Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co Ty myslisz że będizesz miał ulepszacze z mobów w m1... ?

na ulepszenie całej broni na +9 (v2) potrzeba: 6x kieł, 1x oko, 1x łuska, 1x pazur [ o ile za każdym razem wejdzie]

z jednej wyprawy na smoka masz 4 ulepszacze [losowo]

klucz na wyprawe smoka [smoka ubijesz z pięści nawet :P ] możesz zdobyć z mrocznego/ lodowego/ ww 3,4 więc nie narzekaj.

Nigdzie nie napisałem, że chce łatwiejsze ulepszacze. Mogło i by być 60  kłów i 100 pereł na ulepszenie w końcu ma być trudno, ale zmiejszenie o aż tyle DMG broni na wyższy level to czysta kpina. Cofajnie w rozwoju postaci.

Na tym serwerze wraz z wyższym lvlem nie gra się przyjemniej tylko co raz więcej rzeczy odpycha... do expa nic nie mam, lubię taki, dziś biłem 3 godizny 118 z PDkami, tylko z gry. 

Nie ogarniam po prostu tego... Racja, smoka już biłem kiedyś w fmsie i poszło łatwo, ale jak tu przejść teraz WW z takim mieczykiem który w metki ciśnie ledwo 3,5k, z krytem, kostiumem, dynią i petem... wcześniej było po 9-10k

The past has gone

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa wam strona bo chce się zarejestrować a tu ni huhu i gdzie dropia egzo?

strona działa, ale musisz chwilke czekac i kilka razy odswiezyc,

egzo dropi ze szkat z kluczy, metiny/bossy 80+

wyspy.

@Jooe

na +7 już jest lepsza broń v2 niż v1

a na którym serwerze miales z broni na wyzszym +0/1 itd. lepsze dmg niz tamtej na +9.. ?

Opublikowano

strona działa, ale musisz chwilke czekac i kilka razy odswiezyc,

egzo dropi ze szkat z kluczy, metiny/bossy 80+

wyspy.

@Jooe

na +7 już jest lepsza broń v2 niż v1

a na którym serwerze miales z broni na wyzszym +0/1 itd. lepsze dmg niz tamtej na +9.. ?

Epiccon, Diamond, Alistria, Eruris, te wszystkie longju cn etc...nie chodzi i większy DMG. Chodzi o to, że następna broń +0 miala taki sam DMG ale był już bon 1% na potwory i wraz z poziomem % się docelowo zwiększał. Powiedz mi jaki sens ma takie oniżanie DMG...?

The past has gone

Opublikowano

Epiccon, Diamond, Alistria, Eruris, te wszystkie longju cn etc...nie chodzi i większy DMG. Chodzi o to, że następna broń +0 miala taki sam DMG ale był już bon 1% na potwory i wraz z poziomem % się docelowo zwiększał. Powiedz mi jaki sens ma takie oniżanie DMG...?

Mozesz w skrócie jakie obniżanie dmg? Bo nie w temacie, a jeżeli jakieś v2 ma obniżone dmg to jest to błąd wiec napisz i naprawie. 

3_1.png

Opublikowano

Mozesz w skrócie jakie obniżanie dmg? Bo nie w temacie, a jeżeli jakieś v2 ma obniżone dmg to jest to błąd wiec napisz i naprawie. 

Zatruty miecz +9 ma obrażenia :

237 - 277

Zatruty v2 +1:

paooflrm2h0z.jpg

Jak z takim czymś mam przechodzić 4 WW? Rly ?? Proszę zmień tak by było jak powiedziałem. Truta v2 +0 powinna mieć identyczne obrażenia jak zwykłą truta +9 a potem powinien się zwiększać tylko bon na potwory a obrażenia wciaż takie same.

To odpycha, naprawdę. Teraz 3 razy dłużej schodzi mi robienie ww

The past has gone

Opublikowano

Zatruty miecz +9 ma obrażenia :

237 - 277

Zatruty v2 +1:

paooflrm2h0z.jpg

Jak z takim czymś mam przechodzić 4 WW? Rly ?? Proszę zmień tak by było jak powiedziałem. Truta v2 +0 powinna mieć identyczne obrażenia jak zwykłą truta +9 a potem powinien się zwiększać tylko bon na potwory a obrażenia wciaż takie same.

To odpycha, naprawdę. Teraz 3 razy dłużej schodzi mi robienie ww

No tak masz rację.

Tak wyszło bo w zapytaniu dałem od +0 do +9 i skopiowało, Powinienem dać tylko +9 i by było git.

Poprawi się.

3_1.png

Opublikowano

No tak masz rację.

Tak wyszło bo w zapytaniu dałem od +0 do +9 i skopiowało, Powinienem dać tylko +9 i by było git.

Poprawi się.

Miło ;) w cliencie też to trzeba zmienić, nie wiem jak jest jeszcze z innymi takimi broniami.

A i na 3 WW na tych ostatnich piętrach nie dodawało PO, tak samo w komnacie smoka, za 3 ostatnie metki dodało PO a za wcześniejsze nie ;(

The past has gone

Opublikowano

Serwer pada, czy tylko strona chwilowo off?

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

Jedynie strona, pozostaje czekać na zmianę. 

No jakoś niedługo te zmiany ze zmiankami i innymi rzeczami które zostały ustalone?

PS. nie wiem w której misji ale gdzieś macie (chyba polownie) nagrodę bon 15% do szybkości ruchu, właśnie coś jest nie tak i nie dodaje tego bonu.

Edit : bony działają po restarcie clienta

The past has gone

Opublikowano

serwer upada powoli sielu ciagle gada o zmianach ale do niczego nie dochodzi a graczy z dnia na dzien ubywa 

Może i tak, lecz jestem podcięty zaistniałą sytuacją :D

Starasz się starasz a liczba albo stoi lub się zmniejsza. Tak to jest..

Powoli robię update na tyle ile czasu mam obecnie to maksymalnie 2h dziennie. 

3_1.png

Opublikowano

Może i tak, lecz jestem podcięty zaistniałą sytuacją :D

Starasz się starasz a liczba albo stoi lub się zmniejsza. Tak to jest..

Powoli robię update na tyle ile czasu mam obecnie to maksymalnie 2h dziennie. 

Liczba by się zwiększała powolutku gdyby nie ten hosting strony  :mellow:

Reverse albo sWm, napiszcie na PW tutaj bo forum gry nie działa. Napisałem wam tam na PW w sprawie tych kont

The past has gone

Opublikowano

sielu tera masz decydujac moment serwera albo go uratujesz reklama ablo czym innym albo serwer upadnie bo graczy juz na nim nie widac. Proponowal bym jakies eventy i reklame zalatwic na serwer bo szkoda serwera

Opublikowano

pobieramy, sprawdzamy :)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...