Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie, nauczyłem się że idiotom lepiej nie odpisywać.

Szkoda czasu. 

Tak drogi kolego greed17 masz rację serwer to gówno, zgadzam się w 100%.

A teraz wyjdź.

Kogo tu nazywasz idiotom imbecylu masz serwer a nawet k***a reklamy nie potrafisz u kogoś zamówić  i ty tworzysz serwer ... śmiechu warte

A co ty myślisz, że tak nagle zacznie grać z 1k osób? Powoli jak się będzie rozwijał i dbał o reklamę to będzie co raz więcej osób grało

Jak ktoś może dbać o reklamę której wgl nie ma i tak jak dobry serwer jst to na start jest nawet 1k a tu nawet liczba graczy nie rosnie tylko maleje z tego co pisze sielu ile osob gra to moge wywniosowac ze coraz mniej osob 

Opublikowano

sielu sporo obiecujesz ale kiedy zaczniesz działać podobno miales rozwinąć reklame na serwie a z dnia na dzien coraz mniej graczy może mógłbys podac jakieś konkrety w sprawie reklamy ?

Opublikowano

sielu sporo obiecujesz ale kiedy zaczniesz działać podobno miales rozwinąć reklame na serwie a z dnia na dzien coraz mniej graczy może mógłbys podac jakieś konkrety w sprawie reklamy ?

Hym, chyba jeszcze na amerionie nic nie obiecałem w 100%.

Robie tyle ile moge.

Myślimy co jeszcze trzeba zrobić i dopiero coś działać.

3_1.png

Opublikowano

a co wynikło z tego zebrania na tsie?

I pytanie czy na 118 lvlu da się coś wydropić na dungeonie lodowy?

The past has gone

Opublikowano

a co wynikło z tego zebrania na tsie?

I pytanie czy na 118 lvlu da się coś wydropić na dungeonie lodowy?

Mało wynikło:

-zmianki za yang

-monetka po za yang

-kostiumy za yang

-fryzurki za yang 

i kilka innych

3_1.png

Opublikowano

Mało wynikło:

-zmianki za yang

-monetka po za yang

-kostiumy za yang

-fryzurki za yang 

i kilka innych

dodaj to co Ci mowilem...

że z bosa/metka dropi np. BIAŁY/NIEBIESKI materiał czy też butle i robisz np. x3 u li-chun na zielony materiał i tak samo inne ulepszacze...

aby te bossy i metki byly warte do bicia bo tak tylko po PD sie je bije..

Opublikowano

Ponawiam prośbę o dodanie zmiany czcionki normalna/duża.

Druga sprawa z tym expem moglibyście coś wykiminić, nie wiem odblokować może na dungeonach? Zawsze to jakieś urozmaicenie i ciut lżej :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mało wynikło:

-zmianki za yang

-monetka po za yang

-kostiumy za yang

-fryzurki za yang 

i kilka innych

Zmianki za yangi już wiele załatwiają, dobrać trzeba odpowiednią cenę.

Z mojej strony daje pomysł do przedyskutowania.

Dodać jakąś nową szkatę do sklepu z której będą losowo dropić ulepszacze. Szkata kosztowałaby 5-10kk ale byłaby możliwośc wydropienia z niej każdego ulepszacza który jest dostępny w grze.

The past has gone

Opublikowano

Gra jest monotonna, co chwile trzeba isc ubijac metki/bossy zeby PO zdobyc. Wada tego serwera jest to ze wszystko ludzie chca za zmianki do bonow, kasa praktycznie jest niepotrzebna, jedynie do ulepszen. Expienie jest nudne. To moja opinia. 

aa08747d0d0c6cff.jpg
Opublikowano

Hym, chyba jeszcze na amerionie nic nie obiecałem w 100%.

Robie tyle ile moge.

Czyli k***a idioto nic nie robisz to moja opinia :)

Opublikowano

Czyli k***a idioto nic nie robisz to moja opinia :)

No i co cię to obchodzi polaczku cebulaczku.

Zgadzam się z tobą, a teraz wyjdź po raz drugi. 

Ponawiam prośbę o dodanie zmiany czcionki normalna/duża.

