Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tutaj max gra z 200 osob a wiec nwm czy warto grac moze w kazdej chwili pasc bo nie ma zysków z isu ale jak chcecie to grajcie ;D to tylko moje zdanie 

Jak słyszę to: Paść to padam z obrotowego na ziemię.

Już meti*** miał paść na starcie a dalej stoi więc takie teksty zachowaj dla siebie lub idź do innej prezentacji.

Co do do liczby online zgadzam się z tobą że tyle jest.

Twoje zdanie jest słabe, widać coś do mnie masz ale spoko, yebane mam na to :P

Jaki?

EXP (opisany w najlepsza odpowiedź) o 19:00 :)

takie same pytanie co up co do forum i strony głównej 

W przeciągu kilku dni strony/fora serwerów true będą na nowej maszynie. 

3_1.png

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak słyszę to: Paść to padam z obrotowego na ziemię.

Już meti*** miał paść na starcie a dalej stoi więc takie teksty zachowaj dla siebie lub idź do innej prezentacji.

Co do do liczby online zgadzam się z tobą że tyle jest.

Twoje zdanie jest słabe, widać coś do mnie masz ale spoko, yebane mam na to :P

EXP (opisany w najlepsza odpowiedź) o 19:00 :)

W przeciągu kilku dni strony/fora serwerów true będą na nowej maszynie. 

ja do cb nic nie mam tylko napisalem ile jest osob i jak to z nim jest a to ze sie prawdy boisz to twoj problem :D chcialem tylko zeby gracze tez wiedzieli jak to jest z serwem twoim i tyle :)

Opublikowano

ja do cb nic nie mam tylko napisalem ile jest osob i jak to z nim jest a to ze sie prawdy boisz to twoj problem :D chcialem tylko zeby gracze tez wiedzieli jak to jest z serwem twoim i tyle :)

Tak z nimi jest? To znaczy z czym tak jest? Akurat od strony technicznej nie masz się czego czepić, nie wiem jak musiałbyś się sam starać i wykosztować by w dzisiejszej epoce ddosów utrzymać nowy dobry serwer bez żadnych problemów z wyłączaniem go...

Akurat dla Ciebie powinien być warn i ja zgłaszam Twój post bo tekst "gra mało graczy, pewnie padnie za chwilę" nie ma żadnego pokrycia w argumentach...

The past has gone

Opublikowano

Tak z nimi jest? To znaczy z czym tak jest? Akurat od strony technicznej nie masz się czego czepić, nie wiem jak musiałbyś się sam starać i wykosztować by w dzisiejszej epoce ddosów utrzymać nowy dobry serwer bez żadnych problemów z wyłączaniem go...

Akurat dla Ciebie powinien być warn i ja zgłaszam Twój post bo tekst "gra mało graczy, pewnie padnie za chwilę" nie ma żadnego pokrycia w argumentach...

a co mnie to obchodzi to sobie zglaszaj sielu stracil argumenty wiec pieski ze smyczy sie zerwaly i pisza za niego zabawni jestescie ;D a ja cie zglaszam za to ze mnie nudzisz 

i wgl po co sie wpi3rdalasz jak nie do cb pisalem ty masz chyba wazniejsze problemy w szkole a to ze masz 1000 postow to znaczy ile razy sie wpi3rdalasz w tematy i spamujesz dam ci nawet lajka bo przez ciebie trysnąłem zebys poczul sie wazny czekam hejty kochani  :rolleyes:

Opublikowano

a co mam zrobic jak mi dzieci spamują w moim temacie ja poprostu promuje serwer a nikt tego nie docenia a sie jeszcze wpi3rdala tam gdzie nie ma takiego nie wiem co bym zrobil jak bym go dorwal 

Opublikowano

Czy przepustka do lochu 100/120 jest dostępna tylko z IS'a?

Można ją zdobyć także z eventu EXP.

Lecz tam bardziej lecą przedmiotu typu bojownik fryzurki itp.

3_1.png

Opublikowano

Nienawidze serwerow gdzie jest zmieniany wygląd m1... na rynku jinno stoi z 10 osob, na czacie pucha, nikt nic nie pisze, exp w m1 jak na plu, drop yang masakra. Serwer sredniawy mocno.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

zadałem pytanie ile online :)

200 - 300

technikiem.. hm.. Sielu najbardziej, ale testerów jest kilku zaufanych

wyglad m1... jest malo zmieniony, nie ma npc niepotrzebnych

----

od dnia dzisiejszego godz. 18:00

NIE JESTEM WŁAŚCICIELEM POSTACI: JackSparrow / Bodynka za czyny nowego właściciela, nie odpowiadam

wszystkie rekordy mojej byłej postaci :P

strzelak

7691478900_1412367891.png

talik

7285230900_1412367892.png

skowyt

4409153100_1412367890.png

Opublikowano

Jak nie zamówią reklamy u walandera lub u kogoś kto ma dużo subow to lipa serwer padnie raz dwa ... nawet już odechciewa się grac przez liczbe graczy z nikim pvp wziąć nie można a o wojnie to już pomazyc jedynie Powód prosty brak reklamy powód "szkoda kasy"

Opublikowano

teraz gra tam okolo 150 osob wiec nie polecam bo nie bez powodu tez gra tyle osob 

To rozwiń swój powód ;)

Nikt nie potrafi czytać w myślach. 

3_1.png

Opublikowano

Ja proponuje dodać więcej mieczy i zbroi nowszych mało spotykanych na serwerach na każdą klasę np co 10lvl albo 15lvl  to na pewno przyciągnie graczy 

Opublikowano

To rozwiń swój powód ;)

Nikt nie potrafi czytać w myślach. 

jak by to powiedziec i cie nie obrazic ujowe robisz serwy i nudne jak flaki z olejem juz lepszy kurfa jets pasjans 

Opublikowano

Ja proponuje dodać więcej mieczy i zbroi nowszych mało spotykanych na serwerach na każdą klasę np co 10lvl albo 15lvl  to na pewno przyciągnie graczy 

Całkiem ciekawa propozycja.

jak by to powiedziec i cie nie obrazic ujowe robisz serwy i nudne jak flaki z olejem juz lepszy kurfa jets pasjans 

Zgadzam się z tobą w 100%. Bądź moim MISZCZEM. 

3_1.png

Opublikowano

Kogoś bardzo boli dupka :v

Serwer wymaga kilku zmian i poprawek. Yangi, exp do 30 lvla, zoptymalizowanie bossów by było do ubicia bez bojownika i peta...

The past has gone

Opublikowano

Kogoś bardzo boli dupka :v

Serwer wymaga kilku zmian i poprawek. Yangi, exp do 30 lvla, zoptymalizowanie bossów by było do ubicia bez bojownika i peta...

chyba ktos lubi lizac dupke ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...