Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do spóźnień się przyzwyczaiłem, 19:30 FAILED, panie Joker...

Ten serwer w szwach raczej nie pęka, a Ty tym wiecznym spóźnianiem się nie pomagasz...

Joker, Ty sam jesteś w teamie, nie? :)

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To lepiej jest zrobić beta testy do piątku, dzień przerwy i w sobotę nowy start. W między czasie dokończyć stronkę, zrobić forum i lecimy :D Z chęcią stroną i forum mogę się zająć i tak siedzę całe dnie w domu :)

To jest bez sensu, było o tym myslec zanim ktos sie zaangażował w serwer :) ja na przykład nie życzę sobie resetu. To co mam mozna osiągnąć w dzień - dwa więc nie problem dogonić lecz mi nie chce sie robić kolejny raz tego samego . 

Pozdrawiam

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

To jest bez sensu, było o tym myslec zanim ktos sie zaangażował w serwer :) ja na przykład nie życzę sobie resetu. To co mam mozna osiągnąć w dzień - dwa więc nie problem dogonić lecz mi nie chce sie robić kolejny raz tego samego . 

Pozdrawiam

Skoro to co masz można zrobić w jeden dzień, to możesz zrobić to drugi raz panie zaangażowany. Takie podejście mnie dobija, na serwerze jest może 50 osób, wszyscy uciekli, bo były bugi, które są teraz sukcesywnie naprawiane, a Ty co? Ty sobie chcesz pograć, bo nabugowałeś się kasy na mapie od 95 lvl'a i nic Ci do szczęścia już nie jest potrzebne skoro kase masz... Żałosne, jedyne rozwiązanie to zrobić reset, doprowadzić serwer do poziomu który daje możliwość uczciwej gry, a dopiero później go oficjalnie wypuszczać. Inaczej serwer umrze śmiercią naturalną jak wiele takich serwerów przed nim.

Na czym polega Twoje zaangażowanie? Wpakowałeś tu sm'y? To nie masz co płakać, bo skoro pakujesz sm'y w serwer z tak dużą ilością bugów to albo jesteś bogaty, albo jesteś głupi...

Opublikowano

robcie reset startujcie w piatek i po problemie !

4uc581.jpg

Opublikowano

Nabugowałem kasy ? moge Ci pokazać ze mam jej tyle co wszyscy :) po prostu chce miec to co wydropiłem sobie z dungeonów (oczywiście z twojego punktu widzenia to bugowałem co sie da) bugi które były nie dawały nic na + tylko wręcz przeciwnie a kasy to już nikt prawie nie ma wiec w czym Ty widzisz problem. Ja w tym ze nie po to bonowałem sobie eq ulepszałem je, chodziłem na metki itd. a Ty co pewnie masz 50 lvl stoisz nadal w m1 i prosisz co drugiego o 500k na pelerynki i dla tego chcesz reset :)

Opublikowano

Nabugowałem kasy ? moge Ci pokazać ze mam jej tyle co wszyscy :) po prostu chce miec to co wydropiłem sobie z dungeonów (oczywiście z twojego punktu widzenia to bugowałem co sie da) bugi które były nie dawały nic na + tylko wręcz przeciwnie a kasy to już nikt prawie nie ma wiec w czym Ty widzisz problem. Ja w tym ze nie po to bonowałem sobie eq ulepszałem je, chodziłem na metki itd. a Ty co pewnie masz 50 lvl stoisz nadal w m1 i prosisz co drugiego o 500k na pelerynki i dla tego chcesz reset :)

No pewnie, a  to, że w 5 minut na mapie 95 można było wyszarpać 2kkk, to już nieistotne, nie? Zmniejszył ilość sztabek w eq o 100x- ok, ale to dalej z 400 sztabek w starej cenie (ok 4kk) masz 4 sztabki w nowej cenie(400kk), więc jeśli miałeś 1000 sztabek po 4kk, on podzielił to przez 100, więc w eq masz 10 takich bryłek, to mnożąc to x400kk i tak masz 4kkk i nie mów, że jesteś goły i wesoły. W dodatku te zmiany, które Joker wprowadził dotyczyły tylko bryłek w eq, a te w depo? ja osobiście w depo nie miałem, ale ludzie wyciągali po 400 bryłek z depo po cenie 400kk za jedną sztuke. Nie kpij facet... Idź bohaterze teraz nazbieraj chociaż 50kk kasy na tej mapie. Ja nie mówie już o tym, że można było zrobić trytona +9 za samą kasę- wiem, bo sam mam, a teraz tryton+9 to kilka dni roboty... Weź mi nie wciskaj, że bugi nie miały plusów, bo miały i to dużo. Sam na tym skorzystałem przy trytonie między innymi i też mam 2kkk kasy i chce restartu, bo inaczej serwer zniknie, a na nim bedziesz gral tylko ty sam...

