Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche zjebaleś drop yang zapomnialem dodać bo skoro to easye to yangi powinny latwo leciec a tak to slabo leca tak jak wtedy bylo dobrze ;)

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jocker a ty jak Zawsze Się spozniasz ; / Czekałem nocke server nie wystartował pisze 13-00 ON i nadal nie ma Klienta...

Opublikowano

Jocker a ty jak Zawsze Się spozniasz ; / Czekałem nocke server nie wystartował pisze 13-00 ON i nadal nie ma Klienta...

Owszem, przepraszam, lecz staram się zrobić coś dobrze, a nie szybko, taka moja natura.

Opublikowano

Dobra ja nie gram tu ... 50 graczy jak bedzie online, to bedzie sukces ... ciągle przerwy, teraz nowy client, a bugi pewnie jak były, to tak beda. Szkoda tracić czasu. Lepiej Joker mogłeś zrobić wszystko raz, a porządnie, a nie sie pierdzielić setki razy 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Dajcie spokój, bug na bugu, szkoda transferu na 1,4 GB clienta :/ Joker słabo Ci poszło, jest gorzej niż było. 

Nie idzie nic zakładać ani zdejmować po chwili

Tp sie na mape 110 i nie mogę się zalogować na postać

Nie widać jakich ulepek potrzeba do ulepszenia (tylko pierwsza się wyświetla) 

NPC nie mają tekstur 

Ani nic ulepszyć ani expić, lol. 

You.

Opublikowano

Joker i co będziesz coś z tym robił czy poddajesz się ? 

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Joker to amator.

Po co on wgl bierze się za serwery, skoro prawie nic nie potrafi? 

Serwera nie polecam, przecież tu nie ma przyszłości. A ten kto wydał na IS jest po prost głupi i ślepy..

Do tego zawirusowany client, porażka. 

Opublikowano

Joker postaw ten Serv dobrze zrób te bugi ty testujesz wogóle ten Serv ???? tzn te bugi !!! Licze na Ciebie Joker ; ) Pozdrawiam 

Opublikowano

Joker postaw ten Serv dobrze zrób te bugi ty testujesz wogóle ten Serv ???? tzn te bugi !!! Licze na Ciebie Joker ; ) Pozdrawiam 

Kuźwa, ten serwer już nie odżyje, im wcześniej się z tym pogodzisz, tym lepiej dla Ciebie. Polecam przeskanować komputer, bo ponoć fajne wirusy wpakował do nowego klienta ;)

Opublikowano

Serwer wystartuje od nowa za tydzień, bez błędów.

Wszystko sprawdzę dokładnie przez ten czas i dodam swoje innowacje.

Wszyscy gracze po napisaniu do mnie, otrzymają rekompensatę rzeczy które mieli.

Serwer wystartuje w piątek 3 października,

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...