postwić się w jego sytuacji że może coś po prostu naprawia, stara się. Wystarczyło by napisać że coś robi w tym kierunku i nikt nie miał by nic przeciwko. Wystarczy jeden głupi post :)

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest naprawiany, poinformujemy Was o tym jak skończymy. 

Serwer online, do wieczora będzie przerwa naprawcza (do 15 minut trwania).

Opublikowano

Joker jak z dropem z metinków ? Co z moją pieczęcią która po kliknięciu znikła ? Nie mozna nic ulepszyc gdyz z niczego ulepy nie dropią 

Opublikowano

Działa wam client ? ;/ Bo mi wyskakuje "Program przestał działać" jak na nowo wypakowuje to samo..

Opublikowano

czy rekawice z is mozna sciagać ?

Nie, jest ona pokazana jedynie w górnym lewym rogu 

Opublikowano

4 ostatnie wierzchowce bym wywalił/zmienił co do reszty nawet ciekawie wygląda może zajrzę. 

Opublikowano

Jest jakis fix na ten blad w cliencie? Chodzi mi o to ze tylko 1 postac moge wybrac, ninje. (win8)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No widać, że coś się dzieje ... bo wczoraj w ogóle nie szło wbić na serwer,a jak wbiłeś to podczas tepania się gdziekolwiek wywalało, a teraz jest normalnie. Mam tylko pytanko, gdzie dropić przepustke na mape od 95 lvl ?

I tak wgl. Joker ogarnij Pierścień Teleportacji, bo koszmarnie jest w nim wszystko poukładane 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Tak jak krótko przed startem został zareklamowany, tak szybko stracił swoich zwolenników (niestety). Masa bugów, których się nawet nie opłaca zgłaszać, bo jest ich za dużo. Metki z których nic nie dropi. Broni na 80lvl nie da się zrobić, bo nie dropi ulepszacz. Nie zauważyłem plusów, a dość długo tam grałem... 

Joker, trzeba było wziąć 5 chłopów do pomocy do teamu, a nie próbować pokazywać, że samemu też można przeprowadzić dobry projekt od początku do końca, bo SIĘ NIE DA.

Strata czasu, gratulacje dla tych, którzy z powodu samego faktu, że reklamowało go kilku mniej lub bardziej znanych youtube'rów, dało zarobić kasę temu bumelantowi.

Pozdrawiam i polecam jakiś inny serwer i nie piszcie mi, że hejtuje, bo taka jest prawda, TU NIE MA NIC, a szkoda...

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi , ale zrobilem konto , postać i wbijam do gry . Patrze i nie widze postaci , nie moge chodzić ... Beka postać jakby w ziemi była .

No co jest z tym ? Pomoże ktoś ? Naprawi to ktoś ? Bo grać się nie da ..

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi , ale zrobilem konto , postać i wbijam do gry . Patrze i nie widze postaci , nie moge chodzić ... Beka postać jakby w ziemi była .

No co jest z tym ? Pomoże ktoś ? Naprawi to ktoś ? Bo grać się nie da ..

Pewnie masz win XP bo na xp nie da rady grac ;p

Powie mi ktos gdzie jest teleport na mape 100 lvl??

kgu4uT.png

Opublikowano

haha jaka pizda to co ja mam zrobić . :D Pozdrawiam wtedy admina , że zrobił serwer , gdzie na xp nie moge grać ^^ hehe

Opublikowano

I ruszyli z przerwą :), mam nadzieje ,że poniektóre bugi zostaną zniwelowane, powodzenia ! .

A wiesz moze ile potrwa ta przerwa bo dobrze na expa nie wlazlem to juz odliczanie bylo ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...