Opublikowano

Ja mam 4 bryłki :) bo nie biegałem i nie wymieniałem ich ;> a nawet teraz na mapie 110 idzie zarobić 2kkk w pol H ;>

Ale prosze, niech bryłki zostana usunięte , ale na pewno nie eq które musiałem bonować :)

Opublikowano

Zrobię ankietę odnośnie resetu, jakby coś takiego miało miejsce, to aktualnie grający gracze otrzymaliby ładny bonus SM na start.

Co do przerwy, zauważyłem więcej błędów niż mi się wydawało, potrwa trochę dłużej,

pozdrawiam i przepraszam za problemy.

Opublikowano

Zrobię ankietę odnośnie resetu, jakby coś takiego miało miejsce, to aktualnie grający gracze otrzymaliby ładny bonus SM na start.

Co do przerwy, zauważyłem więcej błędów niż mi się wydawało, potrwa trochę dłużej,

Joker, uznaj to stary jako betę. Osobom powyżej nie wiem... 100lvl'a (aktywni gracze), przypierdziel bonus SM, otwórz to za tydzień w piątek i po kłopocie, nie ośmieszajmy się...

Exoom, ok, na mapie od 110lvl'a, a na niższym lvl'u potężne dawki gotówki, po 150kk do lvl'a 110... Kpisz czy o droge pytasz? Co kogo obchodzi mapa od 110lvl'a, skoro zanim wbijesz ten lvl, to każdy chciałby mieć jakiś grosz...

Opublikowano

No rozumiem , ale za sm nie kupie czasu który poświęciłem na dropienie ulepszaczy , bonowania EQ i tak dalej . Z drugiej strony nie mogło by tak byc że każdy dostałby taką samą ilość SM z tego powodu że może nie miec tam nic , nigdzie nie był nic nie dropił i nagle dostanie tyle samo SM co osoby mojego pokroju które spedziły dosyć sporo czasu na dropie i bonowaniu .. Choćby za to ze nie przestałem grac jak większość tylko czekałem aż się coś poprawi i grałem nadal i co teraz mam miec tyle samo co wszyscy mimo ze zrobiłem tam więcej niż nie jeden ? ;>

Boom jak chcesz to pomogę Ci nazbierac na pelerynki i potki :) nie widze problemu bo wbicie 110 to kwestia godziny 

Opublikowano

No rozumiem , ale za sm nie kupie czasu który poświęciłem na dropienie ulepszaczy , bonowania EQ i tak dalej . Z drugiej strony nie mogło by tak byc że każdy dostałby taką samą ilość SM z tego powodu że może nie miec tam nic , nigdzie nie był nic nie dropił i nagle dostanie tyle samo SM co osoby mojego pokroju które spedziły dosyć sporo czasu na dropie i bonowaniu .. Choćby za to ze nie przestałem grac jak większość tylko czekałem aż się coś poprawi i grałem nadal i co teraz mam miec tyle samo co wszyscy mimo ze zrobiłem tam więcej niż nie jeden ? ;>

Boom jak chcesz to pomogę Ci nazbierac na pelerynki i potki :) nie widze problemu bo wbicie 110 to kwestia godziny 

Jakby taka sytuacja miała miejsce to na pewno sprawdziłbym dokładnie kto ile czego zdobył i każdy by dostał uczciwą indywidualną ilość SM.

Opublikowano

widze kolego ze masz nawet problemy z zakodowaniem ;) mojego interfejsu logowania ;) i wyboru postaci ;) zglos sie do mnie to ci pomoge ;) ps coz  forum bo widze ze slowa nie dotrzymujesz mialo byc wczoraj ts tez ;)

Opublikowano

Chcesz, żeby zrobił wycene eq, które robiło się za zbugowaną kase? Boże... Ty walcz, żebyś Ty dostał SM, a nie wkopujesz innych, żeby nie dostali. Weź pod uwagę, że teraz zaczynając od nowa, będziesz już wiedział gdzie co i jak. A tak to teraz pokazujesz typowo polski charakter "a dlaczego ktoś ma mieć"... Trzeba było brać przykład ze mnie, zobaczyłem, że są bugi i nie grałem... Nie mam 100lvl'a, nie chce żadnych sm na start, bo jeśli serwer będzie poprawiony i ciekawy, to stać mnie na to, żeby doładować.

To jest Twój błąd, że poświęciłeś tyle czasu na serwer, który tonął w błędach, dostaniesz prawdopodobnie nagrodę w postaci SM i szukasz problemów... Ciesz się, że Joker nie napisał "reset kont w piątek, nowy start za tydzień", że nie zostawia nikogo bez wynagrodzenia, dopiero by było wycie...

Opublikowano

widze kolego ze masz nawet problemy z zakodowaniem ;) mojego interfejsu logowania ;) i wyboru postaci ;) zglos sie do mnie to ci pomoge ;) ps coz  forum bo widze ze slowa nie dotrzymujesz mialo byc wczoraj ts tez ;)

TS mogę odpalić w każdej chwili, ale obecnie to chyba by nikt tam nie siedział.

