Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcecie to podajcie passy (tylko zmiencie se wczesniej) wejde zrobię wam postacie i se pozmieniacie z powrotem .

Tylko jaka płeć , klasa, nick i królestwo musicie mi wysłać 

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak chcecie to podajcie passy (tylko zmiencie se wczesniej) wejde zrobię wam postacie i se pozmieniacie z powrotem .

Tylko jaka płeć , klasa, nick i królestwo musicie mi wysłać 

Nie wiem czy ma to jakikolwiek sens, przecież i tak nie pogramy (bynajmniej na razie) :D

You.

Opublikowano

jak wybrac inna klase niz ninja?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja mam 7 ultimate i normalnie moge robic postacie jakie chce :) 

Opublikowano

co oni narobili ;p 

Opublikowano

teoretycznie dziala ale ja nie moge wziasc innej klasy niz ninja ;p

Opublikowano

Na CH 1 / 2 / 3 nie da sie wejść , na CH4 da się tyle że po wyborze postaci wywala Cie do panelu logowania.

Opublikowano

Bez łatki wcale się nie odpala

Opublikowano

tzn bez latki mi sie odpalil nawet moglem postac wybrac ale tylko ch1 wtedy dziala ;p

Opublikowano

Szkoda, że serwer jest tak źle zrobiony, że nawet postaci nie można innej wybrać niż ninja, żałosne. Po co robić grę, gdzie nie ma się bladego pojęcia jak cokolwiek dobrze zrobić ;d

Opublikowano

Z jakiejś skrzynki, która wpadła mi do EQ wypadła srebrna branza+0, z jakichś Specjalnych Szkatułek+ lecą rosy po 5 szt, u handlary po 50 jest... Super drop.

tenor.gif

Opublikowano

Teraz jak loguje się na woja to wchodzi mi postać i przy pasku ładowania w połowie mi urywa.  Widzę ,ze Joker ma wywalone na temat i nie raczy nawet odpisać ani naprawić błędu...

EDIT: ch1 działa.

23689804.jpg

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Widac jak zmienia w is ceny tylko zeby ludzie kupywali nastepny serw na tydzien dzisiejszych czasach nie ma serwa ciekawego tylko tygodniowki lub n miesiac i koniec

Opublikowano

Gdzie są te Dungeony co z nich dropią PETY ? / Czemu na mapie 100 w 5min wbijam 2kkk i mi sie kasa buguje .. / Czemu co teleport loga z Chanela / Gdzie dropią ulepszacze na stalki itp.. / jak sie robi zbroje expa ????........... ZERO DROPU Z METKOW NA MAPIE 100lvl

Opublikowano

Gdzie są te Dungeony co z nich dropią PETY ? / Czemu na mapie 100 w 5min wbijam 2kkk i mi sie kasa buguje .. / Czemu co teleport loga z Chanela / Gdzie dropią ulepszacze na stalki itp.. / jak sie robi zbroje expa ????...........

Jak widac serw w ogóle nie dopracowany lepiej poczekaj az wszystko naprawi moim zdanie lub zamknie zeby na na nowo włączy pod inną nazwą
Opublikowano

Napisze mi ktoś czy oplaca sie grac tutaj jak co 2 osoba pisze że bugi albo wywala lub coś

Serwer wart uwagi, według mnie lepiej poczekać pare dni aż wszystko się unormuje i wtedy zacząć grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...