Druga sprawa z tym expem moglibyście coś wykiminić, nie wiem odblokować może na dungeonach? Zawsze to jakieś urozmaicenie i ciut lżej :)

Pozdrawiam

Możliwe że zmiana pojawi się w update 2.

Zmianki za yangi już wiele załatwiają, dobrać trzeba odpowiednią cenę.

Z mojej strony daje pomysł do przedyskutowania.

Dodać jakąś nową szkatę do sklepu z której będą losowo dropić ulepszacze. Szkata kosztowałaby 5-10kk ale byłaby możliwośc wydropienia z niej każdego ulepszacza który jest dostępny w grze.

No tak tylko.. W sumie nie jest to zły pomysł lecz trzeba go przemyśleć.

Gra jest monotonna, co chwile trzeba isc ubijac metki/bossy zeby PO zdobyc. Wada tego serwera jest to ze wszystko ludzie chca za zmianki do bonow, kasa praktycznie jest niepotrzebna, jedynie do ulepszen. Expienie jest nudne. To moja opinia. 

Rozumiem, słyszałem już kilka takich samych opinii więc coś w tym jest. 

3_1.png

Opublikowano

kiedy bedzie update 2?

i co da.

Gówno gra ponieważ już nikt na tym gównie nie gra co można zauważyć po ilości ludzi na czacie :) pozdrawiam 

Opublikowano

Teraz to ja kwicze i płaczę smiechu  za to co mozna dostać bana na tym serwie czyli jak sie cos nie podoba na mpc forum to banujemy w grze za nic pozdrawiam :)

post-422383-0-29319800-1412686326_thumb.jpg

Opublikowano

Głupio też zostało zrobione z zatrutym v2. Ulepszyłem trutę i teraz potrzeba mi ulepszacza z dungeonu gdzie muszę jeszcze mieć przepustkę żeby wejść, a tą przepustę muszę zdobyć z innego dungeonu, co śmieszniejsze dropi ze szkaty i szansa, że akurat przepustka dropnie ze szkaty to 33%. A jeszcze trzeba wydropić szkatę na którą szansa jest... 9-11% Potem przy tym szczęściu idę na smoka i jest szansa 15% że dropnie mi ten ulepszacz

i hura mam trutę v2 +1

To jest jakiś żart tak? Mam teraz robić 4 WW z zatrutym v2 który ma wartość 100-140 i bije 2 razy mniej niż zwykła truta +9 by zdobyć ulepszacze na niego?

Gram na prywatnych serwerach od początku, nawet jak jeszcze polskie prywatne serwery to było marzenie, ale jeszcze nigdzie nie widziałem serwera na którym postać cofa się w rozwoju...chyba podziękuje za gre

The past has gone

Opublikowano

Głupio też zostało zrobione z zatrutym v2. Ulepszyłem trutę i teraz potrzeba mi ulepszacza z dungeonu gdzie muszę jeszcze mieć przepustkę żeby wejść, a tą przepustę muszę zdobyć z innego dungeonu, co śmieszniejsze dropi ze szkaty i szansa, że akurat przepustka dropnie ze szkaty to 33%. A jeszcze trzeba wydropić szkatę na którą szansa jest... 9-11% Potem przy tym szczęściu idę na smoka i jest szansa 15% że dropnie mi ten ulepszacz

i hura mam trutę v2 +1

To jest jakiś żart tak? Mam teraz robić 4 WW z zatrutym v2 który ma wartość 100-140 i bije 2 razy mniej niż zwykła truta +9 by zdobyć ulepszacze na niego?

Gram na prywatnych serwerach od początku, nawet jak jeszcze polskie prywatne serwery to było marzenie, ale jeszcze nigdzie nie widziałem serwera na którym postać cofa się w rozwoju...chyba podziękuje za gre

a co Ty myslisz że będizesz miał ulepszacze z mobów w m1... ?

na ulepszenie całej broni na +9 (v2) potrzeba: 6x kieł, 1x oko, 1x łuska, 1x pazur [ o ile za każdym razem wejdzie]

z jednej wyprawy na smoka masz 4 ulepszacze [losowo]

klucz na wyprawe smoka [smoka ubijesz z pięści nawet :P ] możesz zdobyć z mrocznego/ lodowego/ ww 3,4 więc nie narzekaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...