Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradical [Dedyk] [Easy]

#Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile gra ludzi? 

Serwer wystartował pomyślne czy negatywnie z licznymi przerwami,bugami, i padaniem strony. 

Jak administracja? 

Serwer dopracowany? 

Ogolnie jak sie gra?

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już po poprawkach. 

Co zostalo poprawione?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

jak wchodzę na serwer to nie widzę postaci i nie mogę się ruszać i nie widać budynków co jest ??????

Do kilku godzin będzie łatka na stronie, naprawiająca ten błąd.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam parę pytań.

1. Ile osób online ?

2. Grubsza bugi/błędy zostały poprawione ?

3. Dlaczego od startu minęło już dwa dni, a top1 121 lvl ? Trochę ciężko jak na easy...

4. Klasy postaci i ekwipunek są zrównoważone ? (to ważne!!!!)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Przerwa techniczna, wielkie zmiany!

Między godziną 18, a 20 odbędzie się przerwa techniczna zmieniająca całą rozgrywkę oraz dodająca wiele przyjemnych rozwiązań.

Dodatkowo wiele danych naprawczych jest wprowadzanych, dzięki czemu nie będzie większości błędów.

O godzinie 19:30 zostanie udostępniona łatka w dziale download na naszej stronie.

Zapraszamy o godzinie 20:00!

Opublikowano

Między godziną 18, a 20 odbędzie się przerwa techniczna zmieniająca całą rozgrywkę oraz dodająca wiele przyjemnych rozwiązań.

Dodatkowo wiele danych naprawczych jest wprowadzanych, dzięki czemu nie będzie większości błędów.

O godzinie 19:30 zostanie udostępniona łatka w dziale download na naszej stronie.

weź j*b*ij reset postaci, bo teraz czułem sie jak na becie ... ciągle jakieś bugi 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

To lepiej jest zrobić beta testy do piątku, dzień przerwy i w sobotę nowy start. W między czasie dokończyć stronkę, zrobić forum i lecimy :D Z chęcią stroną i forum mogę się zająć i tak siedzę całe dnie w domu :)

You.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...