Nie mam problemu z zakodowaniem, mam ważniejsze sprawy na głowie w tym momencie, niż kosmetyka, a i tak ten interfejs idzie do całkowitej wymiany.

Wiele zmian jest teraz przede mną do wykonania.

Opublikowano

Jakby taka sytuacja miała miejsce to na pewno sprawdziłbym dokładnie kto ile czego zdobył i każdy by dostał uczciwą indywidualną ilość SM.

Już lepszą opcją byłoby otrzymanie tego przelicznika w małej ilości SM + do tego według EQ i wszystkiego co ma na to wpływ otrzymanie Szkatułek Jokera, żeby ludzie nie musieli 100x dropić tych samych ulepszaczy które dopiły raz na 100h... (Moja postać czeka na twoje oględziny i wycenę :P nick - Neutr0n) 

I co niby mogłem kupić za ta zbugowaną kase niby co ? Nie trzeba było tu kokosów za ulepszanie a pozatym jak był większy drop o 100x to i ceny były większe o 100x :)

Opublikowano

TS mogę odpalić w każdej chwili, ale obecnie to chyba by nikt tam nie siedział.

Nie mam problemu z zakodowaniem, mam ważniejsze sprawy na głowie w tym momencie, niż kosmetyka, a i tak ten interfejs idzie do całkowitej wymiany.

Wiele zmian jest teraz przede mną do wykonania.

Dobra, nie spam chłopak na forum tylko działaj i pamiętaj, ze są osoby, które chcą Ci pomóc, bo warto :)

You.

Opublikowano

Dobra, nie spam chłopak na forum tylko działaj i pamiętaj, ze są osoby, które chcą Ci pomóc, bo warto :)

Polać Ci , święte słowa. Jakby trzeba bylo coś posprawdzać czy all działa itp to się odezwij jak to mówią co 2 ręce to nie jedna 

Opublikowano

Już lepszą opcją byłoby otrzymanie tego przelicznika w małej ilości SM + do tego według EQ i wszystkiego co ma na to wpływ otrzymanie Szkatułek Jokera, żeby ludzie nie musieli 100x dropić tych samych ulepszaczy które dopiły raz na 100h... (Moja postać czeka na twoje oględziny i wycenę :P nick - Neutr0n) 

I co niby mogłem kupić za ta zbugowaną kase niby co ? Nie trzeba było tu kokosów za ulepszanie a pozatym jak był większy drop o 100x to i ceny były większe o 100x :)

Stary... Żałosny jesteś, niech od razu Ci wbije 150lvl, żebyś nie musiał go wbijać drugi raz, albo niech Ci da eq to, które masz teraz. Jak lubisz układziki, to załóż swój serwer i tam rozdawaj coś za darmo, bo póki co, to Joker chyba gówno zarobił, SM'y rozdawał i wychodzi na to, że rozda je ponownie, ale Tobie mało...

Opublikowano

Kiedy zostanie uruchomiony Serwer ?

i pytanie kiedy zostanie udostępnione forum ? Które miało być już wczoraj ?

Ps nie polecam restartu bo odejdzie duża rzesza ludzi na 100% :) bo nikomu z nich jak i mi by się nie chciało na nowo expic ;) i robić eq

Opublikowano

Stary... Żałosny jesteś, niech od razu Ci wbije 150lvl, żebyś nie musiał go wbijać drugi raz, albo niech Ci da eq to, które masz teraz. Jak lubisz układziki, to załóż swój serwer i tam rozdawaj coś za darmo, bo póki co, to Joker chyba gówno zarobił, SM'y rozdawał i wychodzi na to, że rozda je ponownie, ale Tobie mało...

To jak gówno według Ciebie zrobił to idz poszukaj serwera gdzie ktoś będzie trzymał twoja stronę i robił wszystko czego Ty chcesz. To własnie Ty chyba potrzebujesz nowego serwera. i nie stresuj sie tak bo nie starczy Ci pieniędzy na leki nadciśnieniowe :)

Joker +/- za ile odpalisz? 

Opublikowano

To jak gówno według Ciebie zrobił to idz poszukaj serwera gdzie ktoś będzie trzymał twoja stronę i robił wszystko czego Ty chcesz. To własnie Ty chyba potrzebujesz nowego serwera. i nie stresuj sie tak bo nie starczy Ci pieniędzy na leki nadciśnieniowe :)

Joker +/- za ile odpalisz? 

Staram się jak najszybciej, lecz jeszcze trochę mi zostało,

przepraszam za opóźnienia.

Opublikowano

Staram się jak najszybciej, lecz jeszcze trochę mi zostało,

przepraszam za opóźnienia.

Określ się jakoś czasowo, nie wiem czy kawe robić :D

You.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...