Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłbym się dowiedzieć ile średnio osób gra na serwie?I kiedy strona będzie działąć.Chciałbym zagrać na ogarnietym hardzie , wiec mam do wyboru Amerion lub Cradosa.Czy ktoś może się wypowiedzieć na którym gra wiecej osób?

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po długim nie graniu w metina wbijam na mpc zeby jakiegos serwerka poszukać, patrze patrze same hardy / mediumy, nie gustuje w takich, mniejsza o to trzeba cos sprawdzić. Pierwszy lepszy - lipa. Amerion - ciekawa nazwa wbije - prezka z*******a, juz pobieram i z kumplem wbijam :) Pozdrawiam Iskier ^^

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

serwer godny polecenia, dopracowany [chociaż przydałoby się kilka lekkich zmian]

niestety ale ludzie nie potrafią dostrzec tego co zrobił Sielu, szkoda ;x

Opublikowano

Ja nie rozumiem dlaczego taki z*******y serwer a tak mało ludzi.Nie które serwery są tak syfne a ludzie tam grają.Tak więc apeluje do każdego kto jeszcze tu nie wbił.ZAPRASZAM ! WARTO !

Opublikowano

Ja nie rozumiem dlaczego taki z*******y serwer a tak mało ludzi.Nie które serwery są tak syfne a ludzie tam grają.Tak więc apeluje do każdego kto jeszcze tu nie wbił.ZAPRASZAM ! WARTO !

Thx. Serwer może nie jest za** jest jaki jest :P

Lecz wczorajszy dzień jedno potwierdził, startuje easy i ma z 400 os na starcie a zwykły gotowiec.

Dzisiaj chyba nawet nie działa xD 

Trudno, muszę pierw obeznać rynek żeby dopasować serwer, potem zająć się rozgrywką bo jak widać ma to znaczenie.

3_1.png

Opublikowano

Thx. Serwer może nie jest za** jest jaki jest :P

Lecz wczorajszy dzień jedno potwierdził, startuje easy i ma z 400 os na starcie a zwykły gotowiec.

Dzisiaj chyba nawet nie działa xD

Trudno, muszę pierw obeznać rynek żeby dopasować serwer, potem zająć się rozgrywką bo jak widać ma to znaczenie.

Nie dziw sie. Hardow jest zalew na rynku, a zeby na hardzie sie dobrze gralo trzeba masy ludzi, wiec malo kto zaczyna na nowo-powstalym hardzie, wiekszosc woli pewne i stabilne marki na ktorych i tak utrzymuje sie stala liczba graczy ;) A easy z prawdziwego zdarzenia jest coraz mniej, dlatego ludzie wbijaja na byle-gowno z dopiskiem "easy"...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie dziw sie. Hardow jest zalew na rynku, a zeby na hardzie sie dobrze gralo trzeba masy ludzi, wiec malo kto zaczyna na nowo-powstalym hardzie, wiekszosc woli pewne i stabilne marki na ktorych i tak utrzymuje sie stala liczba graczy ;) A easy z prawdziwego zdarzenia jest coraz mniej, dlatego ludzie wbijaja na byle-gowno z dopiskiem "easy"...

No nie dziwie się :X

Trudno. 

3_1.png

Opublikowano

Z Serwera trzeba zrobić chyba bardziej klasyczny Medium, bo nie wiem co innego. Wiele graczy poznałem nowych którzy kończyli bo ciężko im się wbijało 30 lvl. Trudno, ludzie idą na łatwiznę. Trzeba zdecydować czy serwer ma przyciągać dużą liczbę graczy i w ten sposób go przekształcić czy zostanie jak teraz

The past has gone

Opublikowano

Z Serwera trzeba zrobić chyba bardziej klasyczny Medium, bo nie wiem co innego. Wiele graczy poznałem nowych którzy kończyli bo ciężko im się wbijało 30 lvl. Trudno, ludzie idą na łatwiznę. Trzeba zdecydować czy serwer ma przyciągać dużą liczbę graczy i w ten sposób go przekształcić czy zostanie jak teraz

Masz rację, trzeba podjąć słuszną decyzję w tej sprawie.

3_1.png

Opublikowano

Metinek jest z*******y czy tam był (nie wiem czy jeszcze stoi) jakby coś podobnego wystartowało, lecz troszkę trudniejszego to bym chętnie zagrał. Bo ten serwer to mi całkiem do gustu nie przypadł, innym chyba również ;( 

xD 

Opublikowano

Masz rację, trzeba podjąć słuszną decyzję w tej sprawie.

