Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka człowieku, stronka... 

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Info od true, dzisiaj ma być ogarnięte. 

No to ciekawe czy rzeczywiście się to sprawdzi, bo nie mam w co grać. :v

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie. Widać, że w serwer włożono naprawdę dużo pracy, ALE... mimo wszystko rozgrywka jest trochę nużąca... Mimo to uważam, że ma potencjał. ;d

c:

Opublikowano

skąd pety?

Bronie na 75?

Gdzie dropią te kamienie duchowe co potrzebne na skille p są?

W ile wbije max lvl?

Dmg klas wyrównane?

Jeżeli uzyskam odpowiedzi chętnie zawitamy z dużą ekipą :P

Opublikowano

skąd pety?

Bronie na 75?

Gdzie dropią te kamienie duchowe co potrzebne na skille p są?

W ile wbije max lvl?

Dmg klas wyrównane?

Jeżeli uzyskam odpowiedzi chętnie zawitamy z dużą ekipą :P

1. IS

2. Z WW

3. Kamienie dropią praktycznie z każdego metka i każdego bossa, tęczowe na dungeonach

4. 200-300 godzin

5. Mało osób bierze PvP ale pewnie tak, wszystko jest dopracowane

The past has gone

Opublikowano

Hmm, serwer nie mój gust, lecz życzę powodzenia :).

Nie to że się czepiam, ale nazwa nie jest ściągnięta z dawnego serwa Camerion? 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Hmm, serwer nie mój gust, lecz życzę powodzenia :).

Nie to że się czepiam, ale nazwa nie jest ściągnięta z dawnego serwa Camerion? 

thx.

nie nazwa nie była z pewnością z owego serwera..

3_1.png

Opublikowano

Serwer z prezentacji wygląda fajnie, dużo nowości :D

Tyle czasu strona nadal nie działa. Szkoda chciałem zagrać no cóż poczekamy zobaczymy.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Pytanie za 1000 puntów do administracji serwera wy wiecie chociaż co to serwer medium bo nie bardzo widzę medium na serwerze małe delate eq +9 koń bojowy ale to jest raczej hard od kiedy na medium trzeba dropić ku i kamole? od kiedy na medium exp leci jak woda na pustyni? Teraz się nie dziwię że graczy na serwer nie przybywa wejdzie pogra do 5 lvl-a max stwierdzi o za użycie pelerynki yangi potrzebne no to już go mniej przekonuje morale spadają zobaczy że w m1 na 1 lvl może nie dać rady padnie morale wciąż spadają dowie się że 10ku do g1 oraz 10 kamoli na P trzeba w dodaku dropić morale kompletnie spadają może oszacuje że to szkoda czasu i tyle . Proszę przeczytajcie do oporu definicje słowa Medium... to jest serwer Hard bo czy na mediumie w m2 ledwo wbijał 18 lvl?.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Str nie dziala bo hosting padl..

Alr juz raczej dziala bo naprawiaja

Niestety liczba maleje.

No niestety Arsoba hostingi więc nie ma co się dziwić, na dreikonie również nie działa ;d 

Co do serwera polecam że względu na siela ;) 

xD 

Opublikowano

Pytanie za 1000 puntów do administracji serwera wy wiecie chociaż co to serwer medium bo nie bardzo widzę medium na serwerze małe delate eq +9 koń bojowy ale to jest raczej hard od kiedy na medium trzeba dropić ku i kamole? od kiedy na medium exp leci jak woda na pustyni? Teraz się nie dziwię że graczy na serwer nie przybywa wejdzie pogra do 5 lvl-a max stwierdzi o za użycie pelerynki yangi potrzebne no to już go mniej przekonuje morale spadają zobaczy że w m1 na 1 lvl może nie dać rady padnie morale wciąż spadają dowie się że 10ku do g1 oraz 10 kamoli na P trzeba w dodaku dropić morale kompletnie spadają może oszacuje że to szkoda czasu i tyle . Proszę przeczytajcie do oporu definicje słowa Medium... to jest serwer Hard bo czy na mediumie w m2 ledwo wbijał 18 lvl?.

ponad miesiąc temu kiedy serwer startował, było ładnie napisane, że jest to medium/hard. Połączenie rozwiązań trudnych ze średnimi. Ze skillami i tak jest łatwiej o wiele niż na niejednym hardzie. Mam wszystkie skille na P, zostało mi 30 KU i jeszcze mam jakieś 140 kamieni duchowych.

Jednak można by było zrobić tak, że np 50 kamieni duchowych wymienia się na jeden kamień tęczowy.

a z Expem na początkowych mapach masz rację, jest strasznie słaby, niewiele gorzej leci na 80 lvlu na nowej mapce niż na 25-29 lvlu

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...