Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie na przykład nie działa, fixy nie fixy, stara wersja śmigała, teraz nie da się odpalić, żadnego błędu po prostu kręci się kręci i nie odpala ... tryby zgodności z 7, jako admin próbowałem, nic się zrobić nie da 

any idea ?

Opublikowano

Kurdę ! A mi nadal się wyłącza L# Po wejściu do gry , w sumie już podczas ładowania sie wyłącza , a gdy poczas gry chce włączyć to pisze po 2 sek. że program przestał działać :/

Hi%20im%20twuj%20stara_eune_55_7_nozg.pn

WojakPL

Masz problem w czymś Ci pomóc pisz na PW

Opublikowano

Kurdę ! A mi nadal się wyłącza L# Po wejściu do gry , w sumie już podczas ładowania sie wyłącza , a gdy poczas gry chce włączyć to pisze po 2 sek. że program przestał działać :/

Próbowałeś reinstall LoL'a ?

Aktualizacja Vcredista / NetFarmeworka ?

QUhIR7.png

Opublikowano

Frameworka mam 4.0 

Vc redista z 2013 roku mam więc chyba też dobrze , ale dodam że od kilku wersji z L# tak mam , kiedyś tak nie było :/

Nie wiem jaki może być problem tego, nie miał może ktoś pdoobnego problemu ?

Nie wiem czy to się przyda , ale bol mi działa normalnie .

WojakPL

Opublikowano

Frameworka mam 4.0 

Vc redista z 2013 roku mam więc chyba też dobrze , ale dodam że od kilku wersji z L# tak mam , kiedyś tak nie było :/

Nie wiem jaki może być problem tego, nie miał może ktoś pdoobnego problemu ?

Nie wiem czy to się przyda , ale bol mi działa normalnie .

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=40779

http://download.microsoft.com/download/2/E/6/2E61CFA4-993B-4DD4-91DA-3737CD5CD6E3/vcredist_x86.exe

QUhIR7.png

Opublikowano

Tak jak pisałem na priv. Nawet nie mogę włączyć nowego Loadera(program przestał działać). Net 4/4,5 jest, visuale c++ też są. Setki razy próbowałem i nadal błąd :P. OS: Windows 7 Ultimate x64. 

Na chwilę obecną zostaje przy starym loaderze, ze starym lol.exe.

Opublikowano

Tak odfixowałem, dziwne bo sam l# nie trybi, zawsze chodził, teraz po prostu zachowuje się jakby chciał a nie mógł się włączyć. 

Co jest najdziwniejsze, na drugim kompie bez lol'a l# się odpala normalnie, spróbuje pobrać od nowa lola, wszystkie kodeki, net'a może zadziała.

Opublikowano

Dobra wszystko już działa ,tylko ostatni problem.Co ustawić żeby po każdym włączeniu samo mi nie aktualizowało skryptów bo trochę to zajmuję.Wolę sam zadecydować kiedy chcę robić update :)

Opublikowano

Wgrałem netframeworka 4,5 ale nadal dupa bo gdy wchodze do gry to sie wyłącza nadal i gdy chce podczas gry właczyć to pisze , że przestał działać.

Jakieś jeszcze pomysły ?

WojakPL

Opublikowano

Siemanko mam problem poniewaz kiedy l# sie injectuje wszystko jest ok na gorze na zielona pisze League Sh...

Na chacie tez ze sie zinjectowalo a nie ma lini (jak na marskman) czy cos takiego

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...