Ale czy będą jakieś działania? Bo trochę mam wrażenie (i pewnie tak jest) że ręce Ci już opadają i trochę nie chce Ci się już nic robić a tu tak odpusujesz na odczepne  :ninja:

że trzeba pomyśleć, trzeba obgadać, trzeba zdecydować. A jak to weryfikuje rzeczywistość?  :D

The past has gone

Opublikowano

Ale czy będą jakieś działania? Bo trochę mam wrażenie (i pewnie tak jest) że ręce Ci już opadają i trochę nie chce Ci się już nic robić a tu tak odpusujesz na odczepne  :ninja:

że trzeba pomyśleć, trzeba obgadać, trzeba zdecydować. A jak to weryfikuje rzeczywistość?  :D

Na odczepne raczej nie odpisuje, bo bardzo bym chciał aby na serwerze grało dużo osób.

Tylko gorzej jest to zrealizować :P Każdy lubi co innego a przecież teraz z serwera ciężko by było zrobić łatwy serwer bo obecni gracze co jeszcze grają by się zdenerwowali. 

No i oczywiście tak jak piszesz, ręce opadają..

3_1.png

Opublikowano

Na odczepne raczej nie odpisuje, bo bardzo bym chciał aby na serwerze grało dużo osób.

Tylko gorzej jest to zrealizować :P Każdy lubi co innego a przecież teraz z serwera ciężko by było zrobić łatwy serwer bo obecni gracze co jeszcze grają by się zdenerwowali. 

No i oczywiście tak jak piszesz, ręce opadają..

Może źle to ująłem "odczepne" raczej coś takiego powinno być w wybrzmieniu klasyka "zrobi się, będzie pan zadowolony" a w toku nic się nie dzieje. Gorzej z realizacją pod względem technicznym czy pomysłu? Jeden pomysł był już rzucany przez wielu graczy : konieczne są zmianki za yang. Mam chyba 140kk i nic mi po nich...

Sam wbiłem 136 lvl i pewnie max wbije ale jakoś bym się nie czuł urażony gdyby ten serwer się zmienił na łatwiejszy. Po za tym, starym graczom można dać coś w rodzaju "zadośćuczynienia" ( B) ) w postaci...czegokolwiek, yangi, ulepszacze. Zresztą nawet gdyby nic takiego nie było ja na pewno bym się nie zdenerwował.

The past has gone

Opublikowano

Może źle to ująłem "odczepne" raczej coś takiego powinno być w wybrzmieniu klasyka "zrobi się, będzie pan zadowolony" a w toku nic się nie dzieje. Gorzej z realizacją pod względem technicznym czy pomysłu? Jeden pomysł był już rzucany przez wielu graczy : konieczne są zmianki za yang. Mam chyba 140kk i nic mi po nich...

Sam wbiłem 136 lvl i pewnie max wbije ale jakoś bym się nie czuł urażony gdyby ten serwer się zmienił na łatwiejszy. Po za tym, starym graczom można dać coś w rodzaju "zadośćuczynienia" ( B) ) w postaci...czegokolwiek, yangi, ulepszacze. Zresztą nawet gdyby nic takiego nie było ja na pewno bym się nie zdenerwował.

Pod względem technicznym nie :X z tym problemu nie ma, ale za mało grałem w metina i nie wiem zbytnio co lubi ta "Większość" graczy.

Gracze mówią że ten serwer nie ma klimatu i nie jest grywalny.

Źle dopasowana rozgrywka, lecz jak to mówią: Zmiana serwera będzie bo go nie zostawię... Trzeba to tylko omówić i przejść do działania. 

Może się uda to jakoś rozkręcić. 

3_1.png

Opublikowano

Mowilem Ci abys dodal zmiany liter np np 2 a na 1 b/c

Dodac ulepszacze do metniow z ktorych sie robi glowny ulepszacz

Bo nie ma po co tam bic metki a te wyspy tez nudne

Usunac 30 pieczeci bo to tez duzy bol

Opublikowano

Mowilem Ci abys dodal zmiany liter np np 2 a na 1 b/c

Dodac ulepszacze do metniow z ktorych sie robi glowny ulepszacz

Bo nie ma po co tam bic metki a te wyspy tez nudne

Usunac 30 pieczeci bo to tez duzy bol

Tak wiem wiem, lecz to nie poprawi sytuacji online :C

Tu trzeba zmienić cały klimat i rozwinąć rozgrywkę. 

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...