Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widac ze nawet wynająl przydupasow ale to nic nie da ja go pamietam jak mial serwer metinek.eu :) i wiem co sie dzialo nie potrafial nawet gm'ow ogarniac ;]

Opublikowano

Jak nie zrobią reklamy to temu serwowi daje 2 miechy i pada .Jak chcesz zarabiać z serwera to musisz też coś zainwestować w reklame...Bo mało ludzi i nie ma co robić na nim jak mało ludzi serwer bez przyszłości.Rozważ to

Opublikowano

Zara se pogram i sprawdze czy wkañcu zanalzlem pozadny medium ;), dam edita jak tam serwer

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Mam mał propozycje aby dodac kilka nwych zbroji ale uniwersalnych byly by one na rózne lvl lecz pasowały by na kazda klase postaci zbroje byly by te np na 30 50 80 100 120 albo inaczej lvl  byly by to zbroje pod expa i aby zrobic zbroje na np 50 lvl potrzebowali bysmy zbroji z 30 i jakies ulepszacze  np rudy itp   zbroje by te posiadały  bonusy takie jak def hp silny na potw kryt abso HP itp wraz z poziomem bonusy te by sie zwiekszały co wy na to ?? 

Opublikowano

Ciekawe wygląda ta tablica dropu <3

Serwer też wygląda w miarę dobrze, mimo to zbroje i bronie mogłyby być lepsze ^_^

Owsem, lecz każdy ma inny gust.

Wybrałem takie najbardziej "normalne" i pasujące do metina. 

3_1.png

Opublikowano

Długo się zastanawiam nad serwerem ale tak czytam i czytam te komentarze graczy to podsumowując stwierdziłem że zagram na serwerze bo większość osób poleca i mnie to bardzo motywuje do zagrania wbiję z kumplami na serwerze więc może dojść z 10 graczy więcej na liczniku :) więc teraz to ja polecam i zapraszam gorąco.

ddz8gi.png

Opublikowano

Pewnie ddosy poszly na to gowno pozatym sa misje a znich nie ma expu pozdro

Autorskie pomysły i dobry serwer nazywasz gównem, ciekawe który serwer jest dla ciebie dobry..

579571423327107377857.png

Opublikowano

Pewnie teraz płaczesz w kącie,bo grałeś 24h na dobę żeby być pro a tu teraz nie pograsz :(( Smutamy wszyscy nad twoim losem

Jak uwzasz ze ktos placze nad serwerem gdzie gralo 200+osob i ze ten serwer mial przyszlosc wiec sie mylisz.a pozatym nie z mojej wypowiedzi nie mozna wywnioskowac ze gralem 24 na dobe ... 

Autorskie pomysły i dobry serwer nazywasz gównem, ciekawe który serwer jest dla ciebie dobry..

Jakby byl dobry serwer to by nie gralo 200-300 osób ...pomyśl troszkę wysil ten móżdżek 

Opublikowano

A co ty myślisz, że tak nagle zacznie grać z 1k osób? Powoli jak się będzie rozwijał i dbał o reklamę to będzie co raz więcej osób grało

aa08747d0d0c6cff.jpg
Opublikowano

Spokojnie, nauczyłem się że idiotom lepiej nie odpisywać.

Szkoda czasu. 

Tak drogi kolego greed17 masz rację serwer to gówno, zgadzam się w 100%.

A teraz wyjdź.

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...