Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co tu czekać i można już wyjść z tej prezentacji i usunąć ten serwer :)

Niby czemu? Serwer jest bardzo dobry, tylko przydałoby się zrobić 3 dniową przerwę techniczną i, żeby Joker był bardziej aktywny w temacie.

tenor.gif

Opublikowano

Tak jak pisałem w zapowiedzi , super serwer, dużo autorskich innowacji.

Oczywiście polecam jak najbardziej :P

Super serwer?

Gracze piszą co innego wystarczy poczytać posty wyżej. Nie nabijaj bezsensownie postów człowieku.

Autorskie innowacje? To są pliki od The już nie wnikam skąd je mają.

@Topic: Gotowe pliki/ pełno bugów z opinii graczy. A myślałem, że będzie inaczej.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Widac jak zmienia w is ceny tylko zeby ludzie kupywali nastepny serw na tydzien dzisiejszych czasach nie ma serwa ciekawego tylko tygodniowki lub n miesiac i koniec

Dlatego najlepszym wyjściem są serwery zagraniczne ^^ 

Opublikowano

Dlatego najlepszym wyjściem są serwery zagraniczne ^^

Nie zawsze najlepije poczekac na jakis serwer z lepsza administracja i dopracowanym niz takim czyms jak to jest :)
Opublikowano

Super serwer?

Gracze piszą co innego wystarczy poczytać posty wyżej. Nie nabijaj bezsensownie postów człowieku.

Autorskie innowacje? To są pliki od The już nie wnikam skąd je mają.

@Topic: Gotowe pliki/ pełno bugów z opinii graczy. A myślałem, że będzie inaczej.

To, że kilka osób napisało, że to gó*no, nie znaczy, że każdy tak myśli. Mi osobiście po naprawieniu tych kilku bugów gra się przyjemnie, tylko Joker by mógł napisać o tych dungeonach itp, bo jak tak dalej pójdzie to będzie tu grało po 10 osób.

tenor.gif

Opublikowano

Dokładnie zero info na temat dungeonow , dropnąłem pieczęć lwa (pewnie przypadkowo włączyli jej drop) po czym mi znikła w EQ i zero efektu z niej :) Drop z metków tez zero.. nawet respów nie mają :)

Do tego znów Ch 2 i 3 nie działa a z CH 1 i 4 po wyborze postaci wywala do panelu logowania

A no i ciekawe co z nowymi mapkami bo chyba Joker nie myślisz że ludzie wbija 250lvl na mapie 100 :>

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Nie zawsze najlepije poczekac na jakis serwer z lepsza administracja i dopracowanym niz takim czyms jak to jest :)

Niestety zgodzić się nie mogę, chyba że pokażesz mi choć jeden serwer co teraz stoi dłużej niż pół roku, który nie ma na koncie przekrętów, nie jest postawiony pod IS, są na nim gracze choćby ta minimalna granica 1k, administracja jest dziennie w grze i odpowiada na konkretne pytania. Jeśli wskażesz choć jeden POLSKI taki serwer to przyznam rację ;p Póki co wolę trzymać się Shiro i mieć pewność, że będzie tak jak przez ostatnie 1.5 roku, a może i jeszcze lepiej bo szykują dalej aktualizacje ^^  

Opublikowano

Dla mnie to medium nie Easy.

Nie widzie w  tym serwie nic z  Easy po za ratami..

Zbroja złota bardzo trudna do zrobienia (haha) nie będe tracić czasu przez parę miesięcy na zrobienie EQ

Nie zagram i nie polecam.

Opublikowano

Już padł że client nie działa ? ;>

Swoją drogą Joker mógłbyś napisać oficjalnie czy będziesz coś robił w tym kierunku żeby serwer lepiej chodził 

Albo pocałujcie mnie w pompke i cześć a nie ze wszyscy czekają :)

Opublikowano

Dalej nie można wybrać innej postaci jak ninja ( mężczyzna ) dla win 8.1 ?

Ja mam Windows 8.1 i normalnie mogę wybierać, to Ty masz widocznie coś popsute ^.^

tenor.gif

Opublikowano

Jedna Wielka lipa, chociaż jak ta strona działa, to mógł by napisać na stronie glownej z Newsami, że Serwer Bedzie O tej i o tej, lub przerwa techniczna, a tak to nie wiadomo Co się dzieje ^^ I Chuy ma nas w D***e :) Wielka szkoda serwer wyglądał fajnie ale admin się chyba przecenił i poczuł zapach kasy ;d Chciał jak najszybciej zarobić a że był chytry to mu wszystko szlak trafiło :) Bo serwer ma dużo bugów map nie ma Jeden wielki BULLSHIT :)) POzddriaiam ;>

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Nie ma go od wczoraj , jest niedziela dzień w którym powinien mieć najwięcej czasu na serwer a skoro teraz go nie ma to o innych dniach mozemy tymbardziej zapomnieć

Opublikowano

Nie ma go od wczoraj , jest niedziela dzień w którym powinien mieć najwięcej czasu na serwer a skoro teraz go nie ma to o innych dniach mozemy tymbardziej zapomnieć

Joker na MPC jest online tylko nie chce mu sie do tematu prezentacji wejść albo sie boi :P

A tak po za tym to juz da sie zalogować???

kgu4uT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...